Dr. Andrei Ciocan

Specialist Chirurgie Orală

Dr. Andrei Ciocan oferă tratamente chirurgicale de specialitate pacienților săi prin aplicarea celor mai noi metode, tehnici și tehnologii în domeniul chirurgiei orale și implantologiei.

Este un medic ce caută perfecțiunea actului terapeutic. Este puternic motivat de dorința de a excela și de a aduce confort pacienților săi.

Doctorul Andrei Ciocan este absolvent al Facultatii de Medicina Dentara, Universitatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila” din București. Imediat dupa absolvirea facultatii urmeaza pregatirea prin rezidentiat in cadrul Spitalului de Chirurgie Oro-Maxilo-Faciala „Prof Dr Dan Theodorescu” din Bucuresti si obtine titlul de medic specialist in chirurgie dento-alveolara. Isi continua formarea si perfectionarea in domeniul parodontologiei si implantologiei sub indrumarea Prof. Dr. Paul Mattout in cadrul platformei G.E.P.I. (Groupe d’Etudes en Implantologie et Parodontologie, Marseille).

Dr. Andrei Ciocan isi doreste sa ofere tratamente chirurgicale de specialitate, prin aplicarea celor mai noi metode, tehnici si tehnologii in domeniul chirurgiei orale si implantologiei digitale

Este un medic ce cauta perfecțiunea actului terapeutic, cat si in restul activitatilor pe care le intreprinde, fiind puternic motivat de dorinaa de a excela si de a aduce confort pacientilor sai.