Tehnologie stomatologica de ultima ora. Fara Operatie, fara taieturi!

One Day Implant presupune reducerea unei sesiuni indelungate de interventii la o singura zi, inlocuind interventiile chirurgicale complicate cu necesitatea utilizarii doar a anesteziei locale. Cu ajutorul implantului efectuat intr-o singura zi, te reintorci in doar cateva ore de la pierderea dintelui la activitatile zilnice, fara a fi suspus experientelor negative sau stanjenelii datorate aspectului inestetic al danturii.

10 motive prin care implantul intr-o sedinta iti poate schimba viata

 1. Chirurgie minim invaziva – reducerea sangerarii
 2. Timpul dedicat operatiei chirurgicale redus la minimum
 3. Excelent pentru cei care au deja aplicat tratament pe incisivii centrali, existand posibilitatea aplicarii unei proteze dentare tot in aceeasi zi
 4. Reducerea la minimum a vizitelor medicale
 5. Recuperare rapida
 6. Rata mare de succes a operatiei datorită graficii 3D
 7. Scade la minimum riscul ruperii coroanei – design similar cu imaginea naturala a dintelui
 8. Reducerea riscului de dezvoltare a unei infectii prin igienizare si acoperire cu gingia
 9. Zirconiul tine departe microbii si previne aparitia cariilor
 10. Aspectul implantului este la fel cu al dintilor naturali

Cui se adreseaza One day implant?

 • pacientilor care si-au pierdut toti dintii si vor sa inlocuiasca proteza totala cu o lucrare fixa;
 • pacientilor care au pierdut un dinte si au nevoie de inlocuirea imediata a acestuia;
 • celor care au nevoie de un dinte in zona estetica (frontala);
 • celor care doresc un dinte imediat dupa implant si nu pot astepta 3-6 luni pentru integrarea implanutului.

Implantul dentar este o radacina dentara artificiala din titan care inlocuieste radacina dintelui pierdut, integrandu-se perfect in tesutul osos. Interventia de montare a implantului este nedureroasa. Spre deosebire de puntile dentare, implantul dentar nu afecteaza dintii din jur si este montat printr-o procedura mult mai simpla, neinvaziva. 

Cum poti obtine implantul intr-o singura zi

One day implant (implantul intr-o singura zi) presupune utilizarea 100% a tehnologiei digitale pentru inserarea cu precizie maxima si minimal invaziva a implantului dentar printr-un ghid chirurgical. Combinarea tehnologiilor de ultima generatie computer tomograf CBCT si tehnologia CAD/CAM ne da posibilitatea efectuarii de ghiduri chirurgicale.

Avantajele ghidajului chirurgical

Ghidul chirurgical inseamna o vindecare mai rapida pentru pacient si reduce pana la jumatate durata medie a unei operatii de implant.

Design si planificare digitala

Pentru ca rezultatul sa fie unul estetic, trebuie sa se raporteze la design-ul final. Acest design impreuna cu computer-tomografia se compileaza pentru a obtine pozitia ideala a implantului.

Precis si sigur

Ghidurile chirurgicale faciliteaza interventii mai precise si mai sigure. Ghidul chirurgical este recomandat in special in cazurile dificile, pentru a minimiza riscurile si complicatiile.

Trauma redusa

Cand sa insera implanturile cu ghid chirurgical, interventia chirurgicala in sine este simplificata, iar trauma este redusa, in special pentru tesuturile moi ( gingii ), cu alte cuvinte vindecare mai rapida si confort post-operator mai bun.