Aparat dentar pret

Clinica stomatologica » Aparate dentare » Aparat dentar pret

Informatii validate medical de Dr. Klodian Hazizi

Info suplimentare:

0733.733.030

Deseori primim aceste întrebări de la pacienții noștri: „ce tip de aparat dentar trebuie să aleg pentru problema mea?” sau „cât costă un aparat dentar?”. Din acest motiv, am realizat o scurtă descriere a aparatelor dentare active și pasive (aparat dentar de contentie) care există pe piață la ora actuala, precum și informații despre costurile acestora.

Ceea ce trebuie să știi este că aparatul dentar se alege întotdeauna împreună cu medicul specialist ortodont, care recomandă ce este cel mai potrivit pentru problema ta.

Cât costă un aparat dentar?

Prețul unui aparat dentar nu trebuie să fie o problemă atunci când vrei să îți îndrepți dinții. De aceea, la Denttaglio Clinic îți oferim posibilitatea de a alege din o varietate mare de aparate dentare. Indiferent ce vei alege, îți oferim servicii impecabile și consultații pe toată perioada purtării acestuia, garantând rezultate optime. Află mai jos cât costă un aparat dentar în clinica noastră.

Tipuri de aparate dentare

La Denttaglio Clinic poți alege din toate tipurile de aparate dentare disponibile pe piață. Citește mai jos despre fiecare aparat în parte, vezi ce beneficii și avantaje are fiecare și profită de ofertele speciale concepute pentru tine. 

Aparat dentar metalic preț

Deși niciodată nu au fost agreate de către adolescenți sau adulți, clasicele aparate dentare metalice sunt considerate printre cele mai eficiente.

2.800 lei

Asigură un tratament eficient, sunt economice și rezistente. Nu doar că oferă rezultate garantate și definitive, ci reduc și durata tratamentului. De asemenea, prețul unui aparat dentar metalic este foarte mic.

Avantaje/ Beneficii

 • Recomandat în cazul oricărei anomalii dentare
 • Este rezistent, fiind realizat din metal
 • Rezultate vizibile după primele luni de purtare
 • Cea mai ieftină variantă de aparat dentar 
 • Posibilitatea alegerii unor elastice colorate, ceea ce face din aparatul metalic un accesoriu cool în rândul copiilor

Aparat dentar ceramic preț

Aparatul dentar cu brackeți din ceramică îmbină perfect eficiența maximă, costul minim ți aspectul ideal din punct de vedere estetic. Prețul este pe arcadă. 

3.500 lei
Cel mai bun preț

Aparatul dentar fix cu brackeți din ceramică reprezintă una dintre cele mai estetice soluții în materie de aparate dentare. Brackeții realizați din ceramică policristalină, un biomaterial inert din punct de vedere chimic, oferă un aspect estetic superior aparatelor dentare cu brackeți din metal, fiind foarte greu sesizabili, odată ce sunt fixați pe smalțul dentar. 

Un aspect deosebit de important este faptul că brackeții din ceramică nu se pătează, sunt  foarte rezistenți la toate tipurile de forțe care se pot aplica pe parcursul tratamentului ortodontic și se pot îndepărta foarte ușor fără să afecteze smalțul dentar.

Avantaje/ Beneficii

 • Aparatul este foarte puțin vizibil datorită nuanței apropiate de culoarea naturală a dinților
 • Brackeții ceramici nu se pătează
 • Elasticul din jurul brackeților se schimbă lunar, așadar aspectul impecabil este prezent în orice clipă a tratamentului
 • Rezultate vizibile după primele luni de purtare
 • Cea mai ieftină variantă estetică de aparat dentar 
 • Aceleași rezultate precum cele oferite de aparatele dentare metalice

Aparat dentar safir preț

Marele avantaj al acestor aparate dentare transparente este aspectul, safirul având abilitatea de a se integra impecabil în cavitatea orală, oferind prețiozitate zâmbetului tău.

3.500 lei

De asemenea, acest punct forte este întărit de caracteristica funcțională, un aparat dentar cu safir reducând considerabil timpul tratamentului ortodontic și asigurând un confort sporit pe toată durata acestuia.

Spre deosebire de popularul aparat dentar ceramic, cel cu safir se remarcă prin confort sporit și aspect deosebit. Fiind aproape invizibil grație brackeților realizați din cristale de safir șlefuite perfect, un aparat dentar cu safir va trece neobservat de fiecare dată când vei zâmbi. 

Sistemul de prindere este asemănător cu cel al aparatului dentar metalic, singura diferență fiind cea legată de sârmulițele și elasticele care vor menține efectul de transparență caracteristic. 

Avantaje/ Beneficii

 • Este mai puțin vizibil comparativ cu alte aparate dentare
 • Asigură mai mult confort pacientului care necesită tratament ortodontic de lungă durată
 • Ajută dinții să nu își modifice culoarea naturală
 • Permite realizarea facilă a igienei orale
 • Este util în prevenirea cariilor și a altor afecțiuni orale
 • Este foarte rezistent, datorită ultimelor tehnologii de fabricație și a mineralului folosit
 • Conduce la rezultate excelente chiar și în cazul celor mai complexe anomalii dentare

Aparat dentar Damon preț

Tratamentul Damon este cu până la șase luni mai rapid decât cel cu bracketuri tradiționale, fiind cel mai rapid tratament ortodontic. Datorită bracketurilor autoligaturante, vizitele la medicul stomatolog sunt mai rare, iar presiunea aplicată pe dinți este scăzută. Pacienții pot opta și pentru varianta estetica, Damon Clear, cu brackeți din safir. 

Aparat dentar Damon Clear preț

Sistemul de brackeții DAMON oferă pacienților alternativa revoluționară de a nu mai extrage niciun dinte, prin aplicarea forțelor biologic-sensibile concepute special pentru a mări arcada și pentru a crea un zâmbet perfect. Prețul este pe arcadă.

5.000 lei

Aparat dentar Damon Metalic preț

Cu ajutorul brackeților DAMON, tratamentul ortodontic este 100% confortabil, fără dureri toată durata tratamentului datorită mecanismului unic de glisare, care permite medicului ortodont să aplice forțe mult mai sensibile pentru a muta dinții in pozițiile corecte. Pretul este pe arcadă.

4.000 lei

Avantaje/ Beneficii

 • Cel mai rapid tratament ortodontic – cu până la 6 luni mai scurt decât tratamentul ortodontic cu bracketuri clasice
 • Nu necesită extracții dentare – aparatul folosește forțe biologic-sensibile aplicate dinților pentru a crea spațiu natural
 • Vizite mai rare la medicul ortodont datorită faptului că aparatul dentar este autoligaturant
 • Posibilitatea optării pentru brackeți din safir, transparenți
 • Tratament confortabil, fără presiune sau dureri – sunt folosite forțe mult mai ușoare decât în cazul aparatului dentar clasic

Aparat dentar Social Six preț

Atunci când problemele ortodontice sunt minore, există posibilitatea tratării acestora cu ajutorul aparatului dentar Social Six, montat doar pe cei 6 dinți frontali, pe ambele arcade.

1.500 lei

Acest tratament corectează problemele minore legate de înghesuire sau spațiere, în cazul pacienților care au mușcătura corecta.  

Avantaje/ Beneficii

 • Compus dintr-un număr mic de brackeți, 6, pe fiecare arcadă – de la canin la canin
 • Nu creează disconfort sau durere
 • Este mai ușor de purtat și igienizat datorită numărului redus de brackeți și a formei acestora – mici și rotunjiți
 • Durata tratamentului este între 6 și 8 luni

Aparat dentar Invisalign preț 

Invisalign este cel mai cunoscut aparat dentar complet invizibil. Compus dintr-un set de aliniatori personalizați, tratamentul ortodontic Invisalign este unul extrem de comod pentru pacient. Datorită faptului că aliniatorii sunt detașabili, tratamentul nu aduce schimbări în alimentație sau în rutina de igienizare. În plus, nu produce nicio schimbare nici în viața socială a pacientului, acesta poate renunța la aparat în orice moment-cheie, de la întâlniri, conferințe la evenimente speciale din viața lui. 

Aparat dentar transparent Invisalign

Cel mai confortabil aparat dentar din lume, este detașabil, transparent și îndreaptă dinții fără ca cei din jur să observe. Prețul include tratamentul ambelor arcade, precum și controalele periodice pe toată durata tratamentului și șansa de a-ți vizualiza pe calculator zâmbetul la finalul tratamentului.

4500 EUR

Fiind realizați dintr-un material transparent, aliniatorii sunt aproape invizibili. Pentru că setul de gutiere trebuie îndepărtat atunci când pacientul dorește să mănânce, Invisalign este și alegerea ideală pentru cei mici, ajutându-i să aibă un stil de viață sănătos și să renunțe la gustările nesănătoase. 

Avantaje/ Beneficii

 • Este complet invizibil datorită aliniatorilor realizați dintr-un material transparent, deci nimeni nu va observa că porți aparat dentar
 • Nu provoacă dureri sau disconfort datorită faptului că nu are brackeți sau sârme – există doar o mică presiune la schimbarea fiecărui set de aliniatori
 • Aliniatorii se schimbă acasă, fără să fie nevoie să mergi pentru activarea aparatului dentar la medicul ortodont, astfel aparatul dentar poate fi folosit și în tratamentele ortodontice la distanță
 • Vizite mai rare la medicul ortodont, controlul făcându-se la 6-8 săptămâni sau chiar 3 luni
 • Este 100% personalizat și funcționează pe întreaga durată a purtării lui, față de aparatele clasice care funcționează doar în primele două săptămâni de la activare
 • Aplică forțe mici, dar reduse, astfel protejează dinții de mișcări bruște și îi mișcă în permanență
 • Poți mânca orice atunci când nu porți gutierele
 • Nu aduce schimbări în rutina de igienizare

Aparat dentar lingual Incognito preț

Cunoscut ca aparat dentar invizibil deoarece este ascuns vederii de către interlocutori, aparatul dentar Incognito este montat pe partea interioară a dinților, fiind ideal din punct de vedere estetic.

12.000 lei

Incognito reprezintă cea mai bună alegere în materie de aparate dentare invizibile atunci când aspectul estetic are un rol important în viața socială sau profesională a pacientului. Cu ajutorul acestui aparat Incognito se poate corecta orice malocluzie la tineri sau adulți, cu rezultate garantate în timp. Brackeții sunt realizati din aliaj de aur, antialergic și compatibil biologic 100%, lucru ce le permite un design aplatizat și subțire care oferă o adeziune crescută la dinți.

Avantaje/beneficii:

 • Este complet invizibil datorită brackeților care se fixează pe partea linguală a dinților
 • Ideal pentru persoanele care trebuie să țină cont de considerente estetice
 • Confort sporit pentru pacient
 • Curățarea dinților se face foarte ușor
 • Adaptare rapidă a fonației – pacientul nu va avea dificultăți de vorbire

Aparat dentar copii preț

Denumirea medicala: aparat dentar mobil

1.500 lei

Ortodonția interceptivă are ca obiective surprinderea unor anomalii dento-maxilare într-o fază cât mai precoce, de preferat chiar faza de debut. Conform Asociației Americane de Ortodoție, precum și comunității ortodonților din România, primul control ortodontic al copilului ar trebui să aibă loc in jurul vârstei de 6-7 ani, când problemele detectate pot fi rezolvate mai ușor și rapid, pentru evitarea apariției unor probleme grave sau chiar ireparabile.

Dacă cel mic prezintă dinți înghesuiți sau încălecați, distanțați sau erupți în afara gingiei, un maxilar îngust, o mușcătură incorectă sau orice altă complicație orală, toate acestea pot fi corectate cu ajutorul unui tratament ortodontic. Dacă sunt depistate din timp, problemele nu se agravează, iar durata tratamentului cu aparat dentar este mult redusă. Prețul unui aparat dentar mobil pentru copii poate varia, dar te poți orienta după oferta de mai jos.

Avantaje/ Beneficii

 • Poate fi purtat începând cu vârsta de 4 ani
 • Este utilizat nu numai pentru a corecta poziția dinților, ci și pentru a face loc dinților să erupă
 • Aparatul dentar mobil nu provoacă dureri, fiind o metodă nedureroasă pentru cei mici
 • Poate fi personalizat – cel mic își poate colora aparatul dentar după bunul plac

Chiar dacă te atrage un anumit tip de aparat dentar, este important să fii conștient că alegerea acestuia se face doar după vizita la cabinetul stomatologic. În cadrul consultației, stabilim cât de avansată este problema și decidem împreună ce tip de aparat te poate ajuta cel mai mult.

Programează-te acum pentru o consultație!

Call Now Button