Dinti ficsi in 24 de ore – Pret | implant intr-o singura zi

Dinti ficsi in 24 de ore

Dacă te confrunți cu lipsa dinților, fie că este necesară o restaurare dentară completă fie că vrei să scapi de proteză, la Denttaglio Clinic beneficiezi de soluția modernă a sistemului de implanturi dentare „dinți ficși în 24 de ore”. Astfel, îți recapeți zâmbetul intr-un timp foarte scurt si pleci acasă cu o dantură perfect funcțională recapatandu-ti încredere și stimă de sine.
 
dinti ficsi in 24 de ore cu All on 4 - fast and fixed
 
Implantul dentar într-o zi poate fi și opțiunea de tratament în cazul unui singur dinte lipsă (doi sau trei). Prin urmare, dacă ai pierdut unul dintre dinții frontali, mâine te poți întoarce la job să-ți reiei activitățile. Implantul dentar într-o zi îți oferă dantura completă într-o singură ședință. Mai multe răspunsuri despre cum poți avea dinți într-o zi, afli din rândurile de mai jos. 

In zilele noastre, tehnologia dentara a avansat semnificativ, permitandu-ne sa obtinem solutii rapide si eficiente pentru problemele noastre dentare. Unul dintre aceste tratamente populare este reprezentat de conceptul stomatologic „dinți ficși în 24 de ore”, care poate include optiuni de tratament precum implanturi dentare  All-on-4, All-on-6, Fast and Fixed, Straumann Pro Arch.

Dacă te confrunți cu lipsa dinților, fie că este necesară o restaurare dentară completă fie că vrei să scapi de proteză, la Denttaglio Clinic beneficiezi de soluția modernă a sistemului de implanturi dentare „dinți ficși în 24 de ore”. Astfel, îți recapeți zâmbetul intr-un timp foarte scurt si pleci acasă cu o dantură perfect funcțională recapatandu-ti încrederea și stimă de sine.

 

Tratament dinti ficsi in 24 de ore – inainte si dupa

Beneficii tratamentului cu dinti ficsi in 24 de ore

Îmbunătățirea Aspectului Estetic

Unul dintre cele mai evidente beneficii ale metodei de tratament dinți ficși în 24 de ore este îmbunătățirea imediată a aspectului estetic al zâmbetului dvs. Indiferent dacă ați pierdut dinți din cauza îmbătrânirii, accidentelor sau problemelor dentare, aceste proceduri vă redau zâmbetul natural, crescându-vă încrederea în sine.

Îmbunătățirea Vorbirii și Pronunției

Lipsa dinților poate afecta vorbirea și pronunția. Cu tratamentul de dantura fixa în 24 de ore, puteți recăpăta capacitatea de a vorbi clar și încrezător. Aceste proceduri asigură că dinții dvs. rămân ferm în loc, permițându-vă să articulați cu ușurință cuvintele.

Restaurarea Funcționalității de Mestecare

Mâncarea alimentelor preferate nu ar trebui să fie o luptă sau sa creeze disconfort. Cu tratamentul dinti ficsi in 24 de ore veti avea o lucrare protetica  fixata pe 4 sau pe 6 implanturi si puteți savura o gamă largă de alimente fără disconfort sau limitări. Aceste implanturi oferă o bază stabilă pentru proteza fixa si peti putea mesteca orice aliment fara probleme, făcând din mese o plăcere din nou.

Durabilitate pe Termen Lung

Investiția în sănătatea orală înseamnă investiție în viitorul dvs. Beneficii tratament All on 4 & all on 6 sunt cunoscute pentru durabilitatea lor. Cu îngrijire și întreținere corespunzătoare, aceste implanturi pot dura o viață întreagă, oferind o soluție economică în comparație cu protezele tradiționale.

Păstrarea Sănătății Oaselor Maxilare

Pierderea dinților poate duce la deteriorarea oaselor maxilare, afectând structura feței. Beneficii tratament All on 4 & all on 6 previn această pierdere osoasă prin stimularea oaselor maxilare, păstrând contururile feței și sănătatea orală generală.

Procedură Rapidă și Confortabilă

Beneficii tratament All on 4 & all on 6 oferă o soluție rapidă și convenabilă pentru înlocuirea dinților. Procedura este de obicei finalizată în 24 de ore, oferindu-vă un zâmbet nou într-un timp scurt.

Rezultatele pacientilor cu dantura fixa in 24 de ore

Etapele tratamentului Dinti ficsi in 24 de ore

Primul pas în tratamentul All on 4 sau All on 6 constă în programarea unei consultații inițiale cu un specialist în implantologie dentară din cadrul clinicii noastre. În cadrul acestei întâlniri, medicul va evalua starea dentară și va discuta cu dumneavoastră despre opțiunile disponibile. Este important să vă exprimați toate preocupările și așteptările pentru a putea elabora un plan de tratament personalizat.

După ce medicul a evaluat situația dentară, se va trece la planificarea tratamentului. Acest proces implică realizarea in cadrul clinicii a unor radiografii și imagini detaliate ale cavității bucale pentru a determina poziția optimă a implanturilor. Planificarea atentă este esențială pentru obținerea rezultatelor dorite, astfel vom vom respecta urmatorul protocol. 

 

 •  se examinează cavitatea bucală cu ajutorul radiografiilor panoramice și a unui computer tomograf dentar; 
 • se verifică nivelul densității osoase pentru a se stabili unde vor fi inserate implanturile dentare; 
 • se scaneaza dintii  și se trimite la laborator situația intraorala pentru a fi realizată dantura provizorie care să se potrivească și să arate exact ca dinții naturali. Scanarea intraorala se realizeaza cu ajutorul ultimei tehnologii la ora actuala – Sistemul TRIOS 3 SHAPE

A treia etapă a tratamentului constă în intervenția chirurgicală propriu-zisă. Se realizează anestezia locală sau intravenoasă pacientului pentru a nu simți nicio durere și nici măcar un disconfort; sunt extrași dinții care nu mai pot fi tratați, apoi cavitatea bucală este curățată complet pentru a fi îndepărtate țesuturile afectate sau bacteriile; se inserează implanturile dentare, de regulă 4 în osul mandibular (jos) și 6 în osul maxilar (sus). După inserarea implanturilor, se poate aplica o proteză dentară temporară pentru a asigura funcționalitatea și estetica în timpul procesului de vindecare.

După intervenția chirurgicală, este crucial să acordați timp implanturilor pentru a se integra în osul maxilarului sau mandibulei. Această perioadă de vindecare poate varia de la câteva săptămâni la câteva luni, în funcție de starea generală de sănătate și de procesul de vindecare individual.

Odată ce implanturile dentare sunt complet integrate și vindecarea este finalizată, se poate trece la producția și montarea protezei dentare definitive. Această proteză este personalizată pentru a se potrivi perfect în cavitatea bucală a pacientului și a oferi un aspect natural.

După finalizarea tratamentului, este esențial să mențineți o igienă orală riguroasă și să programați vizite regulate la medicul dentist pentru a asigura sănătatea și durabilitatea implanturilor și a protezei dentare. Îngrijirea continuă este cheia pentru a vă bucura de un zâmbet frumos și funcțional pe termen lung.

Anatomy of healthy teeth and tooth dental implant in human dentura. 3d illustration.

Efect imediat

Pacientul nu trebuie să mai aștepte luni la rând stânjenit din cauza spațiilor rămase în urma pierderii dinților. El pleacă din cabinetul stomatologic cu zâmbetul larg, datorită unei danturi noi.

Metode de tratament pentru Dinti ficsi in 24 de ore

În era modernă a stomatologiei poți obtine fie un dinte nou, fie o întreagă dantură într-o singură zi, datorită evoluției tehnologiei medicale, mai precis a noilor sisteme de implanturi dentare: Fast and Fixed, All on 4/6, Straumann Pro Arch). Acest lucru înseamnă că se inserează implanturile (rădăcinile artificiale) și tot în aceeași zi se fixează și dantura provizorie fixă, care arată și se simte natural. Pacientul scapă de proteza dentară și pleacă acasă, reluându-și activitățile în mod normal, fără niciun disconfort estetic. 
 
Perioada de acomodare a implanturilor cu osul maxilarului, absolut necesară, are loc și în această variantă, doar că se desfășoară în timp ce pacientul poartă dantura provizorie (nu se detașează pentru curățare, nu există riscul să cadă). După 4-6 luni, timp în care el nu a trebuit să renunțe la nicio activitate socială sau legată de job, se întoarce în cabinet unde primește dantura finală.

Fast and Fixed

Sistem de implanturi dentare dezvoltat de producătorul Bredent din Germania; pacientul primește într-o zi o dantură completă, toți dinții de jos și sus, cu doar 4 implanturi în mandibulă și 6 implanturi în maxilar (la jumătate față de numărul cerut de metoda tradițională) reducandu-se etape precum aditia osoasa sau sinus lift;

All on 4/6

Sistem de implanturi dentare dezvoltat de producătorul Nobel Biocare (cu sediul central în Elveția); dantura pacientului este înlocuită într-o singură zi cu mai puține implanturi decât în mod tradițional; astfel, în loc de 8-10 implanturi cât ar fi fost necesare pentru o singură arcadă sunt folosite doar 4 implanturi; uneori este nevoie de 6 implanturi în maxilarul superior, dat fiind densitatea osoasă scăzut.
Dantura fixa in 24 de ore cu Straumann pro arch

Straumann Pro Arch

Staumann Pro Arch reprezintă o avansare semnificativă în tehnologia implanturilor dentare, oferind o soluție completă pentru cei care caută o restaurare dentară pe termen lung și de încredere. Acest sistem a fost meticulos proiectat pentru a se potrivi cu o gamă largă de condiții dentare, oferind atât beneficii funcționale, cât și estetice. Tehnologia din spatele Staumann Pro Arch folosește materiale avansate și principii de design inovatoare, asigurând o rată mare de succes și satisfacția pacienților.


 One Day Implant

Sistem de implanturi dentare care se aplica cu ajutorul unui ghid chirurgical ce implică utilizarea tehnologiei revoluționare digitale (scanare intraorală, radiografii digitale tridimensionale, frezare computerizată, printare 3D s.a.);  inserarea implantului sau a implanturilor dentare pentru pacient si aplicarea coroanei dentare provizorii sunt etape care au loc într-o singură zi;
 
implantnoui512

De știut:

Tehnicile inovatoare de inserare a implanturilor dentare într-o singură zi necesită medici stomatologi calificați să lucreze cu sistemele One Day Implant, Fast and Fixed, Straumann Pro Arch sau All on 4/6 – tehnica este diferită față de cea a implanturilor tradiționale. În plus, cabinetul trebuie să fie dotat cu aparatură specială. 
 
La clinica Denttaglio din București avem o echipă profesionistă de medici și tehnologie medicală de ultimă generație pentru a oferi pacienților dantura mult dorită într-o singură vizită la cabinet.

+10 000 implanturi dentare

Am realizat tratamente de succes cu peste 10.000 de implanturi dentare

+5 000 Pacienti tratati

In cadrul Denttaglio Clinic peste 5000 de pacienti au fost tratati cu succes

Laborator Dentar Propriu

Dispunem de cel mai avansat laborator dentar pentru a realiza lucrari protetice in cel mai scurt timp

Oferte de pret dinti ficsi in 24 de ore

PACHET

Implanturi Bredent fast & fixed mandibula
21.500 lei

19.350 lei

economisesti 2150 lei

 •  extracții dentare/îndepărtare lucrări dentare 
 •  scanare intraorala și planificare digitala a implanturilor dentare
 •  ghid chirurgical de inserare a implanturilor dentare
 •  4 implanturi dentare
 •  lucrarea dentară mandibulara provizorie fixa imediata
 •  tomografie dentară digitală
 •  radiografie panoramică digitală postinterventie

PACHET

Implanturi Bredent fast & fixed maxilar
23.500 lei

21.150 lei

economisesti 2350 lei

 • extracții dentare/îndepărtare lucrări dentare 
 • scanare intraorala și planificare digitala a implanturilor dentare
 • ghid chirurgical de inserare a implanturilor dentare
 • 6 implanturi dentare
 • lucrarea dentare maxilare provizorie fixa imediata
 • tomografie dentară digitala 
 • radiografie panoramica digitala postinterventie

PACHET

Straumann® Proarch (4 implanturi)

5100 €

Discount 500 € la plata integrală + Voucher 300 € pentru lucrarea finală

 • extracții dentare/îndepărtare lucrări dentare 
 • scanare intraorala și planificare digitala a implanturilor dentare
 • ghid chirurgical de inserare a implanturilor dentare
 • 4 implanturi dentare STRAUMANN
 • lucrarea fixa imediata pe 4 implanturi 
 • tomografie dentară digitala 
 • radiografie panoramica digitala postinterventie

PACHET

Straumann® Proarch (6 implanturi)

6500 €

Discount 500 € la plata integrală + Voucher 300 € pentru lucrarea finală

 •  extracții dentare/îndepărtare lucrări dentare 
 •  scanare intraorala și planificare digitala a implanturilor dentare
 •  ghid chirurgical de inserare a implanturilor dentare
 •  6 implanturi dentare STRAUMANN
 •  lucrarea fixa imediata pe 4 implanturi 
 •  tomografie dentară digitala 
 •  radiografie panoramica digitala postinterventie

Dinti ficsi in 24 de ore - Pret

 • FAST INNO Maxilar -Dantură fixă pe 6 implanturi INNO și lucrare fixă provizorie în 24 ore 18000 RON
 • FAST INNO Mandibulă - Dantură fixă pe 4 implanturi dentare și lucrarea fixă provizorie în 24 ore) 15000 RON
 • FAST&FIXED Bredent Maxilar - Dantură fixă pe 6 implanturi dentare și lucrarea fixă provizorie în 24 ore) 23500 RON
 • FAST&FIXED Bredent Mandibulă - Dantură fixă pe 4 implanturi dentare și lucrare fixă provizorie în 24 ore ) 21500 RON
 • FAST STRAUMANN Pro Arch Maxilar - Dantură fixă pe 6 implanturi dentare și lucrarea fixă provizorie în 24 ore 30000 RON
 • FAST STRAUMANN Pro Arch Mandibulă - Dantură fixă pe 4 implanturi dentare și lucrarea fixă provizorie în 24 ore 23000 RON
 • FAST MIS Maxilar- Dantură fixă pe 6 implanturi MIS și lucrare fixă provizorie în 24 ore 23000 RON
 • FAST MIS Mandibulă - Dantură fixă pe 4 implanturi MIS și lucrare fixă provizorie în 24 ore 20000 RON
 • Lucrare protetica pe implanturi cu structura de crom/cobalt sinterizata si coroane din compozit stratificat ( pret per arcada) 20000 RON
 • Lucrare protetica pe implanturi dentare cu structura zirconiu ( CadCam) + coroane individuale ceramica presata ( pret per arcada) 25000 RON
 • Vindecare rapida cu PRGF - endoret 900 RON

Beneficiile Denttaglio Clinic

 
Te așteptăm la Denttaglio Clinic din București pentru a beneficia de avantajele clinicii noastre:
 • Dispunem de tehnologie performantă de ultimă generație.
 • Avem laborator de tehnică dentară în cadrul cabinetului, care este dotat cu aparatură digitală CAD-CAM (scanner, computer cu soft de imagine 3D și o unitate de frezare).
 • În plus, folosim cel mai performant scanner intraoral din lume – 3Shape Trios.
 • Propriul Computer Tomograf – Tomografia dentară CBCT ne ajută să inserăm implantul dentar în poziție ideală, iar cu ajutorul ghidurilor chirurgicale printate 3D oferim pacientului un dinte nou care se integrează în mod perfect cu dinții naturali existenți.
 • Vindecare rapida cu PRGF – endoret
Vino la noi în cabinet pentru a descoperi și mai mult din tehnologia de ultimă oră pe care o punem la dispoziția pacienților noștri, din dorința unor tratamente minim invazive, confortabile și rapide.

De reținut:

Poți obtine o dantură nouă într-o singură zi datorită noilor sisteme moderne de implanturi dentare precum One Day Implant, Fast and Fixed sau All on 4/6 , care permit inserarea implanturilor (rădăcinilor artificiale) și fixarea coroanelor dentare într-o singură zi.

Rulează videoul

Intrebari frecvente

Prima dată este important să definim ce este implantul dentar. Acesta este un șurub din titan cu rol de rădăcină artificială pentru a susține viitorul dinte. Este inserat în osul maxilar (sus) sau mandibular (jos), iar după o perioadă de vindecare de 4-6 luni, este atașat noul dinte (coroana dentară).   
 
Implantul dentar într-o zi, cunoscut și sub numele de implant dentar rapid, dinți într-o zi sau dantura fixa intr-o zi înseamnă că unul sau mai mulți dinți lipsă sunt înlocuiți cu o singură vizită la cabinetul stomatologic, deci fără a mai aștepta o perioadă de 4-6 luni. Coroana dentară provizorie  este așezată peste implant în aceeași zi.
Boala paradontală poate conduce la pierderea întregii danturi. Din fericire, astăzi îți poți pune implanturi dentare pentru toți dinții cu un proces de tratament cu mult superior față de cel tradițional. Noul sistem de implant dentar rapid, precum Fast and Fixed sau All on 4/6 înseamnă câștigarea unei danturi noi, dinții maxilarului și ai mandibulei, fără intervenții multiple, inserarea unui număr mare de implanturi și perioade lungi de așteptare până să poți în sfârșit zâmbi.
 
Noile sisteme de implanturi dentare într-o zi implică o singură intervenție în care sunt inserate pe ambele arcade 8-10 implanturi (față de 20 în mod tradițional) și tot în cadrul aceleiași vizite se atașează dantura provizorie. Chiar dacă în primă fază aceasta este provizorie, ea asigură un frumos aspect estetic, eliminând stima scăzută de sine din cauza lipsei dinților.
Sistemul de implant dentar într-o zi, fie că este vorba de One Day Implant, Fast and Fixed sau All on 4/6 (prezentate mai sus) sunt proceduri care se bazează pe tehnologii dentare de top, realizate de producători de talie mondială în soluțiile de implanturi dentare.
 
Implanturile dentare pentru dinți într-o zi sunt sigure și necesită doar o îngrijire corespunzătoare a danturii, la fel ca orice alt implant dentar.

Nu! Deși dat fiind amploarea intervenției, ea poate fi asociată cu o durere mare, această concepție este greșită. Operația de inserare a implanturilor dentare se realizează sub anestezie locală sau intravenoasă, astfel că nu se resimte absolut nicio durere. 

Majoritatea pacienților au afirmat că nu au simțit durere în timpul intervenției chirurgicale de inserare a implanturilor, dar nici în zilele imediat următoare.

Mai mult decât atât, în cazul implantului dentar rapid pentru dinți într-o zi, pacientul se prezintă pentru o singură intervenție chirurgicală, față de metoda tradițională unde se reîntoarce pentru alte și alte operații de inserare a implanturilor. Prin urmare, este vorba de mult mai mult confort fizic și mental în cazul sistemului de implanturi dentare într-o zi. 

Implant dentar tradițional

 • Se utilizează 8-10 implanturi pentru arcada de jos și 8-10 pentru cea de sus (în cazul în care toți dinții sunt lipsă)
 • Dantura finală este fixată după 4-6 luni, cât durează perioada de osteointegrare (acomodarea implantului cu osul maxilarului). Nu există o dantură provizorie.
 • Număr mare de vizite la cabinetul stomatologic pentru inserarea pe etape a implanturilor.
 • Poate necesita o procedură suplimentară de adiție osoasă, în cazul în care osul maxilar este distrus.
 • Un cost mai mare în final datorită întervențiilor multiple, mai mult timp consumat, dar și un plus de disconfort.
 

Implant dentar într-o zi

 •  Se utilizează 4 implanturi pentru arcada de jos și 6 pentru cea de sus (în cazul în care toți dinții sunt lipsă)
 • În acceași zi cu inserarea implanturilor dentare se realizează și se atașează o dantură fixă provizorie, care îi permite pacientului să nu se priveze de la o viață socială activă.
 • O singură vizită la cabinet pentru inserarea implanturilor și fixarea danturii temporare, apoi reîntoarcerea după 4-6 luni pentru fixarea danturii finale.
 • Nu necesită adiție osoasă datorită faptului că două dintre implanturi sunt așezate în unghi, se folosește suportul de os dur al maxilarului;
 • Un cost mai mic datorită unei singure intervenții chirurgicale și a lipsei procedurii de adiție osoasă, timp economisit și un plus de confort.
 Sistemul de tratament dinti ficsi într-o zi oferă numeroase avantaje:
 1.  Este ideal pentru persoanele care poartă proteze dentare, care se confruntă cu foarte mulți dinți lipsă ori care nu pot beneficia de implanturile tradiționale din cauza unei pierderi masive de os;
 2.  Permite pacientului să se bucure de senzația de a avea dinți stabili și puternici cu o singură vizită în cabinetul stomatologic;
 3.  Încrederea și stima de sine sunt crescute datorită refacerii imediate a danturii (pacientul zâmbește și mestecă confortabil), fără a mai fi nevoie de proteza dentară;
 4.  Este folosită tehnologie de ultimă oră care asigură un tratament rapid și confortabil;
 5.  Se realizează o economie de costuri, pentru că prețul final ajunge să fie mai mic decât în cazul implanturilor tradiționale care implică mai multe intervenții chirurgicale.
Mai jos îți prezentăm dezavantajele sistemului dinti ficsi într-o zi:
 1.  Prețul mare, care deși este mai avantajos decât în cazul unui tratament de ani de zile pentru implanturi tradiționale, el poate fi un minus (necesită împrumut bancar);
 2.  Cât timp pacientul are dantura fixă provizorie (pe perioada de fuziune a implanturilor cu osul maxilar), aceasta nu trebuie să fie supusă vreunei presiuni, se vor evita alimentele tari;
 3.  Realizarea implanturilor dentare rapide nu se poate face în orice clinică, implică cunoștințe suplimentare din partea medicilor și aparatură specifică;
 

Atunci când ai nevoie de o dantură nouă, fie că te confrunți cu paradontoză, fie că vrei să renunți la proteză, fie că ai nevoie de o restaurare dentară completă, te întrebi care va fi costul.

Sistemul de implanturi dentare Fast and Fixed dezvoltat de producătorul Bredent din Germania îți oferă o dantură nouă într-o singură zi. Se folosesc 4 implanturi pentru arcada de jos și 6 implanturi pentru cea de sus. În funcție de nevoi, îți poți reface fie dantura superioară, fie cea inferioară, a mandibulei. Prețurile pentru sistemul Fast and Fixed este de 21500 lei pentru Fast and fixed cu 4 implanturi si 23500 lei pentru Fast and fixed cu 6 implanturi.

Cea mai avansată îngrijire dentară

Te așteptăm la clinică. Poți face programarea telefonic la 0311.302.730 sau prin Whatsapp la 0733.733.031