Coroane dentare

Clinica stomatologica » Coroane dentare

Coroane dentare

Coroanele dentare reprezinta o varianta de tratament definitiva pentru restaurarea estetica si functionala a dintiilor tratati endodontic, a celor a caror rezistenta este afectata, sau in situatiile de restaurare prin intermediul implantului dentar.
In Clinica Denttaglio, coroanele dentare sunt frezate robotizat, cu ajutorul tehnologiei CAD/CAM (robotii dentari) din materiale de calitate cum ar fi portelanul integral (E-max, litiu-disilicat sau feldspat) sau zirconiul.

Design in armonie cu trasaturile faciale

In acest mod putem obtine armonia ideala privind dimensiunea, pozitia si forma dintilor viitori.
Prin tehnica DSD, pacientul isi poate vedea cum va arata zambetul final chiar din a doua sedinta de tratament.

Digital Smile Design

Tehnologia CAD CAM. Amprenta optica

Cu amprentarea digitala, pacientul are parte de o experienta de amprentare mai rapida si mai confortabila.
Acuratetea superioara a amprentelor digitale asigura restaurari mai bune cu ajustari si slefuiri minime, reducand timpul petrecut de pacient pe scaunul de consultatie.

Predictibilitate si Longevitate

Acordam atentie fiecarui detaliu, de aceea realizam toate tratementele dentare sub controlul mijloacelor de magnificatie ( microscoape dentare si lupe).
In acest mod putem garanta pacientilor nosti precizia si longevitatea tuturor lucrarilor dentare.

Fatete no-prep

Ceramica superioara

Blocurile ceramice pe care le utlizam au o saturatie si translucenta care imita perfect naturaletea smaltului. Viitoarele coroane sunt obtinute prin frezarea computerizata a acestor blocuri pe baza unui design digital.

Asistenta logistica 24/7

Pentru ca filosofia noastra se concentreaza pe necesitatile pacientului, Key Patient Guide este persoana care se ocupa de indrumarea pacientului in clinica noastra. Acesta se va ocupa 24/7 de organizarea logistica a fiecarui pacient. Va stam la dispozitie pentru orice informatii legate de programari, tarife, plan de tratament si nu numai.

Fa o programare

Vă așteptăm
la clinică
Programări
0733.733.030

Specialist endodontie

Echipa de medici