Servicii Stomatologice – Denttaglio

Implant dentar

În prezent, implantul dentar reprezintă cea mai potrivită modalitate de a înlocui unul sau mai mulți dinți lipsă, fiind singura opțiune care nu doar arată, ci se și simte precum un dinte natural. La Denttaglio Clinic, pacienții își pot recupera zâmbetul într-o singură zi cu ajutorul One Day Implant.

Tratament endodontic și retratament endodontic

Tratamentul endodontic salvează dinții distruși de carii adânci, pe cei care au suferit infecții sau au fost rupți. Acesta este un proces prin care se tratează și sigilează interiorul dintelui, pentru a elimina infecțiile și a proteja dinții.

Aparate dentare

Dinții strâmbi sau înghesuiți nu reprezintă doar o problemă estetică, ci și una funcțională, care se agravează odată cu trecerea timpului. Principalul scop al unui tratament ortodontic nu este aspectul dinților, ci redarea funcționalității. Însă, corectându-ți dantura, vei putea să îți îmbunătățești și zâmbetul.

Stomatologie copii

Sănătatea orală a copiilor este pentru părinți la fel de importantă ca și celelalte aspecte medicale ale micuților. Concepția că “dinții de lapte” oricum se duc, deci îngrijirea lor nu este o prioritate, este fundamental greșită. 
 
Un zâmbet sănătos și frumos se construiește din timp și cu asistență de specialitate, iar controalele regulate și tratarea precoce a dinților pot preveni dezvoltarea unor afecțiuni mult mai grave, în viitor.

Detartraj

Dacă ai privit în oglindă și ai văzut că pe interiorul dinților inferiori se află o depunere galben-maronie sau ai observat-o chiar pe suprafața exterioară a danturii tale, la baza gingiei,  înseamnă că te confrunți cu tartru. Procedura stomatologică care curăță cu ușurință aceste depuneri de tartru se numește detartraj, iar în rândurile următoare îți oferim răspunurile la o serie de întrebări pe care poate și tu ți le-ai pus.   

Albirea dinților

Atunci când nu te simți stăpân pe aspectul propriei danturi, apar involuntar mici gesturi care trădează lipsa încrederii. Fie că nu zâmbești la poză, fie că păstrezi distanța atunci când ai o conversație între patru ochi sau duci mâna la gură când râzi, trebuie să știi că felul acesta de griji pot să dispară. O dantură îngălbenită poate deveni albă și frumoasă cu ajutorul unei singure vizite la cabinetul stomatologic pentru o albire dentară profesionistă. Îți prezentăm mai multe detalii în rândurile care urmează.

Adiție Osoasă

Regenerarea, grefarea, augmentarea sau adiția osoasă reprezintă un cumul de tehnici chirurgicale ce au ca scop comun mărirea în volum a osului maxilar, prin adăugarea unor materiale biocompatibile înlocuitoare. Diminuarea volumului osului maxilar duce la instabilitatea dinților și, în timp, la pierderea acestora.
aditie osoasa

Cea mai avansată îngrijire dentară

Te așteptăm la clinică. Poți face programarea telefonic la 0311.302.730 sau prin Whatsapp la 0733.733.031