Dinți într-o zi

Clinica stomatologica » Dinți într-o zi
Sunați pentru programare: 0733.733.030

DINȚI FICȘI  ÎNTR-O SINGURĂ  ZI
Cea mai rapidă metodă de a zâmbi cu încredere

One Day Implant, Fast & Fixed by Bredent, All on 4/6 by Nobel Biocare reprezintă concepte moderne de înlocuire a unuia sau mai multor dinți lipsă. Edentația sau pierderea dinților reprezintă una dintre problemele frecvente cu care se confruntă mai ales pacienții vârstnici. Există, însă, și situații în care această condiție poate surveni la persoane tinere, active încă din punct de vedere profesional și social. Dacă în trecut era mai dificil sau costisitor să înlocuiești un dinte, mai mulți sau toti dinții lipsă, în prezent, stomatologia modernă oferă pacienților posibilitatea de a înlocui orice dinte pierdut în doar o zi, fie că vorbim despre un singur dinte sau despre toți dinții.

Cu ajutorul tehnicilor revoluționare precum One Day Implant, All on 4/ 6 sau Fast & Fixed, reușim să redăm zâmbetul pacientului rapid, fără durere și fără a-i fi afectată viața socială sau profesională.

La Denttaglio Clinic România echipa medicală realizează cu succes aceste tehnici inovatoare,cu rezultate excepționale, într-un interval de timp de numai câteva ore.

Scapă de orice complex în doar 24 de ore! Obține un zâmbet nou, perfect funcțional!

Sistemul Fast & Fixed de restaurare totală a danturii la maxilar și/sau mandibulă este un concept inovator patentat în Germania, dezvoltat de compania Bredent Medical, prin care pacientului i se inserează implanturile dentare și totodată i se aplică lucrarea dentară într-o singură zi (extracțiile, implantarea și protezarea provizorie imediată). Astfel, la finalul ședinței, pacientul părăsește clinica cu implanturi și dinți provizorii ficși, fiind capabil să se reîntoarcă imediat la viața socială, urmând ca după 5-6 luni să revină pentru lucrările dentare definitive (dinții finali).

La DENTTAGLIO CLINIC ROMÂNIA, inserarea sistemului de implanturi rapide se face în condiții optime în ceea ce privește siguranța pacientului, iar intervenția chirurgicală este complet nedureroasă, pacientul fiind pe tot parcursul operației sub sedare conștientă sub supravegherea unui medic specialist anestezist.

Avantajele sistemului Fast and Fixed by Bredent

 • Extracția dinților irecuperabili + inserarea implanturilor dentare + lucrarea fixă provizorie au loc într-o singură zi 
 • Reluarea, în cel mai scurt timp, a activităților cotidiene
 • Intervenția este predictibilă și nedureroasă
 • Poți renunța la proteza dentară inconfortabilă 
 • Lucrările dentare provizorii se simt și arată identic ca și lucrarea dentară definitvă 
 • Fizionomia pacientului și funcțiile (masticație, fonație) sunt restabilite rapid
 • Funcționalitate 100% a danturii
 • Lucrarea dentară este planificată digital

CAZURI CLINICE BEFORE/AFTER 

Spune ADIO protezelor dentare supărătoare! Alege Fast&Fixed sau All-on-four/ All-on-six și bucură-te de dinți ficși într-o zi!

Cine poate beneficia de implantul dentar rapid Fast & Fixed?

 • Persoanele care suferă de parodontoză
 • Persoanele care mai au puțini dinți rămși pe arcade (cu indicație de extracție) sau chiar nici un dinte
 • Persoanele purtătoare de proteze mobile
 • Persoanele care necesită restaurări dentare complete
 • Persoanele la care nu pot fi puse implanturi dentare clasice din cauza pierderii mari osoase (putându-se evita în acest fel procedurile complicate de adiție osoasă)

Care sunt pașii procedurii Fast & Fixed 

Prima consultație – cunoaștere, diagnosticare digitală și realizarea planului de tratament.

În cadrul primei consultații se realizează diagnosticarea digitală care presupune scanarea intraorală cu 3Shape Trios, un set de fotografii și radiografii (radiografie panoramică, computer-tomograf), toate acestea realizate în clinica noastră, astfel încât pacientul nu trebuie să se deplaseze. Cu ajutorul acestor radiografii, medicul implantolog observă calitatea osului maxilar, poziția nervilor și sinusurilor și alte detalii care ajută la întocmirea celui mai bun plan de tratament.

Faza I – Doi pași realizați în 24H

Pasul 1 – Faza chirurgicală – Inserarea implanturilor dentare

 • Operația se efectuează sub anestezie locală sau sedare intravenoasă 
 • Se fac eventuale extracții dentare necesare în cadrul aceleiași ședințe
 • Se introduc implanturile dentare în os și, dacă este cazul, se fac eventuale augumentări osoase și se remodelează gingia
 • În faza de inserare a implanturilor dentare pacientul nu simte nicio durere! Majoritatea pacienților au raportat faptul că nu au simțit nicio durere în timpul procedurii, dar nici în zilele imediat următoare.

Pasul 2 – Realizarea și atașarea lucrărilor dentare provizorii fixe

 • Pacientului i se atașează lucrările dentare provizorii, astfel încât poate mânca și zâmbi normal pe durata întregului tratament!

Faza II – la 5-6 luni de la Faza I – Realizarea și atașarea lucrărilor dentare definitive

 • După vindecarea și osteointegrarea implanturilor, lucrările temporare sunt înlocuite cu lucrările definitive (dinții finali) care pot fi confecționate din mai multe tipuri de material, BioHPP, Porțelan sau Zirconiu, în funcție de preferințele estetice ale fiecărui pacient.

Ce costuri presupune tratamentul la Denttaglio Clinic?

Unul dintre lucrurile la care ținem cel mai mult este atenția la detalii și transparența atunci când vine vorba de tratamente și de costurile acestora. La Denttaglio Clinic fiecare pacient află de la prima vizită (care presupune consultație și diagnosticare digitală) ce costuri va avea tratamentul stomatologic, care sunt pașii acestuia și pe ce perioadă se va desfășura. Astfel, va descoperi încă de la prima vizită ce implică tot procesul.

Lipsa unui dinte sau a tuturor dinților nu trebuie să mai fie o problemă! Recuperează-ți funcționalitatea și frumusețea danturii într-o singură zi!

Vă așteptăm
la clinică
Programări
0733.733.030

Specialist Protetică dentara, Specialist laser terapie

Echipa de medici