Albirea dinților – Zâmbetul alb nu este un moft, este o necesitate

Clinica stomatologica » Albirea dinților – Zâmbetul alb nu este un moft, este o necesitate
Sunați pentru programare: 0733.733.030

Atunci când nu te simți stăpân pe aspectul propriei danturi, apar involuntar mici gesturi care trădează lipsa încrederii. Fie că nu zâmbești la poză, fie că păstrezi distanța atunci când ai o conversație între patru ochi sau duci mâna la gură când râzi, trebuie să știi că felul acesta de griji pot să dispară. O dantură îngălbenită poate deveni albă și frumoasă cu ajutorul unei singure vizite la cabinetul stomatologic pentru o albire dentară profesionistă. Îți prezentăm mai multe detalii în rândurile care urmează.

Ce este albirea dentară?

Albirea dentară este o procedură cosmetică simplă și confortabilă, non-invazivă, care albește dinții cu două-trei nuanțe, într-o singură vizită în cabinetul stomatologic.

Procedura de albire dentară este recomandată pentru dinții naturali, deci pacienților care nu au lucrari de restaurare estetică în zona frontală (fațete dentare, coroane dentare, plombe).

Există diverse metode de albire a dinților acasă, precum benzi de albire, pastă de dinți pentru albire, kit-uri de albire sau utilizarea unor tratamente naturiste, cum ar fi cel cu bicarbonat de sodiu. Cu toate acestea, dacă îți dorești să obții rezultate de lungă durată, să te bucuri de o procedură corectă și eficientă, atunci albirea dentară realizată de medicul stomatolog în cabinetul dentar este cea mai bună opțiune.

De știut

Albirea dinților este o procedură sigură, în special atunci când este realizată sub supravegherea medicului dentist. O albire dentară efectuată la cabinet răspunde nevoilor fiecărui pacient în parte și utilizează cea mai nouă tehnologie în domeniu.

Care sunt beneficiile oferite de albirea dinților la dentist?

Dantura albă și strălucitoare pe care altă dată o admiram doar la vedetele de Hollywood, este acum accesibilă oricăruia dintre noi. Produsele de albire existente în farmacii și magazine sunt dintre cele mai diverse, la prețuri care variază, însă rezultatele pot fi de multe ori sub așteptări. Dacă te preocupă zâmbetul tău și îți dorești dinți albi care să persiste, mai jos îți sunt prezentate beneficiile unei albiri dentare profesioniste:

Beneficii
 • rezultate mai bune (funcționează inclusiv în cazul colorațiilor moderate și severe – nuanțe de galben închis până la maro și gri);
 • rezultate vizibile într-o singură ședință (pleci de la clinică având dinții mai albi);
 • tratament personalizat (albirea profesionistă se adaptează nevoilor fiecărui pacient în parte, se oferă gradul de albire dorit pentru un zâmbet natural și frumos);
 • tratament sigur și confortabil (un medic stomatolog cu experiență efectuează procedura și monitorizează progresul la fiecare pas; agentul de albire este controlat, iar gingiile sunt acoperite pentru a fi protejate);
 • tratament de durată (efectele procedurii de albire dentară profesionistă pot dura până la 3 ani; menținerea rezultatelor depinde de obiceiurile pe termen lung ale pacientului – dacă fumează sau consumă cu regularitate alimente sau băuturi care pot colora dinții);
 • zâmbet alb, strălucitor (obții un zâmbet pe care îți vei dori să îl arăți cât mai des, un zâmbet frumos și plin de încredere);
 • tehnologie avansată (albirea dentară profesionistă are loc cu tehnologii moderne, precum lumina cu LED pentru care este necesară o singură vizită la cabinet);
De stiut

Denttaglio Clinic utilizează aparatul Philips Zoom White Speed, care conform American Dental Association este numărul 1 pe piața aparatelor de albire profesionistă din America. Rezultatul este obținut instant, fără disconfort. Când pleci de la clinică, ai garantat dinții mai albi.

Cum se realizează albirea dinților la dentist?

Albirea dinților la dentist se poate realiza în mai multe moduri:

Albirea dinților cu lumină polarizantă sau laser:

 • medicul protejează gingiile cu un gel sau o bandă de cauciuc;
 • este aplicat pe suprafața dinților agentul de albire – gel pe bază de peroxid de hidrogen;
 • se proiectează lumină polarizantă sau laser, timp de o oră sau două, care acționează agentul de albire;
 • rezultatele sunt vizibile după prima ședință; pentru rezultate foarte bune, în special în cazul dinților cu o coloratură puternică, se recomandă trei ședințe de albire;

Albirea dinților cu Philips Zoom!White Speed:

 • medicul aplică pe dinți agentul de albire avansat, un strat de gel;
 • se proiectează pe dantură lumina de la lampa cu LED Philips Zoom! WhiteSpeed;
 • procesul este repetat de trei ori în cadul aceleiași ședințe pentru a se ajunge la nuanța dorită de pacient;
 • ședința de albire durează 45 de minute, iar pacientul NU trebuie să mai revină la cabinet, totul se desfășoară într-o singură vizită (poți obține o dantură cu până la 8 nuanțe mai albă);
 • medicul aplică un gel post-tratament pentru a proteja smalțul și a reduce sensibilitatea;

Albirea dinților cu un kit special, pus la dispoziție de către medicul stomatolog pentru utilizare la domiciliu:

 • pacientul îl va întreba pe medicul stomatolog despre tratamentul personalizat de albire a dinților, cu ajutorul kitului pentru folosire la domiciliu, Philips Zoom!;
 • medicul stomatolog îi oferă pacientului gutiere de albire personalizate potrivite cu forma dinților săi (sunt realizate special pe forma danturii pacientului) și un gel care se aplică în gutiere;
 • acasă pacientul va insera câte o picătură de gel de albire în fiecare amprentă din gutieră și apoi va așeza gutiera pe dinți, respectând timpul recomandat;
 • pacientul primește și un gel post-tratament, care are rolul de a întari smalțul și de a reduce în mod semnificativ sensibilitatea dentară;
 • tratamentul durează între una și două săptămâni;

Realizează o programare la Denttaglio Clinic și discută cu specialistul care este cea mai bună opțiune de albire a dinților pentru tine.

Cât durează tratamentul de albire al dinților?

Ai un eveniment special în weekend sau chiar mâine vei susține o prezentare importantă? Poți câștiga un zâmbet alb și strălucitor în doar 45 de minute la cabinetul stomatologic, cu ajutorul lămpii profesioniste Philips Zoom. Prin urmare:

 • obții o dantură cu până la 8 nuanțe mai deschisă în doar 45 de minute;
 • dinții pot fi deschiși la culoare cu numărul dorit de nuanțe (așa cum își dorește pacientul);
 • nu este nevoie de vizite repetitive la cabinet; procesul de albire se încheie în urma unei singure ședințe;

Doare albirea dinților la dentist?

Nu! Albirea dinților la dentist nu doare și nu provoacă disconfort. Datorită tehnologiei avansate și a personalului medical care controlează întreg procesul, inclusiv sensibilitatea temporară (cunoscută ca reacție adversă în special în cazul produselor folosite acasă pe cont propriu) este cu mult diminuată. 

Pentru cât timp dinții mei vor rămâne albi, în urma unei albiri profesioniste la dentist?

O albire dentară realizată în mod profesionist în cabinetul stomatologic poate dura până la 3 ani. Trebuie știut că rezultatele obținute depind de stilul de viață al pacientului, îngrijirea orală, alimentele consumate (cafeaua, ceaiul verde și negru, ciocolata, sucurile acidulate în cantități mari afectează coloratura dinților). De asemenea, fumatul cauzează și el îngălbenirea danturii.

Cum știu că voi obține un alb natural al dinților mei?

Nivelul de albire al dinților este discutat împreună cu medicul stomatolog. Gradul de albire poate fi controlat. Astfel, nuanța de alb a dinților este personalizată pentru a răspunde nevoilor și dorințelor fiecărui pacient în parte.

Albirea la cabinetul stomatologic nu înseamnă un alb orbitor, care face ca zâmbetul să arate fals. Paleta de culori dentare care este pusă la dispoziție, are rolul de a oferi pacientului un alb natural al dinților. 

Prin urmare, nu ai de ce să trăiești cu disconfortul unei danturi îngălbenite, dar nici să te temi că albul obținut va fi exagerat, iar efectul unul lipist de naturalețe. Discută cu medicul stomatolog și alegeți împreună nuanța de alb potrivită pentru tine.

Albirea dinților afectează smalțul?

Smalțul este învelișul dur și protector al dinților, care se poate distruge ușor prin aplicarea necorespunzătoare a tratamentelor de albire. De știut este că, datorită noilor tehnologii, nu ai de ce să îți faci griji în privința stării de sănătate a dinților tăi. 

Albirea dinților în cabinetul stomatologic este sigură și nu are efecte negative asupra smalțului. Albirea de către medicul dentist cu aparatura Philips Zoom!White Speed, se realizează în doar 45 de minute, este rapidă și complet inofensivă.

Este sigură albirea dentară?

Multe persoane își doresc să aibă dinți mai albi, însă se tem ca albirea dentara să nu cauzeze efecte secundare. Tehnicile de albire au evoluat foarte mult de-a lungul timpului, iar dacă îți dorești un zâmbet alb, frumos, atunci programează un consult stomatologic. Albirea dentară realizată în cabinet este 100% sigură, se folosesc tratamente avizate medical, recunoscute la nivel mondial pentru rezultatele eficiente și fără efecte secundare. 

Smalțul dinților nu este afectat, gradul de albire obținut este cel dorit, întreg tratamentul este realizat profesionist sub atenta îndrumare a medicilor, procedura este de scurtă durată și non-invazivă, iar rezultatele rămân vizibile pe termen lung.

Cât costă o albire profesionistă a dinților?

Albirea dentară profesionistă realizată la cabinetul stomatologic cu aparatură de ultimă oră, cu lumina LED Philips Zoom! WhiteSpeed înseamnă o investiție în sănatatea și aspectul dinților tăi. Este o procedură confortabilă, care durează doar 45 de minute, obții un rezultat de durată, de până la 3 ani. Nu vei mai cumpăra în mod regulat produse de albire pentru care nu ai o recomandare avizată. 

În cabinetul Denttaglio Clinic procedura de albire profesionistă Philips Zoom! White Speed are prețul de 1500 lei.

Discută toate detaliile despre albirea dentară, personalizat pentru dinții tăi, cu unul dintre specialiștii noștri. Este ceva natural să te bucuri de o dantură albă!

Vă așteptăm
la clinică
Programări
0733.733.030

Specialist endodonție și estetică dentară

Echipa de medici
Plata in rate
Call Now Button