Te intreseaza conceptul de Turism dentar in Romania pentru ca te confrunți cu probleme dentare care îți afectează stilul de viață și interacțiunile sociale? Dacă ai dinți lipsă sau pur si simplu nu ești mulțumit de zâmbetul tău, cu siguranță ai căutat  pe internet implant dentar, dinți ficși în 24h sau fațete dentare.

Toate aceste tratamente sunt exact ceea ce ai nevoie când vine vorba despre estetica dentară, adică despre un zâmbet perfect și recăpătarea funcționalității dinților. Însă, prețul acestor tratamente este ridicat în țări din vestul Europei, precum Germania, Franța, Anglia, Irlanda, Spania. Iar acest lucru îți poate influența negativ decizia de a face o schimbare pentru sănătatea ta.

Turism dentar cu Tratamente moderne la prețuri reduse

De aceea noi îți oferim posibilitatea să beneficiezi de programul turism dentar în România pe care clinica noastră îl desfășoară. Îți oferim  servicii stomatologice din domeniul esteticii dentare la prețuri mult mai mici decât cele din alte țări europene realizate prin mijloace ultramoderne. Ceea ce ne califică pentru a oferi această gamă de servicii stomatologice oricărui pacient care ne trece pargul este atât echipa noastră de medici specializată să trateze orice problemă dentară cu profesionalism, cât și aparatura de ultima generație.

Unde îți poți petrece o frumoasă vacanță

Suntem o clinică modernă, cu două locații, în București și Buzău. În ambele orașe locațiile clinicilor noastre sunt în zone centrale și foarte ușor de accesat, indiferent de zona unde vei dori să te cazezi. Te invităm să descoperi farmecul acestor destinații din România și să îmbini tratamentele stomatologice cu o vacanță relaxantă pentru doar câteva zile, deoarece vom rezolva orice problemă rapid prin metode de lucru performante și tehnologie avansată. Aceste servicii sunt destinate atât celor care locuiesc în alte orașe din România, cât și persoanelor care locuiesc în străinătate.

 În continuare vei regăsi serviciile complete de care poți beneficia în ambientul modern al clinicilor noastre Denttaglio.

Turism dentar pentru Dinți ficși în 24h

În vacanța de vis pe care ți-o dorești te poți bucura de plimbări lungi în natură sau în inima orașului și să pleci acasă cu un zâmbet perfect realizat de medicii noștri în 24h. Prin tehnologia revoluționară a implanturilor dentare în 24 de ore poți uita de protezele mobile sau de dinții lipsă. Implantul dentar într-o zi, cunoscut și sub numele de implant dentar rapid, dinți ficși într-o zi sau dantură fixă într-o zi înseamnă că unul sau mai mulți dinți lipsă sunt înlocuiți in 24 de ore de la prima vizită in cabinetul stomatologic, deci fără a mai aștepta o perioadă de 4-6 luni. Coroana dentară provizorie este așezată peste implant în aceeași zi.

Noi îți oferim mai multe variante pentru acest tip de tratament prin tehnici inovatoare.

One Day Implant

Sistem de implanturi dentare care se aplică cu ajutorul unui ghid chirurgical ce implică utilizarea tehnologiei revoluționare digitale (scanare intraorală, radiografii digitale tridimensionale, frezare computerizată, printare 3D s.a.);  ceea ce trebuie să știi este că inserarea implantului sau a implanturilor dentare si aplicarea coroanei dentare provizorii sunt etape care au loc într-o singură zi;

One day implant, dinti ficsi in 24 de ore
One day implant cu ghid chirurgical

Fast and Fixed

Se referă la sistemul de implanturi dentare dezvoltat de producătorul Bredent din Germania; într-o zi vei avea o dantură completă, toți dinții de jos și sus, cu doar 4 implanturi în mandibulă și 6 implanturi în maxilar (la jumătate față de numărul pe care îl presupune metoda tradițională), reducându-se etapele precum adiția osoasa sau sinus lift;

All on 4/All on 6

Este un sistem de implanturi dentare dezvoltat de producătorul Nobel Biocare (cu sediul central în Elveția); dantura ta va fi înlocuită într-o singură zi cu mai puține implanturi decât în mod tradițional; astfel, în loc de 8-10 implanturi cât ar fi fost necesare pentru o singură arcadă sunt folosite doar 4 implanturi; uneori este nevoie de 6 implanturi în maxilarul superior dacă doctorul constată că densitatea osoasă este scăzută.

all on 6

Turism dentar pentru Fatete dentare

Un zâmbet de Hollywood în 24h cu ajutorul Inteligenței Artificiale

Dacă problema ta nu sunt dinții lipsă, ci ești nemulțumit de aspectul dinților tăi, poți avea un zâmbet perfect la fel de rapid, cu fațetele dentare în 24h. Îți propunem o vacanță în care vei beneficia de tehnologie și materiale la cele mai înalte standard de calitate.

Fațetele dentare pot schimba radical atât culoarea dintelui, dar mai ales forma și poziția acestuia, reprezentând, în unele cazuri clinice, o alternativă la aparatele dentare. Fatetele dentare din ceramică (fatete emax și fatete din zirconiu) sunt cele mai frecvent întâlnite, însă acestea pot fi realizate și din compozit. Indiferent de materialul utilizat, procedura de fațetare este de două tipuri: cu șlefuirea dinților sau fără șlefuirea dinților (fațete no-prep).

Fațetele dentare sun o procedură pe care o recomandăm persoanelor care au următoarele probleme:

1.   Dinți decolorați sau pătați: Fațetele dentare pot acoperi petele și decolorările dentare care nu pot fi eliminate prin alte proceduri pentru albirea dintilor.

2.   Dinți ciobiti sau fracturați: Fațetele dentare pot repara dinții ciobiti, afectați de carii dentare sau fracturați, restaurând aspectul și funcționalitatea acestora.

3.   Spații între dinți: Dacă aveți spații excesive între dinți, fațetele dentare pot umple aceste spații și pot crea un aspect uniform fără sa aveti nevoie de un aparat dentar.

4.   Dinți ușor deformati: Fațetele dentare pot corecta forma dinților care sunt ușor deformați sau au o formă neregulată.

Planificarea digitală a tratamentului cu fațete dentare

 În cadrul clinicii stomatologice Denttaglio, cu ajutorul tehnologiei si a inteligenței artificiale, îți putem planifica un Smile Test Drive intr-un timp foarte scurt.  Inteligența artificială (IA) a devenit o forță motrice care duce la îmbunătățirea preciziei și calității fatetelor dentare. Prin intermediul algoritmilor avansați, IA a transformat procesul de proiectare, aplicare și simulare a fatetelor dentare, aducând rezultate excepționale.

Fatete Dentare și Inteligența Artificială: Îmbinând Precizia cu Creativitatea

1.       Fațete dentare – O soluție estetică de excepție: Fațetele dentare sunt un tratament revoluționar care transformă zâmbetele și îmbunătățesc încrederea pacienților. Acestea sunt foițe subțiri din material ceramic sau compozit, aplicate pe suprafața frontală a dinților naturali pentru a corecta imperfecțiunile estetice, cum ar fi decolorarea, forma inegală sau spațiile dintre dinți.

2.       Proiectarea precisă cu ajutorul IA: Inteligenta artificiala a revoluționează proiectarea fatetelor dentare, oferind stomatologilor un instrument puternic pentru a crea rezultate precise și personalizate. Algoritmii IA procesează datele, inclusiv scanările digitale ale dinților, radiografii și fotografii, pentru a genera modele tridimensionale detaliate. Aceste modele permit stomatologilor să creeze fațete perfect adaptate, care se integrează armonios cu restul dinților pacientului.

Minimizarea Invazivității și Protejarea Dintilor Naturali

1.       Șlefuirea minim invazivă: În trecut, aplicarea fatetelor dentare implica, adesea, slefuirea excesivă a dinților naturali. Cu ajutorul IA, stomatologii pot aplica tehnici minim invazive. Prin simularea computerizată, IA oferă ghidare precisă pentru a determina cantitatea optimă de smalț ce trebuie îndepărtată înainte de aplicarea fatetelor. Aceasta protejează integritatea dinților naturali și asigură un tratament durabil și estetic.

2.       Evaluarea și ajustarea detaliată: IA aduce o schimbare semnificativă prin permiterea evaluării și ajustării detaliilor în timp real. Stomatologii pot utiliza microscoape dentare de înaltă precizie pentru a examina cu atenție fiecare aspect al aplicării fatetelor. Acest nivel de detaliu ajută la obținerea unei adaptări perfecte, iar orice ajustări necesare pot fi făcute pentru un rezultat final impecabil.

Previzualizarea Zâmbetului Viitor cu Ajutorul Inteligenței Artificiale – Digital Smile Design

1.       Simularea zâmbetului viitor:  Prin procesarea datelor imagistice ale pacientului, IA poate crea modele virtuale ale zâmbetului final. Pacientul poate vizualiza cu bucurie cum arată zâmbetul său îmbunătățit înainte de a trece prin orice procedură, contribuind astfel la luarea deciziilor informate și la satisfacția pacientului.

2.       Design personalizat și expresivitate: IA permite pacientului să participe activ în proiectarea zâmbetului său. Alegerea formei, culorii și dimensiunii fațetelor poate fi discutată și ajustată în funcție de preferințele individuale. Aceasta asigură un zâmbet personalizat, care reflectă personalitatea și expresivitatea fiecărui pacient.

Beneficiile fațetelor dentare

·   Zâmbet impecabil în cel mai scurt timp – Intervenția de fațetare se realizează rapid, fără tratamente dureroase, fără multe vizite la cabinetul stomatologic. Fațetele dentare CAD/CAM te ajută să obții un zâmbet nou într-un timp record.

·       Îmbunătățirea esteticii dinților – Fațetele rezolvă problema petelor care nu dispar prin albire dentară, forma inestetică a dinților, spațiile interdentare sau micile înghesuiri dentare.

·       Nu necesită restaurarea tuturor dinților – Fațetele sunt indicate chiar și în cazul unor modificări estetice minore, pentru a corecta doar un singur dinte. Datorită materialelor utilizate, dintele sau dinții fațetați se vor confunda cu dinții naturali.

·       Dinții naturali sunt conservați – Fațetele necesită o preparație minimă, structura naturală a dinților fiind astfel salvată. În anumite cazuri, nici nu este nevoie de pregătirea dinților în prealabil.

·       Durabilitate – Spre deosebire de dinții naturali, fațetele ceramice nu se colorează, nu se pătează, astfel nu necesită albire dentară.

·       Tehnologie modernă – Utilizăm tehnologie avansată, de ultimă generație, pentru procesul de fațetare. Cu ajutorul scannerului 3Shape Trios, amprentarea tradițională a fost înlocuită de cea optică, intervenția fiind confortabilă, 100% precisă și foarte predictibilă, timpii suplimentari de așteptare fiind eliminați definitiv. Apoi, înainte de fixarea fațetelor definitive, realizăm un mock-up pe care îl aplicăm pe dinții pacientului pentru ca acesta să poată testa zâmbetul. Astfel, putem face din timp ajustările necesare.

 Ce material îți poți alege pentru viitoarele tale fațete dentare?

Medicii noștri recomandă fațetele de porțelan, deoarece au cea mai bună compatibilitate de adeziune pe smalț. Studiile au arătat că rezistența la lipire a acestui complex este de aproximativ 63 MPa, în timp ce lipirea între compozit și smalț este de aproximativ 31 MPa, iar între compozit și porțelan în sine este de 33 MPa. Asta explică și de ce rata de eșec în studiile clinice este atât de mică, între 0 și 5%. În schimb, când fațetele de porțelan sunt lipite pe compozit în loc de smalț, există o tendință mai mare de eșec.

În ceea ce privește longevitatea fațetelor de porțelan, au fost efectuate mai multe studii. Unul dintre ele a arătat o rată de supraviețuire de aproximativ 95% după cinci ani și 94% după zece ani, iar principala cauză de eșec a fost fractura ceramică (deci mare grijă ce alimente consumați atunci când aveți fațete dentare – nu este indicat să spargeți în dinți alimente/obiecte care pot provoca uilterior fractura).

Un alt studiu a evidențiat o rată de supraviețuire de 96% după zece ani și 93% după 20 de ani. Deci, nu e de mirare că fațetele de porțelan au o rezistență bună pe termen lung. Astfel, cu o pregătire atentă și o tehnică bună, poți avea rezultate previzibile și o durabilitate în timp a fațetelor de porțelan.

Pașii pentru planificarea unei vacanțe relaxante și a unui zâmbet perfect

Vacanța ta de relaxare și transformare într-una din cele mai modern clinici din România este doar la un click distanță. Poți planifica totul și poți porni la drum spre noi. Probabil te-ai întrebat care sunt etapele pentru a beneficia mai rapid de serviciile noastre pe care ți le-am prezentat pe larg puțin mai sus. Noi te asigurăm că procedura este foarte facilă.

Ai de ales – între a ne trimite o radiografie panoramică recenta la adresa ………. (Completat formular?) sau noi îți putem realiza radiografia chiar în clinica noastră, fără să mai fie nevoie de drumuri suplimentare pentru tine.

Oragnizam împreună sejurul tău astfel încât să fie exact cum îți dorești – îți asigurăm transportul până la hotel, adică te putem prelua de la aeroport/gara/autogara? și vom alege cel mai apropiat hotel de locația clinicii noastre.

După ce vom finaliza tratamentul vei primi factura și medicii noștri îți vor oferi toate sfaturile de care aveți nevoie pentru menținerea sănătății dentare.