Implant dentar Straumann PRO Arch®

Suna╚Ťi pentru programare: 0733.733.030

Alege să zâmbești din nou cu încredere!

Cu implantul dentar Straumann PRO Arch® ai un zâmbet nou în doar 24 de ore.

Iti doresti sa zambesti din nou cu incredere? Te-ai g├óndit s─â apelezi la tratamentul cu implant dentar, ├«ns─â ├«╚Ťi dore╚Öti o procedur─â rapid─â, care s─â nu se ├«ntind─â pe un timp indelungat? Acest lucru este acum posibil cu ajutorul unui tratament de elita, revolu╚Ťionar, ├«n premier─â ├«n Rom├ónia, de care po╚Ťi beneficia ╚Öi tu, dac─â ╚Ťi-ai pierdut mai mult de 4 din╚Ťi sau chiar pe to╚Ťi.

├Ä╚Ťi prezent─âm ultima inova╚Ťie ├«n materie de implant dentar, un tratament complex ╚Öi revolu╚Ťionar,  Straumann PRO Arch┬«!

Satisfactia pacientilor nostri  este primordiala pentru noi. De aceea, punem la dispozitie implanturi dentare de  calitate superioara si o echipa  dedicata de medici specialisti, centrata pe oferirea celor mai bune solutii pentru restaurarea zambetului.

Alegerea unui implant dentar Straumann poate fi considerata  o investitie pe viata, iar acest lucru este dovedit  stiintific. La Denttaglio Clinic, pacientii beneficiaza inca  de la inceput de toate informatiile necesare cu privire la etapele si costurile aferente tratamentului. 

Profit─â de garan╚Ťia pe via╚Ť─â oferit─â de Straumann, implantul dentar nr. 1 ├«n lume, bazat pe zeci de ani de cercetare ╚Öi fii ╚Öi tu parte dintre cei 21 milioane de pacien╚Ťi ferici╚Ťi!

ETAPELE INTERVENTIEI CU IMPLANT DENTAR Straumann PRO Arch®!

1.Diagnosticarea și realizarea planului de tratament

 In viziunea noastra, etape precum  diagnosticul, planificarea, design-ul interventiei si integrarea implanturilor in arhitectura planului de tratament sunt cel putin la fel de importante ca si interventia chirurgicala in sine. De aceea inainte de a incepe tratamentul cu implant dentar, la Denttaglio Clinic se realizeaza fotografii 3D cu ajutorul tomografului CBCT care ajuta medicul sa obtina o imagine de ansamblu a zonei afectate precum si o diagnosticare digitala cu ajutorul celui mai performant scanner intraoral din lume , Trios 3Shape.

2. Etapa chirurgicala

Dupa realizarea tuturor investigatiilor de imagistica, a scanarii 3D, analizelor recomandate de medic dar si a sedintei complete de igienizare profesionala (detratraj si periaj profesional) fara de care interventia nu poate avea loc, pacientul este supus interventiei chirurgicale in care medicul specialist este ajutat din nou de cele mai noi tehnologii:

 • Ghidul digital, cu ajutorul caruia implanturile dentare asigura interventii fara durere si o vindecare mai rapida.
 • Fiziodispenserul dozeaza forta exact si ne ajuta in conservarea tesutului osos periimplantar, facilitand osteointegrarea (sudarea implantuui in os)
 • Centrifuga ENDORET PRGF care accelereaza vindecarea post-interventie printr-o regenerare rapida a tesuturilor.

3. Etapa protetica 

Etapa finala a tratamentului cu implant dentar implica partea de scanare intraorala (amprenta digitala), realizata cu scannerul intraoral 3 Shape Trios Real Color. Amprentele digitale sunt transferate intr-un software dedicat planificarii digitale, simuland culorile reale ale dintilor  si tesuturilor pacientilor, astfel incat rezultatul  tratamentului  sa devina predictibil.

Acuratetea si reusita tratamentelor cu implant dentar sunt asigurate atat de tehnologia revolutioanara dar si de pregatirea si experienta medicilor specialisti implantologi. La Denttaglio Clinic, aceste lucruri sunt prioritare pentru noi. De aceea, implanturile dentare sunt inserate cu ajutorul ghidului digital, asigurand astfel succesul garantat al tratamentelor si rezultate predictibile in timp. 

Beneficiile implantului Straumann PRO Arch®

 • zambet intr-o zi ce dureaza o viata
 • biocompatibilitate 100%
 • garantie pe viata 
 • timp de vindecare scurt prin planificarea digitala
 • confort sporit
 • aspect de lifting facial 
 • imbunatatirea pronuntiei
 • dantura 100% functionala in 24 de ore 
 • osteointegrare garantiza
 • nu necesita perioada de acomodare 
 • nu exista restrictii 

Nu mai am├óna decizia care ├«╚Ťi va reda ├«n totalitate func╚Ťionalitatea z├ómbetului t─âu ╚Öi realizeaz─â acum o programare!

Cine poate beneficia de un implant dentar Straumann?

Pacien╚Ťii care, din diverse motive, se confrunt─â cu lipsa unui singur dinte, ├«mpreun─â cu r─âd─âcina acestuia

Pacien╚Ťii care se confrunt─â cu edenta╚Ťie par╚Ťial─â ╚Öi care nu pot accepta proteza dentar─â (aceasta cauz├ónd disconfort)

Pacien╚Ťii care se confrunt─â cu edenta╚Ťie total─â

Pacien╚Ťii ai c─âror din╚Ťi sunt afecta╚Ťi grav ╚Öi nu pot fi salva╚Ťi, ├«n pofida tuturor ├«ncerc─ârilor medicilor speciali╚Öti

Cum se ├«ntre╚Ťine dantura dup─â montarea unui implant dentar Straumann?

├Än cazurile implanturilor Straumann, complica╚Ťiile post-operatorii sunt rare. Pentru a se evita ├«ns─â apari╚Ťia umfl─âturilor ╚Öi a durerilor, speciali╚Ötii recomand─â ca periajul dentar s─â nu fie realizat pe zona unde a fost inserat implantul.

De asemenea, tot pentru c├óteva zile dup─â tratament, pacientul trebuie s─â evite consumul de alcool, nicotin─â ╚Öi cafea, precum ╚Öi activit─â╚Ťile fizice intense. Pentru a men╚Ťine s─ân─âtatea danturii, este important s─â respecte rutina zilnic─â de ├«ngrijire a danturii ╚Öi s─â se efectueze periodic vizitele la cabinetul stomatologic.

Care sunt contraindica╚Ťiile tratamentului cu implant dentar Straumann?

Tratamentul cu implant dentar este unul sigur ╚Öi eficient, ├«ns─â, cu toate acestea, nu este recomandat tuturor. Anumite afec╚Ťiuni grave pot ├«mpiedica succesul acestuia sau pot crea complica╚Ťii medicale, de aceea este necesar─â o evaluare corect─â ╚Öi cuprinz─âtoare. Exist─â situa╚Ťii ├«n care implantarea este absolut interzis─â, cum ar fi ├«n cazul pacien╚Ťilor care au suferit recent un infarct, ╚Öi cazuri ├«n care aceasta poate fi realizat─â, ├«ns─â dup─â o preg─âtire atent─â ╚Öi analize am─ânun╚Ťite.

Unde po╚Ťi beneficia de un tratament cu implant dentar Straumann?

Implantul dentar Straumann reprezint─â solu╚Ťia ideal─â de restaurare a z├ómbetului pe termen lung. La Denttaglio Clinic, procedura de implantare este realizat─â cu grij─â, ├«ntr-un cadru ce r─âspunde celor mai exigente standarde din domeniu ╚Öi cu ajutorul medicilor speciali╚Öti cu vast─â experien╚Ť─â.