Laborator dentar propriu

Clinica stomatologica » Laborator dentar propriu

TRATAMENTE RAPIDE, SIGURE DIRECT ÎN CLINICĂ

 Aveți nevoie de proteze, coroane, punți sau implanturi dentare? 

Trăim în secolul vitezei și, din cauza lipsei timpului, sănătatea orală este pusă mereu pe ultimul plan. Pentru că știm că timpul este o resursă importantă, am implementat conceptul DENTTAGLIO LAB inhouse. Suntem încântați să îți putem oferi o experiență stomatologică premium, intervenții rapide și confortabile, soluții estetice de înaltă acuratețe, rapide, având la dispoziție propriul laborator dentar, chiar în interiorul clinicii noastre.

Unul dintre avantajele majore este faptul că planificarea unei restaurări protetice, designul și realizarea propriu-zisă a acesteia se realizează chiar în clinica noastră, astfel pacientul nu este nevoit să se deplaseze în alte locuri. Confortul este maximizat, durata unei intervenții este diminuată, iar costurile tratamentului sunt reduse.

DENTTAGLIO CLINIC reprezintă prima opțiune a pacienților care își doresc să scape rapid, sigur și fără dureri de orice afecțiune dentară.

Tehnicienii dentari și medicii iscusiți alături de echipamentele dentare de ultimă oră reușesc să ofere pacienților restaurări dentare complete în doar două ore, coroane și fațete dentare în mai puțin de 24 ore, lucrări complexe cu rezultate estetice deosebite, perfect funcționale. 

Tehnica dentară CAD/ CAM ne ajută să obținem cel mai înalt nivel estetic și funcțional pentru restaurările protetice. Pentru a reproduce un dinte în cel mai natural mod, fiecare este prelucrat manual și are un design unic care se potrivește aspectului fizic al pacientului, dar și personalității acestuia. 


CE ÎNSEAMNĂ DENTTAGLIO LAB?

EXPERIENȚĂ ȘI PASIUNE

Laboratorul nostru funcționează după câteva principii bine stabilite: profesionalism, frumusețe naturală și armonie. 

Echipa este alcătuită din medici tineri, talentați, cu o largă experiență în stomatologia digitală, care creează un rezultat echilibrat din punct de vedere artizanal și creativ, reușind să ofere fiecărei lucrări un design estetic deosebit, 100% 

TEHNOLOGIE DE ULTIMĂ ORĂ

Laboratorul nostru funcționează după câteva principii bine stabilite: profesionalism, frumusețe naturală și armonie. 

Pentru a obține lucrări protetice cu aspect natural, folosim cele mai moderne tehnici și tehnologii care asigură precizie maximă și calitate ridicată în cazul oricărei intervenții.

Folosim cel mai modern echipament și tehnologia CAD/CAM care ne permite să oferim pacientului lucrări estetice la cel mai înalt nivel de calitate.

ABORDARE PERSONALIZATĂ

Oferim fiecărui pacient o experiență completă, personalizată, încă de la primul pas pe care-l face în clinică. În funcție de nevoile și dorințele acestuia, alegem cele mai bune soluții de tratament care să ofere rezultatele dorite în cel mai scurt timp, dar care să treacă testul timpului, majoritatea lucrărilor fiind garantate pe viață (dacă pacientul le îngrijește conform recomandărilor medicilor). 


TEHNOLOGII

TEHNOLOGIE DIGITALĂ DE SCANARE INTRAORALĂ

 • Acuratețe maximă
 • Scanare intraorală completă în doar 3 minute
 • Fără disconfort

MATERIALE PREMIUM BIOCOMPATIBILE

 • Rezistente
 • Estetice
 • Biocompatibile
 • Intervenții 100% sigure

PLANIFICARE DIGITALĂ A IMPLANTURILOR DENTARE

 • Implantare fără tăieturi
 • Vindecare rapidă
 • Precizie maximă
 • Rezultate estetice

TEHNOLOGIE CAD-CAM DE LABORATOR

 • Rezultate estetice de cea mai înaltă calitate
 • Imită perfect dinții naturali

IMPRIMANTĂ DENTARĂ 3D

 • Acuratețe maximă
 • Permite realizarea lucrărilor dentare într-o singură vizită la cabinetul stomatologic

SCANNER DE LABORATOR 3D

 • Ajută la realizarea lucrărilor protetice realizate în doar câteva ore

BENEFICIILE PROPRIULUI LABORATOR

ASPECT NATURAL

INTERVENTII RAPIDE

DESIGN UNIC, PERSONALIZAT

CALITATE PREMIUM

INTERVENȚII 100% PRECISE

INTERVENȚII DIGITALE

KEY PATIENT GUIDE 24/ 7 

MEDICI EXPERIMENTAȚI 

Vă așteptăm
la clinică
Programări
0733.733.030

Specialist estetica faciala

Echipa de medici