Coroane dentare ceramice E-max

Clinica stomatologica » Coroane dentare – Secretul unui zâmbet plin de încredere » Coroane dentare ceramice E-max

Informatii validate medical de Dr. Klodian Hazizi

Info suplimentare:

0733.733.030

Aspectul estetic al danturii joacă un rol foarte important și, cel mai probabil cauți o soluție care să răspundă întru totul cerințelor tale. Coroanele dentare integal ceramice (E-max) reprezintă o opțiune de tratament cu numeroase avantaje, aspect natural, rezultate de lungă durată, intervenție rapidă și confortabilă.

Indiferent de complexitatea cazului, la Denttaglio Clinic reușim să oferim pacientului, în cel mai scurt timp, un zâmbet nou, desăvârșit și 100% funcțional, cu ajutorul coroanelor E-max. 

Ce este o coroană dentară E-max?

Coroana dentară E-max este realizată integral din ceramică presată, unul dintre cele mai bune materiale folosite în prezent. Coroanele dentare obișnuite sunt alcătuite dintr-un suport de metal peste care se adaugă un strat de ceramică, având inconvenientul estetic al apariției liniei închise la culoare pe gingie.

Coroanele E-max răspund celor mai exigente cerințe estetice, datorită faptului că sunt translucide, astfel că seamănă perfect cu dinții naturali. Pe lângă cel mai înalt nivel estetic, ele au și o rezistență foarte bună și durată lungă de viață.

De reținut:

Coroanele dentare E-max reprezintă o opțiune estetică de top. Datorită gradului ridicat de transluciditate, noul dinte arată natural și se potrivește perfect cu întreaga dantură. Sunt recomandate persoanelor care își doresc un zâmbet impecabil.

Care sunt avantajele unei coroane E-max?

Zâmbet natural, aspect estetic deosebit

Coroana dentară E-max reprezintă cea mai bună alegere din punct de vedere estetic. Nu poate fi diferențiată de dinții naturali, datorită culorii și a transparenței; în plus, acest tip de coroană este și foarte subțire, lucru care asigură din nou un aspect net superior. 

Datorită materialului ceramic translucid, coroanele E-max asigură naturalețea zâmbetului și sunt recomandate în special pentru restaurarea dinților frontali.

Pentru că sunt realizate fără să aibă subort metalic, nu va exista o linie gri, inestetică, în jurul gingiei.

Grad ridicat de rezistență

Coroanele E-max sunt realizate dintr-un material de ultimă generație, ceramică pe bază de disilicat de litiu, cunoscut pentru rezistență și culoarea sa translucidă. Astfel, coroana E-max este mai puțin predispusă riscului de ciobire, fisurare. 

Prin urmare, pacienții se bucură atât de o coroană puternică, rezistentă, cât și de un rezultat estetic impecabil.

Durată lungă de viață

Coroana E-max are o durată medie de viață de peste 15 ani, este foarte importantă îngrijirea dentară pe care o acordă pacientul. Cu o igienă orală corectă (periaj de două ori pe zi, folosirea aței dentare și a apei de gură) și vizite anuale la medicul stomatolog, coroanele dentare E-max se remarcă pritr-o durată de viață extinsă. 

Material biocompatibil

Materialul din care sunt realizate coroanele dentare E-max este biocompatibil cu gingia, contactul cu aceasta se face doar prin ceramică (fără suport metalic) și nu au loc efecte secundare. Din acest motiv, coroanele E-max sunt alegerea perfectă pentru pacienții care au alergii la metale. 

Alte avantaje ale coroanelor dentare E-max de care să ții cont sunt:

 • necesită un strat minim de șlefuire a dintelui;
 • nu se pătează și nu se colorează;
 • sunt realizate cu o precizie micronică, datorită tehnologiei de ultimă generație CAD-CAM; astfel, noul dinte se integrează perfect cu restul danturii;
Notă:

La Denttaglio Clinic dispunem de propriul laborator dentar digital. Avem cea mai nouă tehnologie, astfel putem realiza coroanele E-max în doar o oră, cu ajutorul unității de frezare care acționează asemeni unei imprimante 3D. Produsul estetic finit este de cea mai înaltă finețe și precizie. Pacientul își recapătă zâmbetul cu o singură vizită în cabinet.

De reținut:

Alege coroanele dentare E-max pentru:

 • gradul ideal de transluciditate, care le face să arate ca dinții naturali;
 • modul perfect în care se integrează cu restul danturii;
 • lipsa aliajului metalic și implicit absența liniei gri la gingie;
 • rezistență excelentă și durată lungă de viață;
 • conservarea structurii dentare, datorită șlefuirii minime de care este nevoie;
 • realizarea rapidă cu ajutorul tehnologiei CAD-CAM; 

În ce situații este recomandată o coroană dentară E-max?

 • pentru restaurarea unui dinte sau a întregii arcade;
 • pentru reconstituirea unui dinte frontal;
 • după un tratament de canal;
 • când există un dinte a cărui suprafață a fost grav afectată de carii;
 • în cazul fracturilor dentare (dinți sparți);
 • în situația colorațiilor inestetice;

Când vine vorba de zâmbetul tău, alege tratamente moderne făcute de specialiști. Programează-te acum și bucură-te de un zâmbet nou!

Call Now Button