Digital Dental Lab

Tratamente rapide, sigure direct în clinică

Aveți nevoie de proteze, coroane, punți sau implanturi dentare? 
Trăim în secolul vitezei și, din cauza lipsei timpului, sănătatea orală este pusă mereu pe ultimul plan. Pentru că știm că timpul este o resursă importantă, am implementat conceptul DENTTAGLIO LAB inhouse. Suntem încântați să îți putem oferi o experiență stomatologică premium, intervenții rapide și confortabile, soluții estetice de înaltă acuratețe, rapide, având la dispoziție propriul laborator dentar, chiar în interiorul clinicii noastre.
 
Unul dintre avantajele majore este faptul că planificarea unei restaurări protetice, designul și realizarea propriu-zisă a acesteia se realizează chiar în clinica noastră, astfel pacientul nu este nevoit să se deplaseze în alte locuri. Confortul este maximizat, durata unei intervenții este diminuată, iar costurile tratamentului sunt reduse.

DENTTAGLIO CLINIC reprezintă prima opțiune a pacienților care își doresc să scape rapid, sigur și fără dureri de orice afecțiune dentară.

Tehnicienii dentari și medicii iscusiți alături de echipamentele dentare de ultimă oră reușesc să ofere pacienților restaurări dentare complete în doar două ore, coroane și fațete dentare în mai puțin de 24 ore, lucrări complexe cu rezultate estetice deosebite, perfect funcționale. 
 
Tehnica dentară CAD/ CAM ne ajută să obținem cel mai înalt nivel estetic și funcțional pentru restaurările protetice. Pentru a reproduce un dinte în cel mai natural mod, fiecare este prelucrat manual și are un design unic care se potrivește aspectului fizic al pacientului, dar și personalității acestuia. 

Ce înseamnă Digital Dental Lab?

1. Experiență și pasiune – Echipa este alcătuită din medici tineri, talentați, cu o largă experiență în stomatologia digitală, care creează un rezultat echilibrat din punct de vedere artizanal și creativ, reușind să ofere fiecărei lucrări un design estetic deosebit, 100%.

2.Tehnologie de ultimă oră – Folosim cel mai modern echipament și tehnologia CAD/CAM care ne permite să oferim pacientului lucrări estetice la cel mai înalt nivel de calitate.

3.Abordare personalizată – Oferim fiecărui pacient o experiență completă, personalizată, încă de la primul pas pe care-l face în clinică.

Cea mai avansată îngrijire dentară

Te așteptăm la clinică. Poți face programarea telefonic la 0311.302.730 sau prin Whatsapp la 0733.733.031