In viziunea Denttaglio Clinic, vizita la stomatolog este o excursie spre sanatate. Stim cat de important este ca la finalul tratamentului,sa fii sanatos si ai un zambet asa cum ti-ai dorit, iar rezultatul sa fie longeviv.

„ In medicina, diagnosticul este prima si cea mai importanta etapa din drumul catre redobandirea sanatatii. Stomatologia moderna se bazeaza pe dovezi stiintifice, cercetare, practica si experienta. In prezent este posibil sa primiti o singura diagnoza competenta dintr-o singura sursa.” Dr. Costin Marinescu
Denttaglio Clinic este printre putinele clinici din Bucuresti care dispune de servicii integrate la cel mai inalt nivel. Echipa medicala interdisciplinara acorda atentie fiecarui detaliu, pentru ca la final planul de tratament sa fie functional si sa integreze toate considerentele, structurale si biologice pentru un grad optim de sanatate si longevitate.

Suntem onorati sa uram bun venit in echipa, doctorului, Costin Marinescu.

Costin Marinescu D.D.S.( USA), medic stomatolog american de origine romana, detine trei licente stomatologice in trei tari – Romania, SUA- California si Germania- Bavaria. De asemenea, in spatele acestei vaste experiente profesionale se afla o lunga cariera academica in pozitia de lector la Facultatea de Stomatologie a Universitatii Californiene din Los Angeles (UCLA) si in prezent este unul din cei numai 80 de lectori din lume invitati periodic sa sustina cursuri la prestigiosul institut Spear Education, Scottsdale, USA.

O alta recunoastere a experientei profesionale a Dr. Marinescu este nominalizarea sa in Top Dentists in USA si top 10 stomatologi din Munich specializati in laser dentar.

Dr. Marinescu ofera din luna Decembrie a acestui an, servicii de diagnostic functional, protetica estetica si restaurativa avansata.

A publicat articole în SUA și Europa despre imagistica dentara digitala, ocluzie functionala si stomatologie estetica, este membru activ al American Dental Association (ADA), American Equilibration Society (AES), Spear Faculty Study Club (SFSC) și Deutsche Gesellschaft für Ästhetische Zahnheilkunde (DGÄZ).