Servicii de estetica dentara

Informații validate medical de Dr. Klodian Hazizi

Info suplimentare:

0311.302.730

Estetica dentara

Conform celor mai recente studii, persoanele care și-au corectat zâmbetul prin tratamente de estetică dentară, au observat îmbunătățiri la stima de sine. Estetica dentară nu este doar o specializare stomatologică dezvoltată din dorința oamenilor de a avea dinți frumoși și un zâmbet atrăgător, ci o artă prin care este îmbunătățită calitatea vieții pacientului. Odată cu tratamentele estetice, nu se schimbă doar un zâmbet, ci viața pacientului care râde și se exprimă cu mai multă încredere și fără nici un complex.

La Denttaglio Clinic creăm și recreăm cele mai naturale și mai frumoase zâmbete, ale căror rezultate nu sunt doar estetice, ci și funcționale, cu o rezistență îndelungată. Pentru că ne dorim ca pacienții noștri să beneficieze de soluții de tratament complexe, dar rapide, estetice și funcționale, am creat și propriul laborator dentar digital, inhouse, Digital Dental Lab. Cu ajutorul tehnologiei digitale inovatoare, disponibile chiar în clinică, pacienții se pot bucura de cele mai rapide și predictibile tratamente pe loc, precum coroane dentare sau fațete dentare într-o singură oră sau reabilitări orale complexe- dantura fixa în 2 ore (fast&fixed).

Obține zâmbetul de Hollywood cu ajutorul specialiștilor Denttaglio Clinic!

De la coroane sau fațete dentare la albiri dentare sau tratamente ortodontice, estetica dentară se poate aplica în cazul oricărui pacient. Din punct de vedere statistic, persoanele cu un zâmbet frumos nativ sunt minoritare. Deși nu toată lumea s-a născut cu un zâmbet perfect, toți avem dreptul să avem acel zâmbet pe care îl visăm. Cu ajutorul esteticii dentare ne putem schimba complet zâmbetul sau ne putem recăpăta zâmbetul pierdut cu ajutorul tratamentelor rapide, minimum invazive.

Tipuri de tratamente de Estetică Dentară

Estetica dentară sau cosmetica dentară se ocupă de frumusețea danturii și de funcționalitatea acesteia. Include o serie largă de tehnici și tratamente, inclusiv tratamente din alte ramuri ale stomatologiei, precum ortodonție, implantologie, protetică sau albire dentară, pentru a obține un zâmbet în deplină armonie cu estetica facială a pacientului.

Beneficii

01

Zâmbet complet transformat în cel mai scurt timp

01

Zâmbet complet transformat în cel mai scurt timp

02

Rezultate estetice deosebite, aspect 100% natural

02

Rezultate estetice deosebite, aspect 100% natural

03

Armonizarea feței

03

Armonizarea feței

04

Zâmbet garantat pe termen lung

04

Zâmbet garantat pe termen lung

05

Nuanța de alb potrivită fiecărui zâmbet

05

Nuanța de alb potrivită fiecărui zâmbet

Ce este designul digital al zâmbetului (dsd)?

La Denttaglio Clinic, nu suntem doar specialiști în îmbunătățirea sănătății orale a oamenilor, ci suntem și experți în realizarea esteticii dentare perfecte. Astfel, poți previzualiza cum o să arate viitorul tău zâmbet, înainte de tratament, fie că alegi fațete, coroane sau punți dentare.

Digital Smile Design sau DSD este cel mai nou concept stomatologic care ajută la realizarea viitorului zâmbet al pacientului utilizând tehnici digitale, asistate de calculator, astfel încât pacientul să beneficieze de zâmbetul care i se potrivește cel mai bine, cel care îi conturează perfect personalitatea și care este în deplină armonie cu trăsăturile faciale.

Peste 98% rata de succes a intervenției cu implant dentar

Rata de succes a tratamentului cu implant dentar poate varia în funcție de locul în care este inserat dar, în general, depășește 99% la nivel global.

Pentru a putea crea acel zâmbet ‘’perfect’’ pentru tine, trebuie să-l planificăm în detaliu înainte de orice manoperă.

De la dimensiunea și poziția ideală a fiecărui dinte, la formă, textură și culoare, totul se planifică conform unui protocol bine stabilit, care cuprinde următorii pași:

De ce să alegi specialiștii Denttaglio Clinic?

Alegerea unui medic specialist sau a unei clinici stomatologice nu este deloc ușoară, ci, din contră, este o alegere care presupune o informare corespunzătoare. O astfel de decizie trebuie luată în cunoștință de cauză pentru că, dincolo de aspectul zâmbetului (care odată greșit este mai greu de reparat), este implicată sănătatea dentară.

SĂNĂTATEA PACIENTULUI ESTE PE PRIMUL LOC
Specialiștii Dentaglio Clinic au grijă să trateze, în primul rând, partea de funcționalitate dentară, punând pe primul loc sănătatea pacientului. Astfel, pacienții se bucură de cel mai bun tratament din punct de vedere estetic și funcțional.
MEDICI SPECIALIȘTI DE TOP
Echipa noastră este formată doar din medici specialiști de top, cu experiență, care lucrează cu cele mai avansate tehnici și tehnologii digitale pentru a oferi pacienților tratamente rapide, minimum invazive, fără durere sau disconfort, cu cele mai bune rezultate estetice și de lungă durată.
EXPERIENȚĂ VASTĂ ÎN CAZURI COMPLEXE
Dincolo de calificările și priceperea de care dă dovadă fiecare medic specialist din clinică, recomandarea pacienților care ne-au trecut pragul este esențială, la fel ca și rezolvarea celor mai complexe cazuri de estetică sau restaurare dentară.

Cea mai avansată îngrijire dentară

Te așteptăm la clinică. Poți face programarea telefonic la 0311.302.730 sau prin Whatsapp la 0733.733.031
    Trimite-ne mesaj
    1
    Denttaglio Clinic
    Bună ziua,
    Cu ce vă putem ajuta?