Cine nu isi doreste o piele mai tanara, lipsita de semnele lasate de acnee sau de amprenta timpului?

Acum, o puteti avea cu ajutorul unui ingredient, la care sigur nu va asteptati – propriul sange.

PRGF–Endoret pentru piele este cel mai nou tratament impotriva imbatranirii, folosit de mai toate celebritatile de la Hollywood, fiind un tratament estetic natural, care se bazeaza pe …. propriul sange.

Procedura, disponibila în premiera la Denttaglio Clinic, este bazata pe injectarea unor concentratii mici de plasma, obtinuta prin centrifugarea sangelui, prin care se pot reduce vizibil efectele trecerii anilor.

REGENERAREA SE GASESTE… IN NOI

Prin aplicarea unui tratament de estetica faciala în cadrul clinicii Denttaglio, folosind PRGF-Endoret pentru piele, celulele pielii sunt stimulate sa produca o cantitate mai mare de colagen natural si acid hialuronic. Astfel, aspectul pielii se va imbunatatii la doar cateva ore dupa procedura, devenind mult mai hidratata si mai sanatoasa.

Pentru ca plasma este obtinuta din sangele pacientului, rezultatul este spectaculos si nu se poate pune problema de reactii alergice, respingere a tratamentului sau modificare a expresiei faciale.

CUM FUNCTIONEAZA ?

Procedura este foarte simplă. Se recoltează o mostră de sânge, circa 8 ml,se introduce in aparat, se centrifugheaza și se separa celulele roșii, celulele albe și plasma. Plasma va fi utilizată ulterior in procesul de regenerare a tenului. Substanța rezultata este injectata direct în zonele cu aspect ‘’lasat’’ redand un efect de lifting, mult mai vizibil decât in cazul injectărilor cu acid hialuronic sau toxină botulinică.

DURATA TRATAMENTULUI

Efectele microinjectiilor cu ENDORET® (PRGF®) sunt progresive si incep a fi evidente dupa 24 ore de la inceperea tratamentului. Se recomanda realizarea a 3 sesiuni in prímele 3 luni. Ulterior, planul tratamentului este personalizat realizindu-se sesiuni de mentinere, de obicei 1 – 3 sesiuni pe an in functie de virsta si tipul de piele.

BENEFICII

 1. Cea mai eficienta  si sigura solutie in intarzierea procesului de imbatranire al pielii

2. Sporeste productia naturala  de colagen si elastina

3. Efectul de filler diminueaza vizibil ridurile chiar dupa prima sedinta de tratament

4. Hidratare superioara si senzatie  de prospetime a pielii