Tratament pentru zambet nou in 24 ore

Clinica stomatologica » Tratament pentru zambet nou in 24 ore
Sunați pentru programare: 0733.733.030

Uită de tratamentele îndelungate la stomatolog, acum poți avea dinți noi într-o singură ședință de tratament!

Știm că nu îți dorești să petreci mult timp pe scaunul stomatologic, de aceea la Denttaglio Clinic utilizăm cel mai nou echipament de restaurare dentară prin tehnologia CAD/CAM, care ne ajută să-ți oferim tratamente 100% confortabile, funcționale, rapide și estetice.

Acum poți beneficia de coroane și fațete dentare într-o singură oră, chiar în clinica noastră.

Cu ajutorul acestei tehnologii, medicii noștri specialiști pot înregistra digital amprenta (prin scanarea zonei respective) și pot proiecta rapid pe computer restaurarea necesară, frezând rapid și precis din cuburi de porțelan sau zirconiu restaurarea astfel proiectată, totul într-o singură vizită la clinica noastră! 

Programează-te acum și oferă-ți bucuria unui zâmbet care arată și se simte exact ca unul 100% natural!

Stomatologia computerizată CAD/CAM  este un concept nou în România. Ea schimbă complet experiența pacienților și modul în care medicii dentiști rezolvă orice problemă stomatologică. Datorită inovațiilor din domeniu și a digitalizării acestuia, sunt posibile tratamente 100% precise, cu rezultate 100% de succes. Cu ajutorul aparaturii stomatologice de ultimă oră, restaurări dentare precum fațete, coroane sau punți dentare pot fi gata chiar într-o oră și pot fi cimentate pe loc la Denttaglio Clinic.

BENEFICII

  • O singură ședință de tratament
  • Coroane și fațete dentare într-o singură oră
  • Refacerea completă a danturii în 2 ore
  • Funcționalitate refăcută
  • Estetică deosebită
  • Tratament confortabil, minimum invaziv
  • Garanție 10 ani

TIPURI DE LUCRĂRI DENTARE ÎNTR-O ORĂ

Coroane dentare

Coroanele dentare te ajută să-ți recapeți naturalețea și frumusețea zâmbetului în cel mai scurt timp, imediat după inserarea implantului dentar, după o obturație de canal sau după ce un dinte a fost distrus de carii.

Fațete dentare

Fațetele dentare sunt foițe fine din porțelan, aplicate pe suprafața exterioară a dinților, care schimbă complet aspectul danturii, oferindu-i perfecțiunea unui zâmbet de Hollywood.  Ascund spații interdentare sau mici înghesuiri.

Punți dentare

Punțile dentare sunt folosite pentru a înlocui doi sau mai mulți dinți, folosind dinții vecini ca puncte de sprijin. Este o soluție accesibilă și poate fi folosită pentru restaurări dentare cu implanturi sau cu dinții naturali.

Dantură fixă pe implant

Dantura fixă pe implanturi dentare înlocuiește proteza mobilă în doar două ore petrecute în cabinetul stomatologic. Necesită un număr redus de implanturi dentare (4/ 6 per arcadă) și asigură funcționalitatea și naturalețea danturii.


ETAPELE TEHNOLOGIEI CAD/CAM

1. Amprentarea optică

După consultaţie, cu ajutorul unei camere video, medicul dentist ia AMPRENTA OPTICĂ a întregii danturi în doar câteva secunde.

2. Proiectarea restaurării

Cu ajutorul unui soft special, se proiectează 3D imaginea dinţilor sau a întregii arcade dentare, oferind posibilitatea refacerii integrale a „muşcăturii”, respectiv a funcţiei masticatorii în proporţie de 100%. 

3. Frezarea computerizată

Este ales cubul din porțelan sau zirconiu (în funcție de alegerea pacientului) ținându-se cont de dimensiunea necesară și culoarea înregistrată.

Cubul este introdus în unitatea de frezare CAD/ CAM unde după 4-6 minute este transformat într-o lucrare protetică de precizie micronică, ce se adaptează perfect pe dintele tratat. În cazul unei punți dentare, timpul necesar fabricării va fi mai mare decât în cazul unei coroane sau incrustații dentare.

4. Inserarea restaurării dentare

Restaurarea ceramică este apoi inserată folosind un ciment de ultimă generaţie.

De ce să alegi coroana dentară CAD/CAM în locul celei clasice?

PLĂTEȘTI ACELAȘI COST ca pentru o coroană clasică 

La Denttaglio Clinic, într-o singură oră puteţi beneficia de coroane sau faţete ceramice fără alte costuri suplimentare, în comparaţie cu acelaşi tratament realizat în laborator.

SIGURANȚĂ ȘI PRECIZIE

Precizia micronică – Analiza și Proiectarea 3D a lucrărilor protetice cu ajutorul Softului 3SHAPE DESIGN STUDIO elimină erorile umane, iar restaurările protetice dentare se adaptează perfect în cavitatea orală, atât din punct de vedere funcţional cât şi estetic.

TRATAMENTE MINIM INVAZIVE

Restaurarea 3D a dintelui presupune preparaţii minimum invazive în smalţ şi dentină, iar pe termen lung acest lucru reprezintă un avantaj pentru orice pacient.

FUNCŢIONALITATE

Proiectarea 3D a dinţilor sau întregii arcade dentare oferă posibilitatea refacerii integrale a „muşcăturii” şi respectiv a funcţiei masticatorii în proporţie de 100%. Datorită materialelor din care sunt realizate restaurările dentare, respectiv ceramică și zirconiu, acestea se simt precum dinții naturali.

FARĂ PROGRAMĂRI REPETITIVE

Cu ajutorul tehnologiei CAD/CAM disponibilă chiar în clinica noastră,  realizăm toată gama de lucrări protetice într-un timp record, fiind soluţia ideală pentru cei care îşi doresc “TRATAMENTE DENTARE ÎNTR-O SINGURĂ VIZITĂ”.

ESTETICĂ SUPERIOARĂ

Ceramica și zirconiul ne ajută să redăm pacientului un zâmbet nou (lucrări protetice), cu aspect natural, a cărui formă și culoare imită dinții naturali ai pacientului.

Dacă și tu ai nevoie de un nou zâmbet și vrei să-ți crești încrederea în tine, fă-ți astăzi o programare la clinica noastră!

Vă așteptăm
la clinică
Programări
0733.733.030

Medic Specialist Implantologie Dentara

Echipa de medici
Plata in rate