Zambetul trebuie sa fie intotdeauna un motiv de bucurie si nu unul de stres.

Oamenii optimisti sunt mai fericiti, au incredere in sine, iar perfomantele pe plan profesional sunt mult mai numeroase…si ce forma mai frumoasa prin care sa iti exprimi starea de bine exista in afara de zambet?

Insa nu toti suntem inzestrati cu un zambet frumos. Din acest motiv mai mult de 40% din randul adultilor apeleaza la medicul ortodont pentru corectarea pozitiei dintilor cu ajutorul aparatelor ortodontice.

Cel mai frecvent, pacientul adult care apeleaza la tratament ortodontic se incadreaza intr-una din cele doua categorii: fie este un pacient care, pentru a putea beneficia de reabilitari implanto-protetice , trebuie intai sa corecteze malpozitiile (pozitia incorecta a dintilor)  aparute odata cu trecerea timpului, fie este acel pacient care ar fi trebuit sa poarte aparat dentar inca din copilarie, dar din diferite motive nu a facut-o si odata ajuns la varsta maturitatii constientizeaza necesitatea tratamentului.

Indiferent de categoria in care se incadreaza, pacientii manifesta un entuziasm tot mai mare in ceea ce priveste purtarea aparatelor dentare, cu precadere a aparatelor fizionomice.

Datorita progresului tehnologic, aparatele dentare nu mai sunt percepute ca un accesoriu inestetic ci un adevarat artizan al zambetului ,,hollywoodian” pe care ti-l doresti, contribuind totodata la imbunatatirea sanatatii orale.
Exista astazi o gama variata de aparate ortodontice clasice, autoligaturante, linguale sau invizibile, fiecare având utilitatea sa, in functie de dorintele si nevoile fiecarui pacient.

Invisalign este ultima inovatie in lumea ortodontiei moderne si totodata alegerea transparenta in obtinerea unui zambet perfect. Tratamentul consta de fapt in purtarea unui gutiere ( alignere) invizibile, mobile si confortabile care aliniaza dintii gradual pana la pozitia dorita.

Tehnologia dentară a secolului 21 a făcut procesul mai uşor şi mai eficient ca niciodată, cu mai puţine vizite la cabinet, grad redus de disconfort şi perioade mai scurte de tratament.

Cu alte cuvinte, este una dintre cele mai bune investiţii pe care le puteţi face pentru aspectul şi sănătatea dumneavoastra.