Invisalign teen

Tinerii cu aparat dentar clasic evita sa zambeasca si isi adopta un mod de a vorbi astfel incat sa nu se vada faptul ca poarta un aparat dentar. Trebuie sa petreci ceva timp langa cineva cu bracketi pana ii vezi, pentru ca de obicei nu prea vorbesc, nu zambesc, nu vor sa socializeze. Vor doar sa treaca mai repede timpul si sa isi recapete zambetul mult visat. Acum tinerii nu mai sunt nevoiti sa piarda 2 ani de momente frumoase pentru ca poarta aparat dentar. Invisalign – aparatul dentar invizibil este si pentru adolescenti.
Cu scoala, sport, intalniri si iesiti cu prietenii , purtarea unui aparat dentar clasic cu siguranta nu este una dintre principalele prioritati. Invisalign Teen permite adolescentilor indreptarea dintilor fara sarme! Acum tinerii pot zambi cu incredere in timpul tratamentului ortodontic.

invaliteenpoza1

Invisalign este o solutie perfecta pentru tineri, pentru ca este invizibil, estetic, modern. Adolescentii nu isi vor ascunde zambetul, pentru ca vor purta un aparat dentar rezolutionar. Pentru ca este mobil, tinerii se vor spala pe dinti la fel cum o faceau si nu vor renunta la alimentele preferate.

invisteen2
invisalign

Invisalign Teen

Este conceput special pentru adolescenti, avand cateva caracteristi in plus fata de aparatul dentar Invisalign pentru adulti. Invisalign Teen are indicatori de uzura care isi schimba culoarea de la albastru la transparent, pentru a masura durata purtarii.
Stim cu totii ca tineri sunt “cu capul in nori” si pentru asta Invisalign are sase aliniatori de schimb gratuiti in cazul in care unii se pierd.

Acum tinerii isi pot indrepta dintii fara griji. Este important sa oferim tinerilor o solutie pentru a-si indrepta dintii, dar intr-un mod estetic si usor. Invisalign ofera tinerilor posibilitatea de a-si indrepta dintii, imbinand sanatatea orala cu estetica dentara.

teeninvisalignadv