Implant Bredent – Sky Fast & Fixed

Suna╚Ťi pentru programare: 0733.733.030

Sistemul Sky Fast & Fixed  este o metod─â revolu╚Ťionar─â prin care pacien╚Ťii care nu mai au nici un dinte pot ob╚Ťine un z├ómbet nou, din╚Ťi fic╚Öi ├«n doar 24 ore. Astfel, ├«ntr-o singur─â vizit─â la cabinetul stomatologic, pacien╚Ťii ob╚Ťin din╚Ťi fic╚Öi cu care pot m├ónca, r├óde,  vorbi, perfect normal, natural, f─âr─â nicio jen─â. Aceast─â metod─â de reconstruc╚Ťie total─â a danturii cu ajutorul implanturilor dentare Sky Fast & Fixed de la Bredent se adreseaz─â ╚Öi pacien╚Ťilor care poart─â protez─â dentar─â mobil─â sau care au din╚Ťi naturali care nu mai pot fi salva╚Ťi.

├Än cazul pacien╚Ťilor care au purtat protez─â dentar─â, edenta╚Ťi total, oasele maxilare pot suferi o serie de modific─âri – atrofierea osului maxilar ╚Öi pneumatizarea sinusurilor (m─ârirea volumului acestora ╚Öi diminuarea volumului osului), ceea ce face adesea imposibil─â inserarea de implanturi dentare clasice. Sistemul Sky Fast & Fixed valorific─â la maximum osul nativ al pacientului, evit├ónd astfel interven╚Ťiile de adi╚Ťie sau augmentare osoas─â, reduc├ónd nu doar costurile, ci ╚Öi perioada de desf─â╚Öurare a tratamentului.

Implanturile dentare Sky Fast & Fixed de la Bredent sunt implanturi speciale,  fiind concepute astfel ├«nc├ót s─â permit─â inserarea acestora chiar ╚Öi dup─â o extrac╚Ťie dentar─â ╚Öi ├«nc─ârcarea imediat─â.

Au o structură și un design diferit, care valorifică osul natural. Implanturile sunt mai lungi, iar cele laterale sunt inserate în unghi de 45 grade, indiferent de arcadă, evitându-se astfel sinusurile, nervul alveolar, canalul mandibular sau gaura mentoniera și oferind o stabilitate mai mare.

Din╚Ťi fic╚Öi ├«ntr-o singur─â zi

La Denttaglio Clinic folosim tehnica PRGF ce asigur─â 100% osteointegrarea implanturilor dentare ╚Öi garanteaz─â o vindecare de 7 ori mai rapid─â dec├ót ├«n mod normal, reduc├ónd, de asemenea, riscul de infec╚Ťie.

├Än cazurile  ├«n care osul natural al pacientului chiar nu mai poate fi valorificat, acesta nedispun├ónd de o cantitate suficient─â de os, care s─â permit─â inserarea implanturilor ╚Öi s─â garanteze stabilitatea acestora ├«n timp, se apeleaz─â la procedura de adi╚Ťie osoas─â. Adi╚Ťia osoas─â presupune cre╚Öterea volumului osului maxilar prin ad─âugarea unor grefe de os, recoltate direct de la pacient (de obicei, din b─ârbie) sau artificiale. Astfel, osul maxilar va putea sus╚Ťine implanturile dentare, iar tratamentul va avea rezultate bune ╚Öi de lung─â durat─â.

Lucrarea provizorie fix─â ata╚Öat─â implanturilor dentare ├«n ziua inser─ârii acestora este o lucrare ├«n╚Öurubat─â, ceea ce ofer─â pacientului confortul unei danturi fixe. Este realizat─â dintr-un material special folosit ├«n stomatologie, ├«ns─â impune u╚Öoare restric╚Ťii alimentare pentru a diminua presiunea aplicat─â pe implanturile ├«n plin proces de osteointegrare. Dar acest lucru nu va ├«mpiedica pacientul s─â se bucure de o via╚Ť─â normal─â, imediat dup─â ce iese din cabinetul stomatologic.

Cine poate beneficia de  implanturile dentare FAST&FIXED (by Bredent)?

  • Pacien╚Ťii care nu mai au nici un dinte sau au pu╚Ťini din╚Ťi r─âma╚Öi pe arcad─â (care nu mai au ╚Öanse de salvare ╚Öi necesit─â extrac╚Ťie)
  • Pacien╚Ťii care ├«╚Öi doresc s─â se bucure de o dantur─â func╚Ťional─â, rapid─â, ob╚Ťinut─â ├«n 24 ore, care arat─â ╚Öi func╚Ťioneaz─â exact ca dantura natural─â. Este cea mai bun─â alegere pentru pacien╚Ťii care vor s─â renun╚Ťe la proteza dentar─â ╚Öi la inconvenientele create de aceasta
  • Pacien╚Ťii ai c─âror din╚Ťi sunt bolnavi ╚Öi nu mai pot fi salva╚Ťi sub nicio form─â
  • Pacien╚Ťii care nu vor sa treac─â prin interven╚Ťii de adi╚Ťie osoas─â sau sinus lifting, scurt├óndu-se astfel ╚Öi timpul de a╚Öteptare.

Cum se ├«ntre╚Ťine dantura dup─â montarea lucr─ârii definitive Fast & Fixed?

Imediat dup─â interven╚Ťie, timp de 48 de ore, pacientul trebuie s─â foloseasc─â o periu╚Ť─â de din╚Ťi chirurgical─â, moale, menaj├ónd astfel gingia. Dup─â c├óteva zile de la interven╚Ťie, pacientul poate folosi ap─â de gur─â cu clorhexidin─â dup─â fiecare periaj.

Indiferent dac─â vorbim despre o construc╚Ťie protetic─â sau dantur─â natural─â, igienizarea este factorul-cheie care promite o dantur─â frumoas─â ╚Öi s─ân─âtoas─â, care s─â dureze c├ót mai mult. Construc╚Ťia protetic─â aplicat─â peste implanturile dentare Sky Fast & Fixed trebuie igienizare profesional cel pu╚Ťin o dat─â la 6 luni, lucru perfect valabil ╚Öi ├«n cazul din╚Ťilor naturali.

├Än ceea ce prive╚Öte alimenta╚Ťia ╚Öi sistemul Fast & Fixed, nu exist─â restric╚Ťii majore, ├«ns─â trebuie evitate obiceiurile vicioase care supun dantura unor for╚Ťe masticatorii excesive, precum: rosul obiectelor dure (pixuri), spargerea ├«ntre din╚Ťi a fructelor tari (nuci, fistic), deschiderea dopurilor cu din╚Ťii.

De asemenea, fumatul trebuie evitat, deoarece nicotina afectează osteointegrarea și vindecarea postoperatorie.

Unde po╚Ťi beneficia de un tratament Fast and Fixed?

Echipa de speciali╚Öti Denttaglio Clinic poate efectua ├«ntreaga procedur─â presupus─â de sistemul Sky Fast & Fixed de la Bredent, ├«n cadrul unei singure vizite, datorit─â competen╚Ťei medicilor, a tehnicilor ╚Öi a tehnologiilor de ultim─â genera╚Ťie utilizate ├«n clinic─â. Interven╚Ťia este una minimum invaziv─â ╚Öi extrem de rapid─â, ├«n doar 24 de ore pacientul ob╚Ťine un z├ómbet nou cu care poate m├ónca, vorbi ╚Öi r├óde, imediat dup─â fixarea lucr─ârii provizorii.


Zâmbet TRANSFORMAT în doar 24 de ore!
Rezultate pe via╚Ť─â cu SKY FAST & FIXEDTM de la
bredent!

Este  confortabil, estetic  ╚Öi ├«╚Ťi asigur─â un z├ómbet nou ├«n mai pu╚Ťin de 24H. Sistemul SKY FAST & FIXEDTM este ideal pentru tine dac─â ai nevoie de o reconstruc╚Ťie total─â a unei sau a ambelor arcade.

Alege oferta Sky Fast & FixedTM la DENTTAGLIO CLINIC  care ╚Ťi se potrive╚Öte.

Beneficiezi de:

  • EXTRAC┼óII + IMPLANTURI + LUCRARE FIX─é ├ÄN NUMAI 24H!
  • F─éR─é DURERE! VINDECARE ACCELERAT─é CU PRGF┬«!
  • MEDICI CU CERTIFIC─éRI INTERNA┼óIONALE DE PESTE 10 ANI! 
  • CLINIC─é LA STANDARDE INTERNA┼óIONALE! LABORATOR DE TEHNICA DENTARA CHIAR IN CLINICA