Despre noi

Despre noi – Concept

Dr. Monica si Klodian Hazizi, fondatorii DENTTAGLIO CLINIC au visat mai bine de un deceniu să dezvolte un concept integrativ care să reprezinte mai mult decât o clinică de stomatologie. În timpul sutelor de ore petrecute în cabinet, precum și la trainning-uri de specializare, încercând mereu să se perfecționeze, și-au transformat timpul într-un prieten.
 
Au reușit să schimbe viața milioanelor de pacienți care le-au trecut pragul, oferindu-le șansa de a zâmbi din nou. Numărul mare de pacienți, dar și dorința acestora de a beneficia și de alte servicii de cea mai bună calitate, garantate de Dr. Hazizi, au dus la extinderea structurii inițiale, înființând chiar în interiorul clinicii propriul laborator de tehnică dentară, conceptul DENTTAGLIO LAB. 

‘’Pentru că stim că timpul este o resursă importantă, ne dorim să oferim o experiență stomatologică premium, intervenții rapide și confortabile, soluții estetice de înaltă acuratețe, într-un timp rapid, având la dispoziție propriul laborator dentar chiar în interiorul clinicii noastre’’ – Dr Klodian Hazizi

Despre noi

Experți

Din echipa DENTTAGLIO CLINIC fac parte oameni care iubesc frumosul, care au grijă, atenție și empatie pentru pacient. De la medici, asistente și până la personalul administrativ, echipa este alcatuită din persoane care contribuie la starea de bine a pacienților, dar și la confortul acestora. Fie că este vorba despre personalul medical aflat alături de Dr. Hazizi încă de la început, de ani, sau doar de câteva luni, fie că vorbim de generații și competențe diferite, energia echipei este motorul care duce la succes.

Îngrijire dentară avansată

Clinica de stomatologie DENTTAGLIO are ca principiu tratarea pacienților în mod personalizat, cu proceduri de ultimă generație și o echipă întreagă de experți care stabilesc împreună cu pacientul care este cea mai bună soluție.

Implanturi și dantură fixă în 2 ore, tratamente de canal asistate la microscop, aparate dentare revoluționare pentru copii și adulți, coroane sau fațete dentare ceramice într-o ședință sunt doar câteva dintre terapiile realizate la standarde de excelență, mulțumind și cele mai exigente cereri. Reușim să redăm pacienților noștri starea generală de bine, oferindu-le șansa la un zâmbet sănătos și frumos, iar asta nu poate însemna decât satisfacție și mulțumire pentru noi ca medici.

CÂND PASIUNEA ÎNTALNEȘTE COMPETENȚA, CALITATEA ESTE O SIMPLĂ CONSECINȚĂ

Cea mai avansată îngrijire dentară

Te așteptăm la clinică. Poți face programarea telefonic la 0311.302.730 sau prin Whatsapp la 0733.733.031