Tehnologii performante de ultima generatie

Tehnologii performante de ultima generatie

Credem că succesul în diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor generale și, în special, stomatologice, depinde de rapiditatea cu care este identificată afecțiunea și precizia rezultatelor. Lucrăm zilnic pentru a elimina timpul, energia și resursele pierdute, pentru a ne asigura că tratamentele noastre sunt mai bune, mai rapide și mai puțin costisitoare pentru pacienții noștri.
 
De aceea, nu încetăm să investim permanent în tehnologii de vârf, care ne ajută să ne menținem la un standard de lucru ridicat, dar care în același timp, ne oferă posibilitatea de a oferi servicii premium, – tratamente care până nu demult erau rezervate unei elite financiare.

Tehnologii de top

Folosim tehnologiile digitale care oferă pacientului posibilitatea de a vizualiza tratamentul final încă dinainte de a-l începe. Astfel, acesta devine parte activă a procesului de elaborare a tratamentului, doctorul ținând seama de toate aspectele – medicale, estetice, emoționale, pe care acesta le presupune.
 
Denttaglio Clinic dispune de laborator de tehnică dentară inhouse, astfel este facilitată comunicarea rapidă între medic, pacient și tehnicieni. Aparatura digitală ne permite să obținem toată gama de lucrări protetice într-un timp record pentru pacienți (coroane și fațete dentare într-o singură oră, incrustații, lucrări protetice pe implant, proteze dentare, totul prin tehnica digitală CAD-CAM) cu ajutorul designului și frezării asistate de computer.
 
Îți punem la dispoziție toate serviciile de care ai nevoie pentru a obține un zâmbet sănătos și frumos în cel mai scurt timp. Lasă-te pe mâinile specialiștilor și transformă-ți zâmbetul dorit în realitate, contactează-ne acum!

Utilizăm cel mai performant scanner intraoral din lume, 3Shape Trios prin intermediul căruia reușim să redăm pacienților confortul digital. Jumătate din timpul în care stăteai cu gura deschisă acum a dispărut. Totul se întâmplă într-o clonă digitală a gurii tale, iar apoi e transferat cu o precizie de 20 microni intra-oral.

Cu ajutorul microscopului dentar Carl Zeiss, imaginea poate fi mărită de până la 22 ori, astfel încât medicul poate pune un diagnostic precis, iar pacientul se poate bucura de un tratament corect. Datorită preciziei microscopice, pot fi îndepărtate instrumente fracturate de pe canalele dinților, se pot face intervenții chirurgicale de finețe.

 

 

Digital Smile Design este cea mai recentă tehnologie 3D, o metodă revoluționară de simulare a rezultatelor tratamentului estetic. Astfel, pacientul își poate vedea proiectarea computerizata a viitorilor dinti pe calculator, poate proba si testa formele definitive ale dintilor sai, direct in cabinet.

Planificarea unui implant dentar începe cu finalul, respectiv cu viitorul dinte, virtual. La Denttaglio, ghidurile chirurgicale se folosesc pentru a da mai multă precizie și siguranță în cazurile complexe tratate cu implanturi dentare. Acestea sunt printate 3D pe baza planificării digitale a implanturilor într-un software specializat care utilizează CBCT (computer-tomografic) pacientului.

Tomografia dentară CBCT reprezintă ”standardul de aur” în ceea ce priveşte investigațiile radiologice în stomatologie. Datorită tomografiei dentare, putem insera implantul în poziție ideală. Pe baza imaginilor 3D, avem posibilitatea să investigăm amănunțit structurile maxilare dure (oase și dinți), densitatea osului, formațiunile anatomice existente, formațiunile patologice etc.

stomatologie avansata

Soluțiile noastre de tratament sunt indidualizate pentru fiecare caz, filosofia de tratament fiind una minimum-invazivă, care să respecte biologia existentă și cu ajutorul căreia să obținem rezultatul dorit cu minimum de intervenții. Utilizăm cu succes tehnologia nemțească Vector Paro cu numeroase beneficii, printre care tratamentul bolii parodontale.

Zâmbet digital la Denttaglio Lab. Faptul că beneficiem de propriul laborator dentar digital, ne ajută să venim în sprijinul pacienților noștri cu cele mai naturale lucrări protetice (coroane, fațete, punți dentare), în termen de numai câteva ore.

Tehnologia digitală CAD-CAM ne ajută să obţinem lucrări extrem de rezistente pe structură de zirconiu cu ceramică, ceea ce oferă lucrărilor chiar şi garanţie pe viaţă. Acest tip de lucrare este imposibil de realizat cu ajutorului tehnologiei CEREC în cabinet.

Utilizăm PRGF – Endoret ®, ultima tehnologie de vindecare rapidă dezvoltată de BTI ( Institutul pentru Biotehnologie și Medicină Regenerativă din Spania). Procesul de vindecare este de 7 ori mai rapid, dispar riscurile inflamației, a infecțiilor și a complicațiilor post-chirurgicale.

Mega ISQ – Live Op este singurul aparat care măsoară stabilitatea implanturilor dentare prin unde electromagnetice. Prin măsurarea instantanee a stabilității implanturilor dentare, putem stabili momentul optim pentru aplicarea lucrării pe implant: fie pe loc, fie după o anumită perioadă de osteointegrare – de la o săptămână la o lună.

Aparatul de radiologie Planmeca ProX oferă rezultate constante de fiecare dată, prin doze minime de iradiere – în cazul unei radiografii retroalveolare este mai mică decât doza de radiații acumulată într-o zi de plimbare). Ne dorim să reducem și mai mult efectele nedorite, așa că folosim ultimele inovații în materie de Sorturi de Protecție din plumb.

Fiziodispenserul este un aparat folosit în intervențiile din domeniul implantologiei, chirurgiei orale și maximo-faciale, ceea ce ne ajută să pregătim locul unde vom aplica implantul dentar. Acest dispozitiv dozează forța exactă și ajută la conservarea țesutului periimplantar, facilitând osteointegrarea, adică sudarea implantului dentar în osul maxilar/ mandibulă.

Pentru a oferi pacienților servicii estetice de cea mai înaltă calitate, am dezvoltat propriul laborator care ne permite să realizăm lucrările dentare chiar în interiorul clinicii. Dotat cu aparatură de ultimă oră, laboratorul ne ajută să realizăm lucrări dentare cu un aspect estetic deosebit, în cel mai rapid mod, astfel putem realiza coroane și fațete dentare într-o singură oră sau reabilitări pe implanturi dentare în numai două ore (Dinți ficși în 2 ore).

Bucură-te de avantajele tehnologiei de ultimă oră și transformă în realitate zâmbetul la care până acum doar ai visat.

Cea mai avansată îngrijire dentară

Te așteptăm la clinică. Poți face programarea telefonic la 0311.302.730 sau prin Whatsapp la 0733.733.031