Dinti Ficsi pe Implanturi Straumann Pro Arch

Alege să zâmbești din nou cu încredere!

Cu implantul dentar Straumann PRO Arch® ai un zâmbet nou în doar 24 de ore.

Iti doresti sa zambesti din nou cu incredere? Te-ai gândit să apelezi la tratamentul cu implant dentar, însă îți dorești o procedură rapidă, care să nu se întindă pe un timp indelungat? Acest lucru este acum posibil cu ajutorul unui tratament de elita, revoluționar, în premieră în România, de care poți beneficia și tu, dacă ți-ai pierdut mai mult de 4 dinți sau chiar pe toți.
 
Îți prezentăm ultima inovație în materie de implant dentar, un tratament complex și revoluționar,  Straumann PRO Arch®!
 
Satisfactia pacientilor nostri  este primordiala pentru noi. De aceea, punem la dispozitie implanturi dentare de  calitate superioara si o echipa  dedicata de medici specialisti, centrata pe oferirea celor mai bune solutii pentru restaurarea zambetului.
 
Alegerea unui implant dentar Straumann poate fi considerata  o investitie pe viata, iar acest lucru este dovedit  stiintific. La Denttaglio Clinic, pacientii beneficiaza inca  de la inceput de toate informatiile necesare cu privire la etapele si costurile aferente tratamentului. 
straumman pro arch

În acest articol vei afla toate informațiile despre implantul dentar Straumann PRO Arch®

REZUMAT

 • Etapele  intervenției cu implant dentar  Straumann PRO Arch®
 • Cine poate beneficia de un implant dentar Straumann?
 • Beneficiile implantului Straumann PRO Arch®
 • Cum se întreține dantura după montarea unui implant dentar Straumann?
 • Care sunt contraindicațiile tratamentului cu implant dentar Straumann?
 • Unde poți beneficia de un tratament cu implant dentar Straumann?

Profită de garanția pe viață oferită de Straumann, implantul dentar nr. 1 în lume, bazat pe zeci de ani de cercetare și fii și tu parte dintre cei 21 milioane de pacienți fericiți!

ETAPELE INTERVENTIEI CU IMPLANT DENTAR Straumann PRO Arch®!

1. Diagnosticarea și realizarea planului de tratament

In viziunea noastra, etape precum diagnosticul, planificarea, design-ul interventiei si integrarea implanturilor in arhitectura planului de tratament sunt cel putin la fel de importante ca si interventia chirurgicala in sine. De aceea inainte de a incepe tratamentul cu implant dentar, la Denttaglio Clinic se realizeaza fotografii 3D cu ajutorul tomografului CBCT care ajuta medicul sa obtina o imagine de ansamblu a zonei afectate precum si o diagnosticare digitala cu ajutorul celui mai performant scanner intraoral din lume , Trios 3Shape.

2. Etapa chirurgicala

Dupa realizarea tuturor investigatiilor de imagistica, a scanarii 3D, analizelor recomandate de medic dar si a sedintei complete de igienizare profesionala (detratraj si periaj profesional) fara de care interventia nu poate avea loc, pacientul este supus interventiei chirurgicale in care medicul specialist este ajutat din nou de cele mai noi tehnologii:

Ghidul digital, cu ajutorul caruia implanturile dentare asigura interventii fara durere si o vindecare mai rapida.
Fiziodispenserul dozeaza forta exact si ne ajuta in conservarea tesutului osos periimplantar, facilitand osteointegrarea (sudarea implantului in os).
Centrifuga ENDORET PRGF care accelereaza vindecarea post-interventie printr-o regenerare rapida a tesuturilor.

3. Etapa protetica

Etapa finala a tratamentului cu implant dentar implica partea de scanare intraorala (amprenta digitala), realizata cu scannerul intraoral 3 Shape Trios Real Color. Amprentele digitale sunt transferate intr-un software dedicat planificarii digitale, simuland culorile reale ale dintilor si tesuturilor pacientilor, astfel incat rezultatul tratamentului sa devina predictibil.

Acuratetea si reusita tratamentelor cu implant dentar sunt asigurate atat de tehnologia revolutioanara dar si de pregatirea si experienta medicilor specialisti implantologi. La Denttaglio Clinic, aceste lucruri sunt prioritare pentru noi. De aceea, implanturile dentare sunt inserate cu ajutorul ghidului digital, asigurand astfel succesul garantat al tratamentelor si rezultate predictibile in timp.

Cine poate beneficia de un implant dentar Straumann?

 • Pacienții care, din diverse motive, se confruntă cu lipsa unui singur dinte, împreună cu rădăcina acestuia
 • Pacienții care se confruntă cu edentație parțială și care nu pot accepta proteza dentară (aceasta cauzând disconfort)
 • Pacienții care se confruntă cu edentație totală
 • Pacienții ai căror dinți sunt afectați grav și nu pot fi salvați, în pofida tuturor încercărilor medicilor specialiști

Beneficiile implantului Straumann PRO Arch®

 • Zâmbet într-o zi ce durează o viață
 • Biocompatibilitate 100%
 • Garanție pe viață
 • Timp de vindecare scurt prin planificarea digitală
 • Confort sporit
 • Aspect de lifting facial
 • Îmbunătățirea pronunției
 • Dantură 100% funcțională în 24 de ore
 • Osteointegrare garantiza
 • Nu necesită perioada de acomodare
 • Nu există restricții

Cum se întreține dantura după montarea unui implant dentar Straumann?

 În cazurile implanturilor Straumann, complicațiile post-operatorii sunt rare. Pentru a se evita însă apariția umflăturilor și a durerilor, specialiștii recomandă ca periajul dentar să nu fie realizat pe zona unde a fost inserat implantul.
 

De asemenea, tot pentru câteva zile după tratament, pacientul trebuie să evite consumul de alcool, nicotină și cafea, precum și activitățile fizice intense. Pentru a menține sănătatea danturii, este important să respecte rutina zilnică de îngrijire a danturii și să se efectueze periodic vizitele la cabinetul stomatologic.

Care sunt contraindicațiile tratamentului cu implant dentar Straumann?

Tratamentul cu implant dentar este unul sigur și eficient, însă, cu toate acestea, nu este recomandat tuturor. Anumite afecțiuni grave pot împiedica succesul acestuia sau pot crea complicații medicale, de aceea este necesară o evaluare corectă și cuprinzătoare. Există situații în care implantarea este absolut interzisă, cum ar fi în cazul pacienților care au suferit recent un infarct, și cazuri în care aceasta poate fi realizată, însă după o pregătire atentă și analize amănunțite.

Unde poți beneficia de un tratament cu implant dentar Straumann?

Implantul dentar Straumann reprezintă soluția ideală de restaurare a zâmbetului pe termen lung. La Clinica Stomatologica Denttaglio , procedura de implantare este realizată cu grijă, într-un cadru ce răspunde celor mai exigente standarde din domeniu și cu ajutorul medicilor specialiști cu vastă experiență.

 

Cea mai avansată îngrijire dentară

Te așteptăm la clinică. Poți face programarea telefonic la 0311.302.730 sau prin Whatsapp la 0733.733.031