Denttaglio Clinic Buzău

Sunt ultimele zile de promoție. Profită de ele!

Doar până la finalul lunii Septembrie  poți să te bucuri de ofertele noastre speciale pentru ortodonție (vezi mai jos oferte). Ai acum cea mai bună ocazie să începi un tratament ortodontic pentru tine și copilul tău.

Dinții corect aliniați sunt adorabili și, mai mult decât atât, previn alte probleme de sănătate mai serioase care pot apărea. Te așteptăm, alături de copilul tău, la Denttaglio Clinic!

Clinică dentară din Buzău

Clinica dentară din Buzău pune la dispoziția pacienților servicii complexe de stomatologie, implantologie si ortodonție. Cea de-a doua clinică stomatologică marca Denttaglio este locul unde vei beneficia de servicii integrate, cu aparatură de ultimă generație, care reduce la minimum timpul de așteptare și îmbunătățește considerabil calitatea procedurilor. De acum vei avea un medic ortodont în Buzău care se va ocupa de zâmbetul tău prin soluții personalizate cu atenție și grijă. Explicăm, ascultăm problemele și nevoile pacienților noștri și suntem alături de ei atât pe parcursul tratamentului ca specialiști, dar și după încheierea acestuia.

Întrucât comunicarea medic-pacient este extrem de importantă, echipa medicală va fi mai aproape de pacienții buzoieni și nu numai, ajutându-i să ia cele mai bune decizii cu privire la problemele lor. Te așteptăm cu brațele deschise la cea mai nouă clinică stomatologică din Buzău pentru a primi îngrijire de top pentru dantura ta. Recapătă-ți zâmbetul cu Denttaglio Clinic!

De ce să vii la noua clinică dentară pentru copii și adulți, Denttaglio Clinic Buzău

Servicii medicale integrate

  • Restaurări ale întregii danturi în doar 24 de ore, prin intermediul sistemului SKY Fast&Fixed, All-on4/6.
  • Tehnologii de scanare a dintilor si tratamente asistate de laser  
  • Tratamente estetice (fatete si coroane dentare pe bonturi si implanturi)
  • Tratamente de canal asistate la microscop
  • Servicii stomatologice de urgență
  • Tratamente dentare dedicate copiiilor

Telefon

Program

Luni – Vineri 9:00 – 21:00
Sambata – 10:00 – 17:00