Fatete Dentare oferta

Turism dentar in Bucuresti - Denttaglio Clinic

Bucuresti, Calea Floreasca 35, Romania

Investim în viitor

Deoarece investim continuu în inovații, suntem capabili să aplicăm tehnologii sofisticate de ultimă generație în stomatologie în procedurile pe care le efectuăm și să creăm zâmbetele dorite în cel mai scurt timp posibil. Oferim pacienților noștri din întreaga lume servicii create conform standardelor internaționale. Suntem experți în soluționarea cazurilor dentare precum implanturi dentare, stomatologie estetică și alte probleme dentare. In cadrul clinicii noastre puteti beneficia de toate tratamentele, de la cele mai simple până la cele mai complexe: de la un implant dentar la reconstrucția completă a zâmbetului. De la chirurgia parodontala la intretinerea de rutina. De la simpla albire a dintilor la fatete de portelan si coroane ceramice.

Despre noi

Clinică acreditată Slow Dentistry

Acreditarea Slow Dentistry®️ oferită clinicilor Denttaglio înseamnă o recunoaștere importanta a activității echipei medicale, a atenției la detalii pe care o acordam pacienților noștri prin timpul alocat pentru a lua deciziile corecte, de a ii oferi pacientului tratamentul corect atent si complet, de a comunica corespunzător cu pacientul până când acesta se simte calm și confortabil și înțelege pe deplin tot ceea ce urmează să se întâmple în cabinetul stomatologic.
Clinica acreditata Slow Dentistry

Fatete dentare - Oferta

PACHET

10 Fatete dentare

3500 €

Tansfer + Cazare inclusa

PACHET

20 Fatete dentare

7000 €

Tansfer + Cazare inclusa

Zâmbet de la Hollywood

Îți vom transforma complet zâmbetul cu ajutorul celor mai estetice fatete si coroane dentare din materiale ceramice: Emax/zirconiu, care te ajută să obții culoarea și forma dinților pe care ti-ai dorit-o mereu! Cel mai bun pret cu cea mai buna calitate. Mai jos poti vedea diferentele de pret dintre Romania si alte tari asa poti stabili cat de avantajoasa este oferta de fatete dentare:

7000 €

ROMANIA

17.500 €

AUSTRIA

20.000 €

GERMANIA

31.000 €

ELVETIA