Invisalign, ortodonția invizibilă

În interiorul fiecăruia dintre noi se ascunde un zâmbet gata să fie afișat. Un zâmbet care spune întotdeauna o poveste. Un zâmbet larg care arată fericirea, emoția, plăcerea, sau unul ușor abținut care ascunde aceleași sentimente, dar arată o dantură ușor imperfectă. Zâmbetul este „cartea de vizită” care schimbă aparențele, acel quelque chose care schimbă întregul aspect fizic. De la business meetings la cine romantice sau întâlniri neașteptate, zâmbetul încrezător are puterea de a schimba totul. La fel și zâmbetul lipsit de confort și încredere, aspecte datorate dinților aliniați imperfect.

Dacă nu ești mulțumit de aspectul danturii tale, dacă dinții ușor strâmbi, înghesuiți sau cu spații între ei te deranjează, dar ai fost întotdeauna reticent în ceea ce privește aparatele dentare din cauza aspectului inestetic, Invisalign este „călătoria” care îți va schimba întreaga viață.

Te invităm la o discuție despre Invisalign, singurul aparat dentar invizibil, și povestea zâmbetului perfect.
Îți dăm întâlnire la Denttaglio Clinic, situată pe Calea Floreasca nr. 35, clinică certificată în tratarea pacienților cu tehnica Invisalign.

Invisalign Open Day

La Invisalign Open Day vom descoperi împreună cum funcționează aparatul dentar Invisalign, care sunt avantajele acestui tratament de ortodonție, care sunt diferențele între aparatele dentare clasice și aparatul invizibil.

Pentru a te programa la Invisalign Open Day sună-ne acum la 0733.733.030 / 0733.733.031
sau completează formularul de mai jos cu datele tale:

Spre deosebire de alte aparate dentare, Invisalign este singurul care nu îți va schimba sub nici o formă alimentația, igiena orală și nu îți va afecta sub nici o formă viața socială. Cu Invisalign poți mânca orice dorești, când dorești, iar datorită faptului că este invizibil, nimeni nu va știi că porți aparat dentar. În plus, dacă ai vreun eveniment important, în orice moment al tratamentului poți renunța la aparatul dentar pentru câteva ore, ceea ce înseamnă, de asemenea, că vei vedea în totalitate zâmbetul tău perfect înainte de finalizarea tratamentului.

https://vimeo.com/193332185

Invisalign, ortodonția invizibilă

Invisalign îndreaptă dinții folosind o serie de aliniatori detașabili aproape invizibili, care sunt adaptați special la dinții tăi. Utilizând o tehnologie avansată de imagistică 3D computerizată, Invisalign creează un plan de tratament digital, pornind de la poziția inițială a dinților, până la cea finală dorită. Pe baza planului se creează seria de aliniatori transparenți. Este singurul aparat ortodontic care poate oferi pacientului posibilitatea de a vizualiza fiecare mișcare a dinților și care va fi poziția finală a acestora, durata tratamentului, chiar dinainte de a începe.

Beneficii:

Invisalign versus Aparate dentare clasice:

Invisalign Aparate dentare clasice
Tratează o varietate de cazuri, de la înghesuire la spațiere, supraocluzie verticală sau ocluzie inversă
Îndreaptă dinții
Nu ai restricții alimentare, poți mânca orice, oricând
Detașabil, poți scoate aparatul dentar oricând dorești
Te bucuri de o îndreptare a dinților aproape invizibilă
Îți permite să te speli pe dinți și să folosești ață dentară exact cum o făceai înainte să începi tratamentul ortodontic
Realizat dintr-un material moale, confortabil, în locul metalului care irită gingiile sau obrajii
Vizitele la medicul ortodont sunt rare, o dată la 4 sau 6 săptămâni
Tratamentul Invisalign Teen oferă înlocuirea gratuită a 6 aliniatori în cazul pierderii sau ruperii acestora

Cazuri:

Invisalign a tratat peste 4 milioane de pacienți din întreaga lume, de la cei cu cazuri ușoare la cazuri complexe care au necesitat o durată prelungită de tratament.

Pentru a te programa la Invisalign Open Day sună-ne acum la 0733.733.030 / 0733.733.031
sau completează formularul de mai jos cu datele tale:

Cum pot vizualiza tratamentul Invisalign chiar inainte de a-l incepe ?

Ceea ce face din Invisalign un aparat dentar unic este tehnologia modernă pe care o foloseste, ce permite realizarea unui model 3D al danturii pacientului, pe baza amprentei dentare a acestuia si a radiografiilor. Cu ajutorul amprentei 3D, specialistul Denttaglio realizeaza planul de tratament care previzionează cum se va misca fiecare dinte, in fiecare etapa a tratamentului, care este durata tratamentului si rezultatul final.

Din ce sunt confectionate gutierele invizibile?

Gutierele, practic invizibile, sunt confectionate din material termoplastic rezistent (de calitate medicala), unic dezvoltat pentru sistemul Invisalign. Sunt personalizate pentru fiecare caz clinic in parte si se fixeaza perfect pe dinti.

Cat costa Invisalign?

Ca orice tratament ortodontic, costul Invisalign depinde de elementele specifice cazului clinic, de complexitatea problemei legate de indreptarea dintilor si durata necesara tratamentului.

Este necesar sa port un aparat de contentie in urma tratamentului cu Invisalign?

Purtarea unui aparat de contentie după orice tratament ortodontic este o etapa importanta, deoarece mentine dintii stabili in noile lor pozitii. Daca doriti ca dintii dumneavoastra sa ramana in pozitia lor ideala, cel mai bine este sa purtati un aparat de contentie la indicatia medicului specialist.

Numai in lunile ianuarie – martie poti beneficia de 30% discount la planul de tratament.