Implant Dentar oferta

Turism dentar in Bucuresti - Denttaglio Clinic

Bucuresti, Calea Floreasca 35, Romania

Ce este turismul stomatologic?

Putem fi cu toții de acord asupra unui singur lucru, igiena dentară este de o importanță cheie – iar un zâmbet sănătos și frumos este un indicator al autoîngrijirii. Din păcate, nu toți avem ocazia să ne naștem cu un zâmbet perfect care va rămâne neschimbat ani de zile – dar de aceea avem ocazia să ni-l oferim! Atunci turismul stomatologic „intră în acțiune”.

De ce este turismul stomatologic în Romania alegerea potrivită?

Romania este în prezent una dintre cele mai renumite țări pentru turismul stomatologic , iar clinica nostra este situata în capitala sa, Bucuresti. Procedurile dentare sunt adesea foarte costisitoare, iar turismul stomatologic este aici pentru a vă oferi economii semnificative. Deși vom enumera câteva beneficii suplimentare ale venirii în Romania, pe lângă prețul convenabil al tratamentelor , calitatea actului medical face diferenta. Prin urmare, în textul următor, găsiți tabele de preț comparative ale unora dintre cele mai populare proceduri stomatologice – și vedeți singur diferența dintre Romania și alte țări europene!

Daca iti lipsesc unul sau mai multi dinti, implanturile dentare sunt solutia pentru tine. Clinica noastră dentară oferă servicii excelente și calitate certificata prin ani de experiență. Utilizam implanturi elvețiene și germane de cea mai înaltă calitate.

Pacienții noștri sunt întotdeauna prioritatea noastră. Ținem cont de toate dorințele tale și suntem aici pentru tine, să explicăm toate opțiunile disponibile, prețurile acestora și să găsim cea mai bună soluție pentru tine.

700 €

ROMANIA

1.700 €

AUSTRIA

1.800 €

GERMANIA

2.000 €

ELVETIA