Implant dentar Nobel

Clinica stomatologica » Dinți într-o zi » Implant dentar Nobel
Sunați pentru programare: 0733.733.030

Implant DentarAll-on-4/ All-on-6®.  Dantură fixă într-o singură zi!

Implanturile dentare Nobel All-on-4 sau All-on-6 reprezintă o metodă de reconstrucție totală a mandibulei sau maxilarului, utilizând un număr redus de implanturi dentare, 4 sau 6, întreaga procedură realizându-se într-o singură zi. 

Soluția ALL ON 4 / ALL ON 6 a fost special creată pentru a veni în ajutorul pacienților pentru care, din diverse motive, implantarea și protezarea trebuie realizate imediat, adică în doar 24 de ore.

Poți pleca acasă cu o lucrare fixă, după o singură ședință de tratament.

Activităţile zilnice te aşteaptă să le reiei de unde le-ai lăsat, dar cu un alt tonus. Cum? Faţă de proteza dentară clasică, soluţia ALL ON 4 / ALL ON 6 utilizează lucrări identice cu dinţii naturali, proteza fiind fixă, iar odată ataşată implantului dentar, elimină orice disconfort în vorbire sau masticaţie.

Redăm frumusețea și funcționalitatea danturii pacienților într-o singură vizită la cabinetul stomatologic, ajutându-i astfel să își reia viața socială în cel mai scurt timp.

Modul în care arată zâmbetul tău și nivelul său de sănătate sunt aspecte foarte importante. La fel de importante sunt și calitatea și siguranța danturii noi. Pentru a-și îndeplini angajamentul de excelență, medicii noștri dentiști aleg produse premium pentru a vă oferi cel mai bun serviciu posibil înainte, în timpul și după tratamentul dentar. 

De ce să alegi reconstrucția totală a danturii la Denttaglio Clinic? 

Planificare riguroasă a fiecărui caz clinic în parte

Experiență chirurgicală avansată

Reabilitare realizată cu exactitate 

Funcționalitate imediată

Dinți ficși într-o singură zi – Implanturile dentare și fixarea lucrării provizorii se realizează în aceeași zi

Nu necesită adiție osoasă

Sistemul de implanturi dentare All-on-4/6 folosește osul disponibil, astfel nu necesită adiție sau augmentare osoasă. 

Estetică îmbunătățită – Pacientul obține nu doar o dantură funcțională, ci și un aspect facial întinerit. Spre deosebire de proteza dentară mobilă, folosind osul maxilar sau mandibular, sistemul ajută la prevenirea resorbției osoase.

Siguranța calității – Nobel Biocare este cel mai renumit producător de implanturi dentare și primul care a dezvoltat conceptul All-on-4/ 6, oferind pacienților garanția unor rezultate excepționale, de lungă durată. 

Precizie digitală – Compania Nobel este renumită pentru abordarea inovatoare a tratamentului, astfel, cu ajutorul unui software speciale (Ghidul Nobel), întregul proces de tratare este simulat într-o versiune tridimensională. Astfel, locul fiecărui implant dentar este stabilit digital, folosindu-se cele mai bune poziții pentru rezultate estetice și funcționale de lungă durată.

Potrivite pentru pacienti ocupați sau care suferă de anxietate

Nu lăsa lipsa dinților să-ți afecteze calitatea vieții sau viața socială. Alege specialiștii Denttaglio Clinic și bucură-te de cele mai moderne metode de tratament! Solicită o programare!

Metoda se adresează celor care

  • Şi-au pierdut toţi dinţii sau au rămas cu puţini dinţi pe arcade şi care doresc o lucrare fixă
  • Au dinţi irecuperabili sau care nu mai pot susţine o lucrare fixă pe proteze dentare
  • Job-ul, statutul social, viaţa cotidiană le cer o restaurare rapidă a danturii
  • Suferă de parodontoză
  • Nu locuiesc în țară și doresc o soluție rapidă de restaurare a danturii
  • Nu le sunt recomandate procedurile de implantare convenţionale
  • Sunt afectaţi de patologii cronice (diabet, boli cardiovasculare)
  • Din cauza pierderii osoase, nu pot beneficia de implanturi dentare clasice
  • Au nevoie de intervenţii chirurgicale laborioase
  • Poartă proteze dentare şi îşi doresc o dantură fixă

Sistemul „Dinți într-o zi” este o tehnică specializată și diferită de procedura clasică de plasare a implanturilor dentare. Prin urmare, este foarte important sa alegi un medic care are experiență în această procedură și care a efectuat multe operații utilizând această tehnică. Medicii noștri sunt printre cei mai buni medici specializați în implantologie orală din România. Echipa noastră de medici utilizează sistemul Dinți într-o zi de peste 8 ani, ceea ce echivalează cu aprox. 1000 de intervenții.

Etapele intervenției cu implanturi dentare All-on-4/All-on-6® Nobel Biocare

Prima consultație – Diagnosticare și crearea planului de tratament

În cadrul primei consultații se realizează diagnosticarea digitală care presupune scanarea intraorală cu 3Shape Trios, un set de fotografii și radiografii (radiografie panoramică, computer-tomograf), toate acestea realizate în clinica noastră, astfel încât sa nu realizezi drumuri suplimentare. În urma acestor investigații, echipa medicală analizează calitatea osului maxilar, poziția nervilor și sinusurilor și alte detalii care ajută la întocmirea celui mai bun plan de tratament.

FAZA 1 – Doi pași realizați în 24H

Pasul 1 – Faza chirurgicală – inserarea implanturilor dentare

 Operația de inserare a implanturilor se efectuează sub anestezie locală sau sedare intravenoasă. Tot în cadrul acestei ședințe, se fac și eventualele extracții dentare necesare. Se introduc implanturile dentare în os și, dacă este cazul, se fac eventuale augumentări osoase și se remodelează gingia. 

Deși intervenția de inserare a implanturilor dentare este considerată o „operație”, pacientul nu simte absolut nicio durere. Cei mai mulți pacienți ne-au declarat faptul că nu au simțit nicio durere nici în timpul procedurii, dar nici în următoarele zile.

Pasul 2 – Realizarea și atașarea lucrărilor dentare provizorii 

Pacientului i se atașează lucrările dentare provizorii în aceeași zi, astfel încât poate mânca și zâmbi normal pe durata întregului tratament!

FAZA 2 – La 5-6 luni după Faza 1 – Realizarea și atașarea lucrărilor dentare definitive

Dupa vindecare și osteointegrarea implanturilor, lucrările temporare sunt înlocuite cu lucrările definitive (dinții finali) care pot fi confecționate din mai multe tipuri de material (BioHPP/Porțelan sau Zirconiu).

Dacă ai proteză mobilă sau pur și simplu ai cel puțin 3 dinți lipsă și vrei o reabilitare completă în mod cât mai asemănător cu dantura naturală impecabilă, alege o consultație protetică pe implanturi la Denttaglio Clinic și vei afla dacă ești eligibil! PROGRAMEAZĂ-TE ACUM!

Vă așteptăm
la clinică
Programări
0733.733.030

Specialist endodonție și estetică dentară

Echipa de medici