Testimoniale

Clinica stomatologica » Testimoniale

Acolo unde pasiunea si seriozitatea se imbina cu profesionalism si cu oameni frumosi gasesti o echipa de profesionisti pana la cel mai inalt nivel. Ei fac orice zambet sa arate impecabil.


Sunteti cei mai buni!!!


Felicitari!


Geanina Ilie
Denttaglio
5
2019-04-11T01:36:57+03:00

Geanina Ilie

Acolo unde pasiunea si seriozitatea se imbina cu profesionalism si cu oameni frumosi gasesti o echipa de profesionisti pana la cel mai inalt nivel. Ei fac orice zambet sa arate impecabil. Sunteti cei mai buni!!! Felicitari! Geanina Ilie

Calitate fara dureri! Profesionisti, prietenosi, zambitori.


Sunteti cei mai buni in domeniu.


Felicitari!


Ana Popescu
Denttaglio
1
2019-04-11T01:38:43+03:00

Ana Popescu

Calitate fara dureri! Profesionisti, prietenosi, zambitori. Sunteti cei mai buni in domeniu. Felicitari! Ana Popescu

Calitate fara dureri! Profesionisti, prietenosi, zambitori, seriosi. Ma refer la dl Dr Klodian Hazizi si la echipa cu care lucreaza. Felicitari!

Denttaglio
1
2019-04-11T01:39:14+03:00

Pia Ionita

Calitate fara dureri! Profesionisti, prietenosi, zambitori, seriosi. Ma refer la dl Dr Klodian Hazizi si la echipa cu care lucreaza. Felicitari!

Dacă până să ajung aici aveam o frică de doctori, în special dentist, acum, după ce am ajuns în această clinică, pot spune că vin cu drag şi mai ales cu zâmbetul pe buze. În frunte cu domnul doctor Klodian Hazizi, toată echipa este de excepție! Calitate, nu cantitate!


Vă admir pentru profesionalism şi mai ales pentru partea umană de care dați dovadă! Vă mulțumesc şi pe această cale!


Oana
Denttaglio
1
2019-04-11T01:39:38+03:00

Oana

Dacă până să ajung aici aveam o frică de doctori, în special dentist, acum, după ce am ajuns în această clinică, pot spune că vin cu drag şi mai ales cu zâmbetul pe buze. În frunte cu domnul doctor Klodian Hazizi, toată echipa este de excepție! Calitate, nu cantitate! Vă admir pentru profesionalism şi mai ales pentru partea umană de care dați dovadă! Vă mulțumesc şi pe această cale! Oana

Din fericire sau din pacate nu am probleme cu dantura, drept urmare sunt nevoit sa merg o singura data pe an la dentist, pentru un simplu detartraj.


Anul acesta am nimerit pe mana Dr. Klodian Hazizi si sincer am ramas placut impresionat. Nu am avut nici un moment sentimentul de frica sau de teama. M-am simtit foarte bine, a fost o experienta pe care sincer vreau sa o repet pe viitor! Recomand cu "toata gura"! Cele 5 stele sunt insuficiente sa exprime calitatea servirii din aceasta Clinica.

Denttaglio
2019-04-11T01:41:47+03:00

Eugen Butnaru

Din fericire sau din pacate nu am probleme cu dantura, drept urmare sunt nevoit sa merg o singura data pe an la dentist, pentru un simplu detartraj. Anul acesta am nimerit pe mana Dr. Klodian Hazizi si sincer am ramas placut impresionat. Nu am avut nici un moment sentimentul de frica sau de teama. M-am simtit foarte bine, a fost o experienta pe care sincer vreau sa o repet pe viitor! Recomand cu "toata gura"! Cele 5 stele sunt insuficiente sa exprime calitatea servirii din aceasta Clinica.
2
4
Denttaglio
Vă așteptăm
la clinică
Programări
0733.733.030

Specialist Protetică dentara, Specialist laser terapie

Echipa de medici