Dr. Klodian Hazizi

Specialist endodontie si estetica dentara

Dr. Klodian Hazizi este un medic cu o vastă expertiză în domeniul endodontiei și o abordare didactică remarcabilă în organizarea cursurilor de endodontie la microscop. El este recunoscut în industrie pentru calitatea sa excepțională de îngrijire a pacienților și pentru contribuțiile sale semnificative în educația și formarea medicilor stomatologi în domeniul endodontiei.

Cu o experiență de peste 10 ani în practica endodontică, Dr. Hazizi a dobândit o înțelegere profundă a complexităților acestei specializări. El este cunoscut pentru abordarea sa meticuloasă și atenția sa la detalii în diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor pulpare și periapicale. Utilizând tehnici moderne și tehnologie avansată, precum microscopul operator, Dr. Hazizi poate obține rezultate precise și predictibile în tratamentul endodontic.

Cu toate acestea, expertiza sa medicală nu se limitează doar la practica clinică. Dr. Klodian Hazizi și-a dedicat timpul și resursele pentru a împărtăși cunoștințele sale cu alți profesioniști din domeniul stomatologiei. El crede în importanța educației continue și în transmiterea expertizei sale către alți medici stomatologi.

Formator si trainer

Dr. Hazizi organizează cursuri de endodontie la microscop, oferind oportunitatea medicilor stomatologi de a se familiariza și de a se perfecționa în utilizarea acestei tehnologii avansate în tratamentul endodontic. Cursurile sale sunt structurate în mod didactic și sunt concepute pentru a oferi o înțelegere detaliată a principiilor și tehnicilor endodontice, precum și a beneficiilor utilizării microscopului operator în timpul procedurilor.

Participanții la cursurile lui Dr. Hazizi beneficiază de o combinație unică de prezentări teoretice, demonstrații practice și sesiuni interactive. El se asigură că fiecare cursant este implicat activ și are oportunitatea de a-și îmbunătăți abilitățile practice în timpul cursului. În plus, Dr. Hazizi oferă sprijin continuu și consultanță după încheierea cursurilor, asigurându-se că medicii stomatologi își consolidează expertiza și își îmbunătățesc calitatea tratamentelor endodontice.

Contribuția lui Dr. Klodian Hazizi în educația stomatologică și organizarea cursurilor de endodontie la microscop este extrem de valoroasă pentru comunitatea medicală. El aduce în prim-plan nu doar expertiza sa medicală de excepție, ci și pasiunea sa pentru împărtășirea cunoștințelor și dezvoltarea continuă a profesiei. Prin cursurile sale, Dr. Hazizi a ajutat mulți medici stomatologi să își îmbunătățească abilitățile și să ofere pacienților lor cele mai avansate și eficiente tratamente endodontice posibile.

Cursuri absolvite

  •  Digital Smile Design World Tour, Dr Christian Coachman
  •  Endodontic Master Series;
  •  Curs modulear de endodontie PRIME ENDO TRACK;
  • Curs ’’N.Vision: ‘’Aesthetics’’,Dr Kano P, Dr Nicolescu I, Dr Yoshinaga, Dr Nazariy;
  • Curs teorie & hands-on ”Integrarea estetica, functionala si biologica a reabilitarii estetice”, Dr. Leonardo Bacherini;
  • A XI-a editie a Congresului International pentru studenti si tineri medici;
  • Misterul din spatele conceptului MI ’’, Prof. Dr. David Manton.

Cea mai avansată îngrijire dentară

Te așteptăm la clinică. Poți face programarea telefonic la 0311.302.730 sau prin Whatsapp la 0733.733.031