Servicii de estetica dentara

Estetica dentara

Conform celor mai recente studii, persoanele care și-au corectat zâmbetul prin tratamente de estetică dentară, au observat îmbunătățiri la stima de sine. Estetica dentară nu este doar o specializare stomatologică dezvoltată din dorința oamenilor de a avea dinți frumoși și un zâmbet atrăgător, ci o artă prin care este îmbunătățită calitatea vieții pacientului. 

Odată cu tratamentele estetice, nu se schimbă doar un zâmbet, ci viața pacientului care râde și se exprimă cu mai multă încredere și fără nici un complex.

La Denttaglio Clinic creăm și recreăm cele mai naturale și mai frumoase zâmbete, ale căror rezultate nu sunt doar estetice, ci și funcționale, cu o rezistență îndelungată. Pentru că ne dorim ca pacienții noștri să beneficieze de soluții de tratament complexe, dar rapide, estetice și funcționale, am creat și propriul laborator dentar digital, inhouse, Digital Dental Lab. 

Cu ajutorul tehnologiei digitale inovatoare, disponibile chiar în clinică, pacienții se pot bucura de cele mai rapide și predictibile tratamente pe loc, precum coroane dentare sau fațete dentare într-o singură oră sau reabilitări orale complexe- dantura fixa în 3 ore (fast&fixed).

În acest articol vei descoperi toate informațiile care te interesează despre estetica dentară.

REZUMAT

 • Obține zâmbetul de Hollywood cu ajutorul specialiștilor Denttaglio Clinic!
 • Tipuri de tratamente de Estetică Dentară
 • Beneficii
 • Ce este designul digital al zâmbetului (dsd)?
 • Pentru a putea crea acel zâmbet ‘’perfect’’ pentru tine, trebuie să-l planificăm în detaliu înainte de orice manoperă.
 • De ce să alegi specialiștii Denttaglio Clinic?

Obține zâmbetul de Hollywood cu ajutorul specialiștilor Denttaglio Clinic!

De la coroane sau fațete dentare la albiri dentare sau tratamente ortodontice, estetica dentară se poate aplica în cazul oricărui pacient. Din punct de vedere statistic, persoanele cu un zâmbet frumos nativ sunt minoritare. Deși nu toată lumea s-a născut cu un zâmbet perfect, toți avem dreptul să avem acel zâmbet pe care îl visăm. Cu ajutorul esteticii dentare ne putem schimba complet zâmbetul sau ne putem recăpăta zâmbetul pierdut cu ajutorul tratamentelor rapide, minimum invazive. 
 
 

Tipuri de tratamente de Estetică Dentară

Estetica dentară sau cosmetica dentară se ocupă de frumusețea danturii și de funcționalitatea acesteia. Include o serie largă de tehnici și tratamente, inclusiv tratamente din alte ramuri ale stomatologiei, precum ortodonție, implantologie, protetică sau albire dentară, pentru a obține un zâmbet în deplină armonie cu estetica facială a pacientului.

 •  Fațetarea dentară – aplicarea unor foițe fine din porțelan pe suprafața exterioară a dinților, schimbând complet aspectul acestora și corectând culoarea, forma, aspectul estetic, poziția.
 •  Obturația dentară – cunoscută sub numele de „plombă dentară”, este o restaurare protetică aplicată în cazul unui dinte fracturat/ cariat. Pentru rezultate estetice sunt utilizate materialele compozite care pot fi de culoarea dinților pentru rezultate estetice.
 •  Implantul dentar – cea mai modernă soluție de înlocuire a dintelui lipsă și singura care arată și funcționează exact ca dintele natural. Implantul dentar restaurează integritatea arcadelor dentare, fiind o rădăcină dentară artificială inserată în osul maxilar.
 • Puntea dentară – lucrare protetică fixă care înlocuiește dintele sau dinții pierduți.
 •  Coroana dentară – lucrare protetică fixă aplicată peste dinții deteriorați sau atașată bontului protetic pentru a întregi aspectul natural al unui dinte/ molar.
 • Proteză dentară – lucrare protetică dentară făcută cu scopul de a înlocui dinții lipsă. Este o soluție ieftină și rapidă, însă nu oferă rezultate pe termen lung.
 • Incrustațiile dentare – obturații dentare indirecte, create în laborator din materiale ceramice cu o precizie micronică, ce au scopul de a reface un dinte cu cavități foarte mari sau deficiențe structurale.
 •  Aparatele dentare estetice – tratamentul ortodontic ajută la îndreptarea și repoziționarea dinților, astfel încât aceștia să ajungă la poziția normală din punct de vedere estetic și funcțional, totul cu ajutorul unui aparat dentar.
 • Remodelarea coronară – procedeul stomatologic prin care se adaugă sau se îndepărtează o cantitate de smalț dintelui, remodelându-l astfel, recomandată în cazul dinților suprapuși sau strâmbi.
 • Albirea dentară – procedură în urma căreia dinții devin mai albi cu până la 5-6 nuanțe, fiind eliminate petele/ colorațiile acumulate de-a lungul timpului din cauza alimentației.

Beneficii

 1. Zâmbet complet transformat în cel mai scurt timp 
 2. Rezultate estetice deosebite, aspect 100% natural 
 3. Armonizarea feței 
 4. Zâmbet garantat pe termen lung
 5. Nuanța de alb potrivită fiecărui zâmbet 

Ce este designul digital al zâmbetului (dsd)?

La Denttaglio Clinic, nu suntem doar specialiști în îmbunătățirea sănătății orale a oamenilor, ci suntem și experți în realizarea esteticii dentare perfecte. Astfel, poți previzualiza cum o să arate viitorul tău zâmbet, înainte de tratament, fie că alegi fațete, coroane sau punți dentare.

Digital Smile Design sau DSD este cel mai nou concept stomatologic care ajută la realizarea viitorului zâmbet al pacientului utilizând tehnici digitale, asistate de calculator, astfel încât pacientul să beneficieze de zâmbetul care i se potrivește cel mai bine, cel care îi conturează perfect personalitatea și care este în deplină armonie cu trăsăturile faciale.

Peste 98% rata de succes a intervenției cu implant dentar

Rata de succes a tratamentului cu implant dentar poate varia în funcție de locul în care este inserat dar, în general, depășește 99% la nivel global.
 

Pentru a putea crea acel zâmbet ‘’perfect’’ pentru tine, trebuie să-l planificăm în detaliu înainte de orice manoperă.

De la dimensiunea și poziția ideală a fiecărui dinte, la formă, textură și culoare, totul se planifică conform unui protocol bine stabilit, care cuprinde următorii pași:
 •  Realizarea unei serii de fotografii și videoclipuri pentru studiul facial și dentar.
 •  Proiectarea computerizată a formei și mărimii ideale a dinților în cazul fiecărui pacient.
 • Test mock-up sau simularea formelor viitoarelor lucrări dentare (coroane/fațete dentare), direct pe dinții naturali neșlefuiți.

 De ce să alegi specialiștii Denttaglio Clinic?

 Alegerea unui medic specialist sau a unei clinici stomatologice nu este deloc ușoară, ci, din contră, este o alegere care presupune o informare corespunzătoare. O astfel de decizie trebuie luată în cunoștință de cauză pentru că, dincolo de aspectul zâmbetului (care odată greșit este mai greu de reparat), este implicată sănătatea dentară.

SĂNĂTATEA PACIENTULUI ESTE PE PRIMUL LOC

Specialiștii Dentaglio Clinic au grijă să trateze, în primul rând, partea de funcționalitate dentară, punând pe primul loc sănătatea pacientului. Astfel, pacienții se bucură de cel mai bun tratament din punct de vedere estetic și funcțional.

MEDICI SPECIALIȘTI DE TOP

Echipa noastră este formată doar din medici specialiști de top, cu experiență, care lucrează cu cele mai avansate tehnici și tehnologii digitale pentru a oferi pacienților tratamente rapide, minimum invazive, fără durere sau disconfort, cu cele mai bune rezultate estetice și de lungă durată.

EXPERIENȚĂ VASTĂ ÎN CAZURI COMPLEXE

Dincolo de calificările și priceperea de care dă dovadă fiecare medic specialist din clinică, recomandarea pacienților care ne-au trecut pragul este esențială, la fel ca și rezolvarea celor mai complexe cazuri de estetică sau restaurare dentară.

Cea mai avansată îngrijire dentară

Te așteptăm la clinică. Poți face programarea telefonic la 0311.302.730 sau prin Whatsapp la 0733.733.031


  [activecampaign form=2 css=1]