Denttaglio Clinic propune o abordare medicala integrata prin tratamente interdisciplinare și metode digitalizate de planificare a tratamentului.

Clinica ofera pacientilor servicii de diagnosticare de mare precizie si propune tratamente personalizate in acord cu tendintele de digitalizare din domeniu, axate pe integrarea esteticii în functionalitate.

Aceasta abordare moderna digitalizata implica simplificarea timpilor de executie, mai putine vizite la clinica pentru pacient, predictibilitatea planului de tratament și asigura o precizie crescuta în executia terapiilor dentare. Toate acestea garanteaza siguranta sanatatii pacientului si asigura un confort sporit pacientului pe tot parcursul tratamentului.

Serviciile stomatologice la Denttaglio Clinic se pot enumera începînd de la cele mai simple intervenții (tratamente de albirea dinților), continuând cu tratamente de estetică (fațete dentare prep și no-prep) tratamente chirurgicale specifice, adiții de os și membrane de colagen, tratamente pentru patologiile articulației temporo-mandibulare, lucrari protetice complexe pe dinți naturali sau implanturi dentare, tratamente de canal asistate la microscop sau cele mai inovatoare aparate dentare.

Stomatologia digitala moderna a cunoscut un adevarat progres de-a lungul anilor si odata cu aceasta a aparut si necesitatea simularilor cat mai realiste a tratamentelor dentare, astfel ca pacientii sa poata previzualiza cum vor arata in urma unui tratament cu implanturi, coroane sau fatete.

Asa a inceput sa se dezvolte conceptul Digital Smile Design .
Acest concept inovativ s-a răspîndit rapid în intreaga lume iar pe piata din Romania a aparut de 2 ani. Dr Christian Coachman este cel care a dezvoltat acest concept si l-a implementat pentru prima oară.
In prezent exista solutii digitale care fac procesul să fie mai usor atat pentru medicul dentist cat și pentru pacient. Echipamentele și soft-urile disponibile nu pot inlocui priceperea medicului stomatolog însa pot grabi procesul și pot imbunatatii rezultatul.

CE ESTE Digital Smile Design ?

Daca am face un exercitiu de imaginatie si ne-am gandi la ce ar presupune provocarile de construire sau de remodelare a unei case, realizarea acesteia ar necesita decizii etapizate cu privire la proiectare, dimensiuni, stil arhitectural, materiale.

Proiectarea unui nou zambet este foarte asemanatoare cu cea a unei case.
Astazi, cu ajutorul mijloacelor digitale (poze, video, xray, scan-uri) preluam de la pacient toate informatiile relevante in diagnosticare si planificare a etapelor de tratament, transformand intregul proces intr-un design al zambetului pe care-l simulam digital, il previzualizam si apoi il transformam in realitate.

Acest protocol ne permite sa gandim creativ si sa simulam cele mai bune si sigure optiuni de tratament, predictibile si garantate succesului clinic.

      „ Ceea ce ma bucura nespus este ca pacientii  sunt incantati de tehnologia simularii digitale aplicata in stomatologia moderna pentru ca le ofera imaginea clara a etapelor necesare tratamentului si a rezultatului final. Astfel, inca din faza initiala, pot previzualiza aspectul viitor al propriului zambet redat fie prin  fatete , coroane sau tratament cu aparat dentar. Ceea ce este foarte important este faptul ca pacientul este coautorul propriului zambet, contribuind efectiv la proiectarea acestuia.”  

                                                      Dr. Klodian Hazizi