Fatete dentare Emax – micile imperfecțiuni ale danturii sunt rezolvate perfect

Informații validate medical de Dr. Klodian Hazizi

Info suplimentare:

0311.302.730

Fatete dentare Emax

Dacă nu ești mulțumit de zâmbetul tău, fie că este vorba de modificări de culoare, fisuri, ciobiri, spațieri sau înghesuiri minore, trebuie să știi că există fatete dentare E-max – soluția stomatologică inovatoare care îți redă aspectul natural și frumos al dinților.
Fatete dentare- tratament de albire a dintilor
Fatete dentare Emax

Fatete dentare Emax – Ce sunt?

Fațetele dentare sunt foițe subțiri de material care se lipesc pe suprafata dinților cu defecte estetice (dinți ciobiți, decolorați, pătați s.a.) pentru a remedia problema. Fațetele dentare E-max sunt foarte populare și adesea recomandate pacienților, deoarece redau danturii un aspect estetic incredibil. Oferă strălucire naturală și transluciditate dinților, pentru un zâmbet frumos, cu aspect natural.

Știi acele zâmbete perfecte de Hollywood? Poți obține și tu o dantură de vedetă cu ajutorul  unor fatete dentare Emax, în doar câteva ședințe, în clinica stomatologică Denttaglio. Ai posibilitatea să testezi în prealabil fațetele dentare, pentru că știm cât de important este pentru tine să te asiguri că dantura ta va arăta natural, exact așa cum ți-ai imaginat-o.

Din ce sunt făcute fațetele dentare E-max?

Fațetele dentare E-max sunt realizate din ceramică presată, cunoscută pentru rezistența sa de nivel superior și a aspectului estetic deosebit pe care îl oferă. Proprietățile de transluciditate, opalescență și difuzie ușoară pe care le are ceramica presată, fac din acest material unul ideal pentru restaurările dentare. Dinții arată natural, nimeni nu își va da seama că ai fațete dentare!

De știut

Când vorbim de estetica zâmbetului, dinții frontali, care sunt și cei mai vizibili, devin adesea o preocupare pentru pacienți. Culoarea se alege de medic și pacient laolaltă. În plus, amprentarea dentară și preparația sunt două etape importante în fațetare, deoarece fac diferența între un medic profesionist și unul amator, între un aspect îmbunătățit al danturii și unul înrăutățit.

De aceea, este important ca pacienții să solicite fotografii cu lucrări de fațetare executate în trecut și rezultatele acestora, precum și previzionarea rezultatului final.

Care sunt beneficiile fațetelor dentare E-max?

Pacienții s-au arătat fericiți și mulțumiți de calitatea și estetica fațetelor dentare E-max. Avantajele oferite de acest tip de fațete din ceramică presată sunt:

01

Procedură minim invazivă

01

Procedură minim invazivă

Fațetele dentare E-max, datorită materialului de fabricare, au o rezistență foarte mare, la fel și durabilitate, lucru care face posibil ca ele să fie și ultra-subțiri (0,3 – 0,5 mm, în timp ce fațetele clasice de porțelan au o grosime de minim 0,5 mm). Prin urmare, procesul de pregătire al dinților implică îndepărtarea unui strat extrem de subțire de smalț sau, în anumite cazuri, nu mai este deloc necesară șlefuirea. Deci, nu se mai modifică suprafața dinților, ei rămân intacți.

02

Aspect perfect natural

02

Aspect perfect natural

Fațetele dentare ceramice E-max sunt translucide, astfel că ele oferă un aspect cu mult mai natural decât cele convenționale. Sunt personalizate în funcție de forma și culoarea dinților fiecărui pacient, prin urmare reproduc fidel aspectul original al danturii. Fațetele E-max se simt și arată perfect natural.

03

Rezistență crescută

03

Rezistență crescută

Datorită ceramicii presate din care sunt realizate fațetele dentare E-max, ele au o rezistență foarte mare și durabilitate crescută. Astfel, chiar dacă sunt la fel de subțiri ca niște lentile de contact, nu ai de ce să îți faci griji în privința ciobirii sau fracturii fațetelor E-max. Materialul inovativ din care sunt compuse face ca riscul de crăpare sa fie de trei ori mai mic decât în cazul fatetelor tradiționale.

Fațetele dentare E-max se pot păta?

Fațetele dentare ceramice E-max sunt rezistente la pete, se comportă foarte bine la agenții de colorare precum ceaiul, cafeaua și vinul roșu. Prin urmare, nu ai de ce să îți faci griji. Vei obține zâmbetul mult dorit fără să te preocupi în privința a ceea ce mănânci și bei.

Cea mai avansată îngrijire dentară

Te așteptăm la clinică. Poți face programarea telefonic la 0311.302.730 sau prin Whatsapp la 0733.733.031
    Trimite-ne mesaj
    1
    Denttaglio Clinic
    Bună ziua,
    Cu ce vă putem ajuta?