Dr. Monica Hazizi

Specialist ortodontie si ortopedie dento-faciala

Bun venit pe pagina noastră dedicată medicului specialist in ortodontie a echipei Denttaglio!

Suntem o echipă dedicată îmbunătățirii zâmbetelor și stimei de sine a pacienților noștri, utilizând cele mai avansate tehnologii și abordări în domeniul ortodonției digitale.

Medicul nostru specialist în ortodonție digitală, Dr. Monica Hazizi, aduce o vastă experiență în tratamentul ortodontic și o pasiune puternică pentru utilizarea tehnologiei avansate în rezolvarea problemelor dentare și estetice. Cu o abordare personalizată și atenție la detalii, Dr. Hazizi lucrează îndeaproape cu fiecare pacient pentru a înțelege nevoile și obiectivele lor specifice și pentru a le oferi cele mai potrivite soluții ortodontice.

Dr Monica Hazizi este medic specialist ortodont detine numeroase certificari in tehnici revolutionare de tratament ortodontic printre care:

  • Certificat de excelenta in tehnica Clear Aligner – Dr. Pascal Schumacher • Atestat Digital Smile Design – membru Digital Smile Design
  • Certificat MRC- Terapia Miofuncțională, Prof Dr. Niels Hulsink
  • Certificat ‘’Straight Arch Technique’’ Dr. Wolfgang Gruner
  • Absolvent „Orthodontic Seminars of California”, Prof Dr. Larry Brown
  • Atestat de participare „ FACE – Continuing Education In Orthodontics – Treatment Philosophy, Dr. Domingo Martin, Dr. Alberto Canabez;
  • Tratamentul anomaliilor dento-maxilare prin tehnică EDGEWISE MODERN, Prof. DR. Andre Horn , București
  • Al IV -lea Congres Internațional de Ortodonție al Țărilor Francofone, București
  • CLASS II BIOMECHANICS, Prof. DR. Gerald Samson, București
  • CLASS II CORECTION with HERBST APPLIANCE, Prof. DR. Hans Pancherz, București
  • ORTHODONTICAL AND SURGICAL TREATMENT FOR ADULTS, Prof. DR. Reyneke,București
  • Barcelona Orthodontic Congress-“THE BORDERLINE CASE:WHAT WOULD WE DO?”, Barcelona
  • Curs Ortodonție Linguală “STB-LIGHT LINGUAL SYSTEM”, Prof. DR. G.Scuzzo, Iași

Prin utilizarea ortodonției digitale, pacienții noștri beneficiază de numeroase avantaje. Planificarea și predictibilitatea tratamentului sunt îmbunătățite semnificativ, iar pacienții pot vizualiza și înțelege mai bine rezultatele finale așteptate.

De asemenea, durata tratamentului poate fi redusă, iar ajustările periodice sunt mult mai rapide și mai eficiente. Acestea sunt doar câteva dintre beneficiile tehnologiei avansate pe care o utilizăm pentru a oferi pacienților noștri cele mai bune rezultate posibile.

Indiferent de complexitatea cazului, Dr.Hazizi abordează fiecare tratament cu atenție și dedicare. Scopul nostru este de a oferi pacienților noștri un zâmbet sănătos, frumos și plin de încredere, iar utilizarea tehnologiei digitale ne permite să obținem acest lucru într-un mod precis și eficient.

Dacă vă doriți un zâmbet perfect aliniat și vă interesează tehnologia ortodonției digitale, sunteți binevenit să ne vizitați la clinica noastră.

Echipa noastră prietenoasă și profesionistă vă stă la dispoziție pentru a vă oferi cele mai bune soluții ortodontice și a vă ghida pe întreg parcursul transformării zâmbetului dumneavoastră.

Contactați-ne astăzi și începeți călătoria către un zâmbet nou și încrezător!

Cea mai avansată îngrijire dentară

Te așteptăm la clinică. Poți face programarea telefonic la 0311.302.730 sau prin Whatsapp la 0733.733.031