În contextul COVID-19, clinicile Denttaglio își suspendă activitatea. Ne puteți contacta în continuare.

Cât costă un implant dentar?

Sunați pentru programare: 0733.733.030

Implantul dentar este singura opțiune de înlocuire a unui dinte pierdut care nu doar arată precum un dinte natural, ci care și funcționează exact ca acesta. Având o structură similară (rădăcină și coroană), dintele natural și implantul dentar funcționează pe același principiu. Prin faptul că înlocuiește un dinte, implantul dentar nu redă doar sănătatea orală a pacientului, ci și încrederea în sine a acestuia. Pentru că nu implică doar partea estetică, ci și cea funcțională, și este vorba despre rezultate longevive, este important să nu te lași influențat de prețul implantului dentar, ci de calitatea acestuia. 

Practic, costul unui implant dentar este compus din costurile fiecărei părți a acestuia:

 1. Implantul dentar – rădăcina artificială care înlocuiește rădăcina naturală a dintelui
 2. Bontul protetic – legătura dintre implant dentar și coroana dentară
 3. Coroana dentară – înlocuiește coroana naturală și poate fi cimentată sau înșurubată

Un rol major în determinarea costului final al  tratamentului cu implant dentar îl au:

 • tipul și materialul din care sunt fabricate implanturile dentare, precum și celelalte componente ale acestuia (bont protetic și coroana dentară)
 • pregătirea și experiența echipei medicale 
 • dotarea și facilitățile cabinetului / clinicii dentare 
 • manoperele și materialele suplimentare necesare în anumite cazuri pentru refacerea țesuturilor alterate prin resorbție, necesare în cadrul adițiilor și augmentărilor, atât de țesut dur cât și de țesut moale
 • acordarea certificatului de autenticitate, precum și de asumare a calității acestuia.

Cât costă un implant dentar la Denttaglio Clinic?

Experiența  și pregătirea multidisciplinară a echipei de medici specialiști, certificările internaționale, inclusiv în chirurgia digitalizată, au condus la dezvoltarea unor protocoale specifice și a unor metode de abordare adaptate fiecărui tip de tratament, care formează un sistem complet, capabil sa livreze soluții eficiente. Toate acestea se traduc în beneficii tangibile pentru pacient, într-o eficientizare a timpului petrecut de pacient în cabinet, prin reducerea numărului total de vizite necesare pentru finalizarea unui plan de tratament pentru fiecare pacient.

La Denttaglio Clinic folosim doar implanturi dentare testate cu renume mondial, dovedite clinic  de cea mai bună calitate care asigură atât succesul intervenției, cât și longevitatea rezultatelor tratamentului. Atunci când vorbim despre sănătate, trebuie să alegem calitatea. Un implant dentar ieftin nu trebuie să fie niciodată o opțiune pentru nici un pacient, lipsa calității nu va duce decât la numeroase complicații și costuri suplimentare apărute pe parcurs.

În funcție de recomandările medicului specialist, pacientul poate alege cel mai bun tip de implant dentar,  care să i se potrivească cel mai bine în funcție de situația clinică. Prin urmare, dacă vrei să afli cât costă un implant dentar în București, fă-ți o programare la clinică și te vom ajuta cu un plan complet de tratament.

SOLICITĂ TRATAMENTUL CU ORICE TIP DE IMPLANT DENTAR

NOBEL BIOCARE ® SAU MIS ®

ȘI BENEFICIEZI DE UN VOUCHER CADOU!

1 – 3 implanturi

 • 130 € cadou
 • + 3 ani mentenanță gratuită

4 – 7 implanturi

 • 160 € cadou
 • + 3 ani mentenanță gratuită

peste 7 implanturi

 • 180 € cadou
 • + 3 ani mentenanță gratuită

Zâmbește și recâștigă-ți încrederea în tine!

Alege informat din prima și nu uita că urmează să faci o investiție pe termen lung în sănătatea ți frumusețea zîmbetului tău cu impact asupra întregului organism.

Suntem o echipă medicală complexă și extrem de bine pregătită care coordonează întregul tratament. Mai mult, ne ajutăm de tehnologii digitale revoluționare pentru a te trata corect. Toate acestea se reflectă în tarifele noastre.  

Consultă lista cu prețuri implanturi dentare aici.

TEHNOLOGIA CARE ÎȚI ASIGURĂ GARANȚIA UNUI ZÂMBET FRUMOS 

Ghidurile chirurgicale

Planificarea unui implant dentar începe cu finalul, respectiv cu viitorul dinte, virtual. La Denttaglio, ghidurile chirurgicale se folosesc pentru a da mai multă precizie și siguranță în cazurile complexe tratate cu implanturi dentare. Acestea sunt printate 3D pe baza planificării digitale a implanturilor într-un software specializat care utilizează CBCT (computer-tomografic) pacientului.

CBCT

Tomografia dentară CBCT  reprezintă ”standardul de aur” în ceea ce priveşte investigațiile radiologice în stomatologie. Datorită tomografiei dentare, putem insera implantul în poziție ideală. Pe baza imaginilor 3D, avem posibilitatea să investigăm amănunțit structurile maxilare dure (oase și dinți), densitatea osului, formațiunile anatomice existente, formațiunile patologice etc.

Laborator dentar

Zâmbet digital la Denttaglio Lab. Faptul că beneficiem de propriul laborator dentar digital, ne ajută să venim în sprijinul pacienților noștri cu cele mai naturale lucrări protetice (coroane, fațete, punți dentare), în termen de numai câteva ore.