Fațete dentare din zirconiu – obține un zâmbet sănătos, care arată natural

Fațete dentare din zirconiu

Dacă îți dorești o îmbunătățire estetică a danturii tale, înseamnă că ești în căutarea soluției potrivite și ai aflat cu siguranță de fațetele dentare. De ce să le alegi pe cele din zirconiu, prin ce se caracterizează și ce le diferențiază de fațetele E-max, afli din rândurile de mai jos.

REZUMAT

 • Ce sunt fațetele dentare din zirconiu?
 • De știut despre fațetele dentare
 • Fațete dentare din zirconiu sau E-max, care sunt mai bune?
 • Care sunt beneficiile fațetelor dentare din zirconiu?
 • Cât costă fațetele dentare din zirconiu?

Ce sunt fațetele dentare din zirconiu?

Fațetele dentare din zirconiu sunt realizate dintr-un material ceramic cunoscut sub numele de oxid de zirconiu și se caracterizează printr-un nivel ridicat de rezistență, durabilitate crescută și un aspect natural oferit dinților.
 
Fațetele dentare din zirconiu sau full zirconiu sunt o alegere ideală pentru a obține rezultate de durată. Ele pot fi montate pe un singur dinte sau pe mai mulți, iar procesul de pregătire este minimal; nu este afectată dentina (stratul mijlociu al dinților). 
 
Paleta de culori este extrem de largă, nuanța de alb se va alege potrivit danturii pacientului. Se obține astfel un rezultat de top atât din punct de vedere estetic, cât si al rezistenței în timp.
 

De știut

 Fațetele dentare din zirconiu se recomandă cu precădere pentru:
 • dinții laterali de pe arcadă;
 • dinții cu spații între ei sau ușor strâmbi;
 • dinții cu pete/colorații inestetice;

Fațete dentare din zirconiu sau E-max, care sunt mai bune?

Ambele opțiuni sunt alegeri foarte bune (au calități și proprietăți unice), se va opta pentru o soluție sau alta în funcție de cazul de estetică dentară care se dorește rezolvat, localizarea dintelui afectat și preferințele pacientului. Iată ce trebuie să știi:

Fațete dentare din zirconiu
Set de aliniatori transparenți
 
Rezistență superioară – oferă cel mai ridicat nivel de rezistență
 
Nu sunt translucide, sunt recomandate pentru dinții devitali (fără nerv)
 
Indicate pentru zonele cu forțe masticatorii mai mari
 
Acoperă dinții puternic colorați
 
Estetică – mai puțin estetice decât cele E-max
 
Contraindicații:dinți devitali cu obturații proximale (laterale) și de colet prezentate simultandinți cu modificări de poziție severă în absența unui tratament ortodontic
Fațete dentare E-max
Mai puțin rezistente decât cele din zirconiu
 
Sunt translucide – au un grad mare de luminozitate, fiind recomandate pentru dinții vitali
 
Indicate pentru zona frontală
 
Nu acoperă dinții puternic colorați
 
Cele mai estetice fațete dentare
 
Contraindicații:dinți devitali cu obturații proximale (laterale) și de colet prezentate simultandinți cu modificări de poziție severă în absența unui tratament ortodontic
 

Care sunt beneficiile fațetelor dentare din zirconiu?

 1. Datorită proprietății de transparență a zirconiului, rezultatul estetic obținut este unul superior; nu va exista o diferență de aspect între dinții fațetați și cei naturali; există o paletă largă de nuanțe de alb pentru a se potrivi perfect cu dantura pacientului;
 2.  Pot fi folosite inclusiv pentru dinții laterali (cu rol important pentru masticație), datorită gradului ridicat de rezistență pe care îl asigură;
 3.  Pregătirea pentru fațetare este minim-invazivă, șlefuirea dinților fiind aproape nesemnificativă;

Cât costă fațetele dentare din zirconiu?

 Prețul unei fațete dentare din zirconiu este 1400 lei. Te așteptăm în clinica Denttaglio pentru o consultație, ca să afli toate detaliile despre cea mai bună soluție pentru zâmbetul tău.
 

De știut

 La Denttaglio Clinic am înlocuit procedurile clasice, care implicau numeroase vizite la cabinet, cu proceduri digitale, 100% precise, care necesită 1-2 vizite și care oferă rezultate de lungă durată. În cazul fațetelor dentare, folosim cele mai bune materiale și cele mai moderne tehnici pentru a putea oferi pacienților inclusiv fațete dentare în 24 ore, cu rezultate de durată și impecabile din punct de vedere estetic. Tocmai de aceea, este esențial să investești în fațete dentare de calitate, cu o foarte bună rezistență de-a lungul timpului și un aspect estetic de nivel superior.

Cea mai avansată îngrijire dentară

Te așteptăm la clinică. Poți face programarea telefonic la 0311.302.730 sau prin Whatsapp la 0733.733.031