Aparat dentar pret – Cat costa un aparat dentar?

Cât costă un aparat dentar?

Prețul unui aparat dentar nu trebuie să fie o problemă atunci când vrei să îți îndrepți dinții. De aceea, la Denttaglio Clinic îți oferim posibilitatea de a alege din o varietate mare de aparate dentare. Indiferent ce vei alege, îți oferim servicii impecabile și consultații pe toată perioada purtării acestuia, garantând rezultate optime. Află mai jos cât costă un aparat dentar în clinica noastră.

aparat dentar pret

Aparat dentar pret – Despre aparate dentare

Ai ajuns pe aceasta pagina pentru ca probabil ai cautat pe Google : „aparat dentar pret, cat costa un aparat dentar sau pret aparat dentar  si deseori primim aceste întrebări de la pacienții noștri: „ce tip de aparat dentar trebuie să aleg pentru problema mea?” sau „cât costă un aparat dentar?”. Din acest motiv, am realizat o scurtă descriere a aparatelor dentare active și pasive (aparat dentar de contentie) care există pe piață la ora actuala, precum și informații despre costurile acestora. Ceea ce trebuie să știi este că aparatul dentar se alege întotdeauna împreună cu medicul specialist ortodont, care recomandă ce este cel mai potrivit pentru problema ta.

Sunt ultimele zile de promoție. Profită de ele!

Doar până la finalul lunii Octombrie  poți să te bucuri de ofertele noastre speciale pentru ortodonție (vezi mai jos oferte). Ai acum cea mai bună ocazie să începi un tratament ortodontic pentru tine și copilul tău.

Dinții corect aliniați sunt adorabili și, mai mult decât atât, previn alte probleme de sănătate mai serioase care pot apărea. Te așteptăm, alături de copilul tău, la Denttaglio Clinic!

aparat dentar metalic

Aparat dentar metalic

Pret standard: 2800 lei 

Oferta pret – 1 arcada: 2000 lei

aparat dentar ceramic

Aparat dentar ceramic

Pret standard: 3500 lei 

Oferta pret – 1 arcada: 2500 lei

aparat dentar safir

Aparat dentar safir

Pret standard: 4000 lei 

Oferta pret – 1 arcada: 3500 lei

aparat dentar damon

Aparat dentar Damon

Pret standard: 4000 lei 

Oferta pret – 1 arcada: 3700 lei

Rezerva oferta prin acest formular de contact

Spune drept, tu cu ce ai vrea să rămâi după ce trece vara?

Da, vara e momentul să te odihnești, să te relaxezi și să iei cele mai bune decizii, de data aceasta fără presiunea rezoluțiilor de început de an! Dacă știi că ai avea nevoie de un tratament ortodontic pentru tine sau copilul tău, dar agitația fiecărei zile te-a determinat să amâni, acum e cel mai bun moment să-ți iei o clipă de răgaz, să te informezi și să treci pe la noi pentru un prim consult. Vei vedea că e mai simplu decât ai crezut!

De fapt, probabil știi că acum multe din problemele ortodontice, la adulți și copii, se pot rezolva cu un aparat dentar mobil. Chiar, tu știai că, în cazul copiilor, se recomandă ca tratamentul ortodontic cu aparat dentar mobil să înceapă în jurul vârstei de 7-8 ani, când dantura definitivă nu este încă pe deplin instalată? Astfel, rolul unui aparat dentar mobil este acela de a ajuta dantura permanentă să se alinieze corespunzător și de a corecta anumite obiceiuri ce pot afecta poziționarea corectă a dinților.

Dacă tot aveți în plan să veniți la Denttaglio, v-am mai pregătit o surpriză: dr. Raluca Oprescu, cea pe care toți copiii care ne trec pragul o cunosc și o iubesc alături de Dr Monica Hazizi, specialistul nostru în problemele dinților strâmbi va așteaptă cu numeroase surprize.


  Ce spun pacientii dupa tratamentul cu aparat dentar

  Aparat dentar pret – Tipuri de aparate dentare

  La Denttaglio Clinic poți alege din toate tipurile de aparate dentare disponibile pe piață. Citește mai jos despre fiecare aparat în parte, vezi ce beneficii și avantaje are fiecare și profită de ofertele speciale concepute pentru tine.

  aparat-dentar-metalic-denttaglio-600x450

  Aparat dentar metalic preț – 2800lei

  Deși niciodată nu au fost agreate de către adolescenți sau adulți, clasicele aparate dentare metalice sunt considerate printre cele mai eficiente.
  Asigură un tratament eficient, sunt economice și rezistente. Nu doar că oferă rezultate garantate și definitive, ci reduc și durata tratamentului. De asemenea, prețul unui aparat dentar metalic este foarte mic.

  Aparat dentar pret – Avantaje/ Beneficii

  • Recomandat în cazul oricărei anomalii dentare
  • Este rezistent, fiind realizat din metal
  • Rezultate vizibile după primele luni de purtare
  • Cea mai ieftină variantă de aparat dentar
  • Posibilitatea alegerii unor elastice colorate, ceea ce face din aparatul metalic un accesoriu cool în rândul copiilor

  Aparat dentar ceramic preț – 3500lei

  Aparatul dentar cu brackeți din ceramică îmbină perfect eficiența maximă, costul minim ți aspectul ideal din punct de vedere estetic. Prețul este pe arcadă.

   Aparatul dentar ceramic reprezintă una dintre cele mai estetice soluții în materie de aparate dentare. Brackeții realizați din ceramică policristalină, un biomaterial inert din punct de vedere chimic, oferă un aspect estetic superior aparatelor dentare cu brackeți din metal, fiind foarte greu sesizabili, odată ce sunt fixați pe smalțul dentar.

  Un aspect deosebit de important este faptul că brackeții din ceramică nu se pătează, sunt foarte rezistenți la toate tipurile de forțe care se pot aplica pe parcursul tratamentului ortodontic și se pot îndepărta foarte ușor fără să afecteze smalțul dentar.

  Aparat dentar pret – Avantaje/ Beneficii 

  • Aparatul este foarte puțin vizibil datorită nuanței apropiate de culoarea naturală a dinților
  • Brackeții ceramici nu se pătează
  • Elasticul din jurul brackeților se schimbă lunar, așadar aspectul impecabil este prezent în orice clipă a tratamentului
  • Rezultate vizibile după primele luni de purtare
  • Cea mai ieftină variantă estetică de aparat dentar
  • Aceleași rezultate precum cele oferite de aparatele dentare metalice

  Aparat dentar safir preț – 4000 lei

  Marele avantaj al acestor aparate dentare transparente este aspectul, safirul având abilitatea de a se integra impecabil în cavitatea orală, oferind prețiozitate zâmbetului tău.

  De asemenea, acest punct forte este întărit de caracteristica funcțională, un aparat dentar cu safir reducând considerabil timpul tratamentului ortodontic și asigurând un confort sporit pe toată durata acestuia.

  Spre deosebire de popularul aparat dentar ceramic, cel cu safir se remarcă prin confort sporit și aspect deosebit. Fiind aproape invizibil grație brackeților realizați din cristale de safir șlefuite perfect, un aparat dentar cu safir va trece neobservat de fiecare dată când vei zâmbi.
  Sistemul de prindere este asemănător cu cel al aparatului dentar metalic, singura diferență fiind cea legată de sârmulițele și elasticele care vor menține efectul de transparență caracteristic.

  Aparat dentar pret – Avantaje/ Beneficii 

  • Este mai puțin vizibil comparativ cu alte aparate dentare
  • Asigură mai mult confort pacientului care necesită tratament ortodontic de lungă durată
  • Ajută dinții să nu își modifice culoarea naturală
  • Permite realizarea facilă a igienei orale
  • Este util în prevenirea cariilor și a altor afecțiuni orale
  • Este foarte rezistent, datorită ultimelor tehnologii de fabricație și a mineralului folosit
  • Conduce la rezultate excelente chiar și în cazul celor mai complexe anomalii dentare

  Aparat dentar Damon preț

  Tratamentul cu aparat dentar Damon este cu până la șase luni mai rapid decât cel cu bracketuri tradiționale, fiind cel mai rapid tratament ortodontic. Datorită bracketurilor autoligaturante, vizitele la medicul stomatolog sunt mai rare, iar presiunea aplicată pe dinți este scăzută. Pacienții pot opta și pentru varianta estetica, Damon Clear, cu brackeți din safir.

  Aparat dentar Damon Clear preț – 5000 lei

  Sistemul de brackeții DAMON oferă pacienților alternativa revoluționară de a nu mai extrage niciun dinte, prin aplicarea forțelor biologic-sensibile concepute special pentru a mări arcada și pentru a crea un zâmbet perfect. Prețul este pe arcadă.

   

  Aparat dentar Damon Metalic preț – 4000 lei

  Cu ajutorul brackeților DAMON, tratamentul ortodontic este 100% confortabil, fără dureri toată durata tratamentului datorită mecanismului unic de glisare, care permite medicului ortodont să aplice forțe mult mai sensibile pentru a muta dinții in pozițiile corecte. Pretul este pe arcadă.

   

  Aparat dentar pret – Avantaje/ Beneficii

  • Cel mai rapid tratament ortodontic – cu până la 6 luni mai scurt decât tratamentul ortodontic cu bracketuri clasice
  • Nu necesită extracții dentare – aparatul folosește forțe biologic-sensibile aplicate dinților pentru a crea spațiu natural
  • Vizite mai rare la medicul ortodont datorită faptului că aparatul dentar este autoligaturant
  • Posibilitatea optării pentru brackeți din safir, transparenți
  • Tratament confortabil, fără presiune sau dureri – sunt folosite forțe mult mai ușoare decât în cazul aparatului dentar clasic

  Aparat dentar Social Six preț – 1500 lei

  Atunci când problemele ortodontice sunt minore, există posibilitatea tratării acestora cu ajutorul aparatului dentar Social Six, montat doar pe cei 6 dinți frontali, pe ambele arcade.

  Acest tratament corectează problemele minore legate de înghesuire sau spațiere, în cazul pacienților care au mușcătura corecta.

  Aparat dentar pret – Avantaje/ Beneficii

  • Compus dintr-un număr mic de brackeți, 6, pe fiecare arcadă – de la canin la canin
  • Nu creează disconfort sau durere
  • Este mai ușor de purtat și igienizat datorită numărului redus de brackeți și a formei acestora – mici și rotunjiți

  Aparat dentar Invisalign preț – 4500 euro

  Aparatul dentar Invisalign este cel mai cunoscut aparat dentar complet invizibil. Compus dintr-un set de aliniatori personalizați, tratamentul ortodontic Invisalign este unul extrem de comod pentru pacient. Datorită faptului că aliniatorii sunt detașabili, tratamentul nu aduce schimbări în alimentație sau în rutina de igienizare. În plus, nu produce nicio schimbare nici în viața socială a pacientului, acesta poate renunța la aparat în orice moment-cheie, de la întâlniri, conferințe la evenimente speciale din viața lui.

  Cel mai confortabil aparat dentar din lume, este detașabil, transparent și îndreaptă dinții fără ca cei din jur să observe. Prețul include tratamentul ambelor arcade, precum și controalele periodice pe toată durata tratamentului și șansa de a-ți vizualiza pe calculator zâmbetul la finalul tratamentului.

  Fiind realizați dintr-un material transparent, aliniatorii sunt aproape invizibili. Pentru că setul de gutiere trebuie îndepărtat atunci când pacientul dorește să mănânce, Invisalign este și alegerea ideală pentru cei mici, ajutându-i să aibă un stil de viață sănătos și să renunțe la gustările nesănătoase.

  Aparat dentar pret – Avantaje/ Beneficii

  • Este complet invizibil datorită aliniatorilor realizați dintr-un material transparent, deci nimeni nu va observa că porți aparat den.
  • Nu provoacă dureri sau disconfort datorită faptului că nu are brackeți sau sârme – există doar o mică presiune la schimbarea fiecărui set de aliniatori
  • Aliniatorii se schimbă acasă, fără să fie nevoie să mergi pentru activarea aparatului dentar la medicul ortodont, astfel aparatul dentar poate fi folosit și în tratamentele ortodontice la distanță
  • Vizite mai rare la medicul ortodont, controlul făcându-se la 6-8 săptămâni sau chiar 3 luni
  • Este 100% personalizat și funcționează pe întreaga durată a purtării lui, față de aparatele clasice care funcționează doar în primele două săptămâni de la activare
  • Aplică forțe mici, dar reduse, astfel protejează dinții de mișcări bruște și îi mișcă în permanență
  • Poți mânca orice atunci când nu porți gutierele
  • Nu aduce schimbări în rutina de igienizare

  Aparat dentar lingual Incognito preț – 12000 lei

  Cunoscut ca aparat dentar invizibil deoarece este ascuns vederii de către interlocutori, aparatul dentar Incognito este montat pe partea interioară a dinților, fiind ideal din punct de vedere estetic.

  Incognito reprezintă cea mai bună alegere în materie de aparate dentare invizibile atunci când aspectul estetic are un rol important în viața socială sau profesională a pacientului. Cu ajutorul acestui aparat Incognito se poate corecta orice malocluzie la tineri sau adulți, cu rezultate garantate în timp. Brackeții sunt realizati din aliaj de aur, antialergic și compatibil biologic 100%, lucru ce le permite un design aplatizat și subțire care oferă o adeziune crescută la dinți.

  Aparat dentar pret – Avantaje/ Beneficii

  • Este complet invizibil datorită brackeților care se fixează pe partea linguală a dinților
  • Ideal pentru persoanele care trebuie să țină cont de considerente estetice
  • Confort sporit pentru pacient
  • Curățarea dinților se face foarte ușor
  • Adaptare rapidă a fonației – pacientul nu va avea dificultăți de vorbire

  Aparat dentar copii preț – 1500 lei

  Denumirea medicala: aparat dentar mobil

  Ortodonția interceptivă are ca obiective surprinderea unor anomalii dento-maxilare într-o fază cât mai precoce, de preferat chiar faza de debut. Conform Asociației Americane de Ortodoție, precum și comunității ortodonților din România, primul control ortodontic al copilului ar trebui să aibă loc in jurul vârstei de 6-7 ani, când problemele detectate pot fi rezolvate mai ușor și rapid, pentru evitarea apariției unor probleme grave sau chiar ireparabile.

  Dacă cel mic prezintă dinți înghesuiți sau încălecați, distanțați sau erupți în afara gingiei, un maxilar îngust, o mușcătură incorectă sau orice altă complicație orală, toate acestea pot fi corectate cu ajutorul unui tratament ortodontic. Dacă sunt depistate din timp, problemele nu se agravează, iar durata tratamentului cu aparat dentar este mult redusă. Prețul unui aparat dentar mobil pentru copii poate varia, dar te poți orienta după oferta de mai jos.

  Aparat dentar pret – Avantaje/ Beneficii

  • Poate fi purtat începând cu vârsta de 4 ani
  • Este utilizat nu numai pentru a corecta poziția dinților, ci și pentru a face loc dinților să erupă
  • Aparatul dentar mobil nu provoacă dureri, fiind o metodă nedureroasă pentru cei mici
  • Poate fi personalizat – cel mic își poate colora aparatul dentar după bunul plac

  Chiar dacă te atrage un anumit tip de aparat dentar, este important să fii conștient că alegerea acestuia se face doar după vizita la cabinetul stomatologic. În cadrul consultației, stabilim cât de avansată este problema și decidem împreună ce tip de aparat te poate ajuta cel mai mult.

  Programează-te acum pentru o consultație!

  Un zâmbet frumos este un zâmbet sănătos! Nu lăsa problemele ortodontice să dăuneze sănătății tale orale și să-ți afecteze încrederea în tine. Vino la Denttaglio Clinic și descoperă tipul de aparat dentar potrivit pentru tine!

  Prețuri aparat dentar

  • Aparat dentar metalic/arcadă 2000 RON
  • Aparat dentar ceramic/arcada2500 RON
  • Aparat dentar safir/arcada3500 RON
  • Aparat dentar autoligaturant metalic DAMON/arcada3700 RON
  • Aparat dentar autoligaturant clear DAMON/arcada4000 RON
  • Aparat dentar autoligaturant ceramic American Orthodontic/arcada3000 RON
  • Planificare digitala a tratamentului ortodontic1300 RON
  • Aparat dentar invisalign lite /arcadă 1500 EURO
  • Aparat dentar invisalign comprehensive full (ambele arcade) 4200 EURO
  • Aparat dentar SPARK 10 (ambele arcade și controale incluse)1500 EURO
  • Aparat dentar SPARK 20 (ambele arcade și controale incluse)3000 EURO
  • Aparat dentar SPARK ADVANCED (ambele arcade și controale incluse)4000 EURO
  • Aparat dentar mobil / arcadă 1500 RON
  • Trainer Myobrace1000 RON
  • Disjunctor transversal pe inele  2500 RON
  • Disjunctor transversal pe gutiere3000 RON
  • Disjunctor transversal ancorat pe ortoimplanturi (include planificarea digitala+ ortoimplanturile)6000 RON
  • Arc transpalatinal2000 RON
  • Aparat Nance1800 RON
  • Arc lingual2000 RON
  • Distalizator pe inele 2500 RON
  • Îndepărtare arc lingual200 RON
  • Distalizator fixat pe inele3000 RON
  • Distalizator pe ortoimplanturi( include planificarea 3D + ortoimplanturile)6000 RON
  • Ortoimplant 1000 RON
  • Indepartare ortoimplant 250 RON
  • Retainer colat/arcada500 RON
  • Splint/arcada2000 RON
  • Placuta ancoraj ortodontic2500 RON
  • Recolat bracket metalic (cu înlocuire)50 RON
  • Recolat bracket ceramic (cu înlocuire)70 RON
  • Recolat bracket safir (cu înlocuire)90 RON
  • Catena/arcada80 RON
  • Coil-spring/arcada80 RON
  • Activare aparat dentar mobil120 RON
  • Recolat retainer/dinte80 RON
  • Recolat tubusor (cu înlocuire)100 RON
  • Colat buton/dinte 80 RON
  • Colat inel/dinte 120 RON
  • Lace-back/arcada150 RON

  Cea mai avansată îngrijire dentară

  Te așteptăm la clinică. Poți face programarea telefonic la 0311.302.730 sau prin Whatsapp la 0733.733.031